Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért viselkednek így a nők,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkednek így a nők, akik olyan társat választanak, akinek már van gyereke mástól?

Figyelt kérdés

A közvetlen környezetemben is egyértelmű tendencia, és itt gyakorikerdeseken is látom, hogy míg a férfiak minden további nélkül elfogadják a párjuk nem velük közös gyerekeit, addig a nők folyamatosan fúrják a férjük/élettársuk gyerekeit.

Legtipikusabb példa, amikor természetesnek veszik, hogy a társuk törődik azokkal a gyerekekkel, akik vér szerint nem is az övéi, pl. este játszik velük, hozza-viszi őket a suliba, együtt élnek, sokszor még anyagilag is helytáll értük, de amint felmerül, hogy (pl. az anya külföldi újta, vagy egyéb miatt) a férjük gyerekei akár csak pár hónapra odaköltöznének hozzájuk, azonnal kiakadnak, hogy ne, mert az már túl sok, nem férünk el, jaj mi lesz.

Pont egy játszótéri anyuka kiakadását hallgattam tegnap, hogy eddig havi 5 napot voltak náluk a férje gyerekei, de férje most 10 napra akarja növelni, és ő ezt nem fogja engedni, mert így meg úgy, az agyára mennek azok a gyerekek. Holott pontosan tudom, hogy említett férj anyagilag is, és minden szempontból milyen sokat segített azoknak a gyerekeknek, akik nem is az övéi. És ezt kapja vissza. Milyen alapon???

2016. szept. 30. 23:56
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
5%

Nem minden nő ilyen, és van férfi is aki ilyen, de valóban az arány a nők felé tolódik el.

Ez nagyjából olyan minthogy nem minden férfi agresszív, de alapjában több agresszív férfi van mint nő.

A férfiaknál a nyers erő dominál jobban, a nőknél ez a nem is tudom minek nevezzem, ők inkább a szavakat választják fegyvernek.

A lényeg hogy ezért jön ki másképp a rossz tulajdonság nőkben mint férfiban.

A megoldás: az ilyen nőnek agresszív férfi kell, az majd jól elveri, ha nem tud viselkedni.

2016. okt. 1. 02:18
 12/39 anonim ***** válasza:
73%
És az agresszív férfit ki veri el, ki tanítja meg viselkedni?
2016. okt. 1. 02:22
 13/39 anonim ***** válasza:
0%
Az agresszív férfivel pedig veszekszik az ilyen nő. Ez az agresszív férfi büntetése. Vagy olyan nővé válik a nő akit nem kell elverni a kötekedése miatt s akkor választhat olyan férfit aki nem veri el. Mert ez utóbbinak viszont a kötekedő nő nem kell.
2016. okt. 1. 02:28
 14/39 anonim ***** válasza:
10%
Ja és a válasz, az agresszív férfit ugyanúgy nem lehet megnevelni ahogy a kötekedő nőt is hiába verik. A kötekedő nőnek a verés a sorsa ahogy az agresszív férfinek meg a kötekedő nő. Egyiket se lehet megnevelni, az a megoldás ha egymás életét keserítik meg míg a normális emberek normálisan élnek azokkal, akikkel lehet.
2016. okt. 1. 02:30
 15/39 anonim ***** válasza:
87%

Azért ez nem ilyen egyszerű szerintem. Csak pár dolog ami rögtön beugrott.

Sok esetben mi van? Anyuka neveli a gyereket, ő az aki tényleg neveli, vagy legalább próbálja, azon a pár napon meg mikor apuval vannak, akkor apu nyalja a s_eggüket, ő a laza szülő, mindent lehet, ő nem olyan gonosz, mint anyu. Na de ez havonta 2-3 napig elmegy, az új nő is lenyeli a békesség nevében, na de hosszabb távon ez nem működő felállás.

Aztán ugye a legtöbb helyen a nő végzi a házimunkát, ha dolgozik, ha nem, és hirtelen plusz 1-3 ember után ganajozni, annyi pluszt főzni, meg úgy egyáltalán kvázi idegeneket kerülgetni a lakásában, azért nem öröm senkinek. Nyilván, ha normálisak a gyerekek ez nem probléma, de lásd az előző bekezdést. Meg ahol ez nem probléma, az nem is fog panaszkodni.

Értem hogy ez megint egy olyan kérdés lett volna, ahol a nőket kéne szidni, de sajnos az élet nem ilyen egyszerű.

2016. okt. 1. 03:06
 16/39 anonim ***** válasza:
23%

Én olyanról hallottam, hogy a nő ilyen esetben nem fogadja el, hogy a férfi is nevelni akarja az ő gyerekét, miközben a férfi ugyanezt elfogadja a nőtől.

Bocsánat a jegyesétől (elvált férfi és elvált nő, mindkét helyen egy gyerek van).

Szerintem ilyenkor a nő nem fogadja el családtagnak a férfit, azaz a férfi léphet is, hiába akarta elvenni a nőt, ennyi.

Szegény gyerek szívja meg, mert sohasem lesz apja neki.

2016. okt. 1. 03:33
 17/39 anonim ***** válasza:
49%

Nem kell általánosítani.. Van ahol a férfi nem fogadja el a nő gyerekét.

Az mindenképpen igaz, hogy nehéz úgy új kapcsolatot találni, hogy ott vannak a gyerekek egy másik kapcsolatból. Általában mindenkinek nehéz a helyzet így, főleg ha mindkét félnek vannak már gyerekei.

2016. okt. 1. 05:58
 18/39 anonim ***** válasza:
35%
Én is ezt tapasztaltam. A nők sokkal gonoszabbak. Utálatos, kötekedő, flegma, sz@rkeverő. Legyen az orvos vagy osztálytárs vagy bármi. Előző házasságból való gyereket rühellik. Ellenpéldát nem sokat Láttam. Ezért ez a véleményem. A kedvencem, amikor elvárja, hogy a férfi mindent megvegyen, megadnon a más apától való kölykének, de nevelni nem lehet neki. Ha csak rá mer szólni a férfi a gyerekre, egyből mondja neki, hogy nem ő a gyerek apja, nincs joga hozzá.
2016. okt. 1. 06:34
 19/39 anonim ***** válasza:
22%
Azért, mert aki elvált, az is párkapcsolatot keres.
2016. okt. 1. 07:32
 20/39 anonim ***** válasza:
82%

A gyerekek se fogadják el őket! Ezt a sajátjaimon látom. (Mondjuk mi pont a harmadik miatt váltunk.)

Az apu nője a pecsét, hogy ők anyuval már nem lesznek együtt. Megy is utálkozás rendesen, hátha sikerül elüldözni.

Az új apu a sebtapasz, vele lesz újra "teljes" a család, hozzájuk a gyerekek is másképp állnak: meg akarják tartani.

Sok nő már arra se készül fel, hogy az elvált férfi nem egyenlő a nőtlennel: mindig ott lesz a gyereke az első helyen, és az ex, akivel tartani kell a kapcsolatot.

De mindezt úgy, hogy a kölyök a legrosszabb, legundokabb arcát mutatja: erre végképp nincs felkészülve.

2016. okt. 1. 07:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!