Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Jól teszem, hogy meghátrálok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jól teszem, hogy meghátrálok?

Figyelt kérdés

Ha esetleg alakulna valami köztem és egy lány között, visszalépek. Nincs még szakmám, tanulok jelenleg, csóró vagyok, illetve egy-két mentális problémám és önbizalomhiányom is van. Ráérzek a megfelelő pillanatra, hogy mikor kéne randit kérnem, de beijedek. Meg kéne próbálnom boldognak lenni? De úgy érzem, hogy amíg nincs egy stabil anyagi hátterem és megfelelő lelki/mentális egészségem, addig nem kéne erőltetni a dolgokat.

20/F

2016. szept. 29. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

te se akarsz megváltozni, két vagy akár több év múlva is tuti, hogy ezt a kérdést fogod majd itt feltenni...

a te életed, azt csinálsz, amit akarsz, ha elb..szod, elb..szod, vállald tetteidért a felelősséget, ha már elméletben korod szerint felnőttnek kéne lenned!

2016. szept. 29. 20:35
 12/18 A kérdező kommentje:
Ezt nem hiszem el, basszus....
2016. szept. 29. 20:36
 13/18 anonim ***** válasza:

ha annyira pénzre lenne szükséged, akkor nyugi, lenne arra időd, hogy elmenjél még pluszba 2-3 órát melózni

de most csak nagy a szád :)

2016. szept. 29. 20:36
 14/18 A kérdező kommentje:
Nagy a szám??? Te normális vagy??? Kötekedtem én veled? Vagy mi?
2016. szept. 29. 20:37
 15/18 A kérdező kommentje:
Időm van is amúgy, igaz nem sok. De nem akarom azt a kevés pihenőmet elcseszni. Remélem, megértesz.
2016. szept. 29. 20:39
 16/18 anonim ***** válasza:

a hozzáállásod, a megnyilvánulásod flegmaságot sugároz, aki nem akar változtatni a helyzetén, jobb neki a megalkuvás most, inkább csórónak nevezed magad, ahelyett, hogy elmennél melózni

a tanácsaimra semmit se reagáltál, figyelmen kívűl hagytad a 2. válaszomat, ergó változni se akarsz.

a szabadidődet arra szánod, amire akarod, ha éppen pénzre van szükséged, akkor fogsz arra áldozni, hogy legyen pluszba egy kevés, és ne anyuciéktól keljen kérni

megértem, hogy sok a suli, viszont, ha képes vagy jól beosztani az idődet, akkor mindenre van időd, vezess naptárat tervezz, és valósítsd meg önmagad és céljaidat!

2016. szept. 29. 20:43
 17/18 A kérdező kommentje:
Ha valamit utálok, az a személyeskedés. Mit anyucizol itt??? Képzeld, nem szoktam kérni egy büdös vasat sem.
2016. szept. 29. 20:48
 18/18 anonim ***** válasza:

Te dolgod, hogy mit teszel de ne ilyen hülyeségre fogd már. Rengeteg diáknak van párkapcsolata, sőt a többségnek. És elég sokan csórók. Szóval saját magadnak kreálod a nehézséget. 20 évesen senkinek nincs stabil anyagi háttere, legfeljebb ha a szülei gazdagok.

Ááá nem, még véletlenül se próbálj meg boldog lenni! Maradj szándékosan boldogtalan! :D

2016. szept. 30. 00:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!