Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha utólag teszem ciki? L

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha utólag teszem ciki? L

Figyelt kérdés
Ha utólag lájkolom be egy képét, amin megvan jelölve egy srác, aki tetszik, az ciki? Rögtön azt hiszi majd, hogy nézegettem, direkt rámentem az idővonalára?
2016. ápr. 15. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
biztos jóképü,szánalmas vagy
2016. ápr. 15. 19:49
 2/9 A kérdező kommentje:
Ez aztán értelmes komment, akárcsak te. :D
2016. ápr. 15. 19:54
 3/9 anonim ***** válasza:
nem
2016. ápr. 15. 19:54
 4/9 ~OnLány~ ***** válasza:
Ugyan már,nem,nem az.Egyébként ha mások is lájkolják,akkor úgyis többször kint van a képe az idővonalon,szóval úgy is kijöhet,hogy egyszerűen csak te is lájkoltad és ennyi.
2016. ápr. 15. 20:02
 5/9 A kérdező kommentje:
De már vagy 2 hete tette közzé...:/
2016. ápr. 15. 20:03
 6/9 ~OnLány~ ***** válasza:
És? :) Akkor ne lájkold,ha ez neked kínos.
2016. ápr. 15. 20:16
 7/9 A kérdező kommentje:
Nem kínos, csak na..
2016. ápr. 15. 20:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Most őszintén... ki a f..szom nem sz4rja le ki mikor mit lájkol a fészbúkon? Inkább tanulj meg főzni azt' hívd át vacsorára te szerencsétlen. Vagy ha erre nem vagy képes akkor kérdezd meg nincs-e kedve elkísérni egy italra mert egyedül nincs kedved. Nem igaz, hogy már ezen a szellemi szinten vagyunk. Azon a kék sz4ron fogtok egymásnak vigyori szmájlikat küldözgetni? És ha nem lesz áram vagy net 2 órára akkor kifordulsz magadból vagy mi lesz? Te vagy az a lány aki ha megy az utcán lefelé néz és a telefonját nyomkodja ugye? Aztán ha jön egy oszlop nekimész... nem egy ilyet láttam. Nem is értem minek test az embereknek mikor egyre kevésbé használják. Még jó, hogy nekem volt gyerekkorom. Mi még gyújtottuk fel az erdőt tévedésből, építettünk föld alatti bunkert, húztunk ki sérültet a roncs autóból, loptunk cseresznyét, fürödtünk a patakban, aludtunk a fatetején és hasonlók. Ti meg fészbúkozzatok (y)
2016. ápr. 15. 20:55
 9/9 A kérdező kommentje:
#8 Nem ismersz! Gondolom jövendőmondó lehetsz. Megsúgom, rosszul csinálod.
2016. ápr. 15. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!