Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Azok a nők akiknek problémájuk...

Azok a nők akiknek problémájuk van a párjukkal miért nem választanak rendes pasit?

Figyelt kérdés
felszínességből?
2013. aug. 23. 21:28
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen a férjem is megváltozott, néhol jó, néhol rossz irányba. A rossz hogy lecsökkent a libidója, alig van szex...különben jó a házasságunk, igyekszik a drága, de...nem tudom, meddig bírom még...
2013. aug. 23. 22:01
 12/16 anonim ***** válasza:
100%

Ismerős házaspár, középkorúak, az ember veri az asszonyt. Nem mindig, de veri. Úgy kéthetente. Az asszony függőségi viszonyban van a férjtől, a férjnek állandóan van szeretője. Két lány van . Az egyik apa típus, a másik anya típus. Az egyik uralkodik a pasiján, a másikon uralkodik a pasi. Több kapcsolata volt már a kisebbik lánynak, mindegyikben, olyan típusú srácot választott magának, aki előbb-utóbb megütötte. És nem ezért szakítottak soha. Minden esetben a srácok léptek le egy másik lány miatt. A nagyobbik - aki az uralkodó - szintén beválasztja mindig a behódoló srácokat, akik - alamuszi macska nagyot ugrik alapon - félredu.gnak. Mindkettőnek van vőlegénye, hamarosan esküvő is lesz. Előre borítékolható, hogy milyen életük lesz.

Másik házaspár, az asszony a belét dolgozza ki, de szó szerint. Két gyerek van, egy tróger nagyfiú és egy normális lány. Apuka iszik. Keményen. Nyugdíjas, rokkantosítva van. Délelőtt 10-kor már olyan részeg, hogy nem értem mit mond. A srác szintén az éjszaka császára, iszik, füvezik, csajozik, a lánynak milyen pasijai vannak? Tróger alkoholisták.

Harmadik házaspár. Anyuka meghalt mikor a lány még kicsi, apuka neveli egyedül, de elkezd inni. Egyre komolyabban. A lány milyen típusú fiút választ magának? Ugyanaz, mint az apja, még kinézetre is hasonlít. És igen, ugyanúgy iszik a fiú is, és csendes részeg, nem balhézik, nem agresszív, nem verekszik, csak iszik.

Ezért fontos piszkosul, hogy a gyerek mit hoz otthonról. Mit lát, mit vesz természetesnek. Mert nekik az lesz a rendes pasi.

Persze, van, amikor rosszul választ valaki. De amikor még csak együtt járnak (és nem csinálja fel a lányt, nem bútoroznak össze, nem házasodnak) csak együtt járnak, vagy eléri a kapcsolat a következő szintet, vagy szakítanak. Normális esetben szakítanak. Amikor nincs a gyerek belekényszerítve egy kapcsolatba. Mikor a szülő azt a keményen lázadó tinit nem elmarja maga mellől, kivágja a fenébe, elhajtja, alig várja, hogy elköltözzön stb., hanem ott áll a gyerek háta mögött, hogy itt vagyok, ha kell, számíthatsz rám.

Ez nem felszínesség. Egyrészt látott, tanult családmodell, másodszor, amikor szerencsétlen gyerekkel egész nap csak ordibálnak otthon, kiutálják a szülei belemenekül egy olyan kapcsolatba, amiből nem biztos, hogy ki tud jönni.

Szerintem. Lehet, hogy rosszul látom, de úgy gondolom, nagyon sok esetben a szülők a hibásak. Csak esetleg a szülők sem ismerik fel.

2013. aug. 23. 22:08
 13/16 anonim ***** válasza:
Kismillió oka lehet. Az egyik gyakori ok, hogy minden ember személyisége folyamatosan változik, a másik pedig az, hogy egyes nőknek rendkívül alacsony az önbizalma, és nem hiszi el, hogy van kiút, hogy jár neki egy jobb élet, és hogy x gyerekkel y évesen is újra lehet kezdeni.
2013. aug. 23. 22:37
 14/16 anonim ***** válasza:

9: Pontosan! A gyerekszülés azért nagy vízválasztó, nem lehet előre megjósolni, hogy mit hoz ki a nőből is. Van olyan ismerősöm, aki egy laza jó fej csajból lett olyan ősanya típus, hogy még nekünk is sok amit levág, pedig közben szintén anyák lettünk mi is.

(8. vagyok)

2013. aug. 23. 22:55
 15/16 anonim ***** válasza:
Mert a szerelem egy függőség. Lehet, hogy rosszba fordul, de akkor is nehéz letenni.
2013. aug. 23. 23:50
 16/16 anonim ***** válasza:

óóóóóóóóóóó ha én ezt tudnám....majd az összes barátnőm ilyen....ezeknél a pasiknál rosszabbat már akarva se találhatnának...de a jó, értelmes, normális pasik a lábaik előtt hevernek, mégis....ha szakitanak is a rossz pasival, seccpecc alatt visszatalálnak hozzájuk...és neeeeeeeeem értemi miért....komolyan.... és persze ront a barátságunkon is az egész, mert én nem bírom ezeket a faszikat, nem vagyok hajlando velük jopofizni, ők meg panaszkodnak nekem, de én véleményt nem mondhatok...garantált az összeveszés:S....egyetlenegy barátnőm lépett ki egy rossz kapcsolatból és jött össze egy jóval................

nem az a baj, hogy van rossz kapcsolat...nekem is volt....de egy idő után, miután át lettek lépve a meghúzott határok kiléptem belőle....most nekik vagy a határok hiányoznak....vagy esküszöm fogalmam sincs...én sose fogom ezt megérteni....

2013. aug. 26. 11:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!