Azok a nők akiknek problémájuk van a párjukkal miért nem választanak rendes pasit?
a) a hapek változik meg időközben
b) a nőszemély változott meg időközben
c) teljesen vak volt a szerelemtől, és nem látta milyen
d) mindig is hülye áldozattípus volt
mert vannak nők,akik a tűrésre és a megaláztatásra születtek.
Ismerek olyat kit vagy 200 növel megcsalt a pasija(ku..ni jart)stb stb..
és vele van.ennyi,meg is érdemli az ilyen.
Sokkal több a rendes, normális, igényes nő, mint ahány ilyen férfi van.
A férfiak között nagyobb a szórás, míg a nők ilyen téren egységesebbek, vagyis egy férfi könnyedén talál normális nőt, mint a nő normális férfit.
És hát ugye ebből kifolyólag egyes nőknek sajnos muszáj bevállalniuk a bolond pasikat is, ha gyereket, családot szeretnének.
Például a munkahelyemen is, de bárhol látszik az életben.
A munkahelyemen a büdös emberek kizárólag férfiak.
Büdös nőt elvétve találsz akármerre is jársz.
Nem minden kapcsolat kezdődik úgy, hogy a férfi kijelenti, hogy drágám csak az elején teperek neked, ha lebabázol akkor a te nyakadba tolom az egész háztartást, a gyereknevelést és még a koszos tányéromat se fogom magam után kivinni.
Az én volt férjem álompasinak indult, laktam is náluk egy kicsit, nagyon tetszett a család. Mindenki dolgozott, kivette a munkából a részét. A volt férjemtől tanultam főzni, együtt csináltunk mindent. Jöttek a gyerekek, akkor természetes volt, hogy én csinálom a házimunkát, ő meg elment dolgozni (bár az én GYED-em is több volt mint az ő kevés fizetése). Ez alatt szépen elkényelmesedett, semmit nem csinált. Ja, otthon a szülők keményen fogták a gyerekeket, csak én hittem azt, hogy a házasságban demokrácia van, meg problémák megbeszélése, megértés, blabla. Amikor visszamentem dolgozni, akkor a család eltartása mellett a házimunka is az én nyakamban volt a gyerekneveléssel együtt. Ja, gyerekek: sokat segített otthon a tesóinál, rokon gyerekeknél, vigyáztunk együtt az unokaöcsémre. Azt láttam, hogy nálam türelmesebb, jobban bánik a gyerekekkel. Ehhez képest a sajátjaival nem foglalkozott.
Váláskor az apósom bocsánatot kért, mert nem ilyennek nevelte...
Szóval a kérdésre a válasz az, hogy MERT A PASIK MEGVÁLTOZTAK... Nem ilyennek voltak megismerkedéskor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!