Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/ Nők! Nektek hány éves korig elfogadható, hogy a férfi otthon lakik még a szüleivel? 29 évesen szerintetek már ciki?
Ha olyan betegsége van, ami miatt nem tud munkát kapni akkor nem ciki.
De ha egy életképes ember eddig otthon csücsükél kényelemből, az ciki.
Párommal 21 évesen költöztünk össze. 17 éves korától dolgozik.
Nekem elfogadhatatlan.
Az én párom 32 évesen otthon lakott, kényelmes, mama hotel. Megismerkedtünk, 1 hónap múlva ő kezdte el erőltetni, hogy költözzünk össze.
Szóval, szerintem 29 évesen, ha van kivel, akkor már illene külön útra lépni.
Velem nem olyan kényelmes lakni, mint az anyósommal volt, de szerintem semmi pénzért nem cserélne el engem a mamára....
A pasi otthon lakása mögött szorosan az van, hogy 95%-ban a szülei, s leginkább az anyja dönt a párkapcsolataiban, illetve állandóan kutakodik, leskelődik, szimatol. Ti pasik sem tűrnétek ezt a lány szülei részéről.
Plussz nektek pasiknak sokszor lepedőakrobana, hangos nő kell az ágyba, ami nem fér össze az anyuka szimatolásaival. A konyhai tevékenységekről nem is beszélve. Ezt próbáld magadban tisztázni.
Mivel mar 2 gyerekünk van nekem elképzelhetetlen...
29 évesek vagyunk 21 eves korunk ota élünk egyutt a férjemmel, 21 evesen albérletben kezdtük...
Szerintem ha eddig nem költözött el, kb sosem fog
Volt ilyen pasim,32 évesen ismertem meg,anyukával lakott egy 1,5 szobás panelban!
Azt hiszem akkor kellett volna behúznom magam után ajtót,mikor az első randin megkérdeztem,hogy kivel lakik!
1 évet húztam le vele,kár volt!
Most kb.40,de még mindig az anyja az élettársa!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!