Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szégyellitek magatokat lányok, ha egy férfi (nem szakács) sokkal jobban otthon van a konyhában mint ti?
Nem... inkább tanulok tőle és amúgy övé minden hódolatom.
(hobbi szakács vagyok)
Nem. Tudok főzni, de utálok. A nyers húst különösen, mert amikor szeletelni próbálom, mindig elvágom a kezem.
Nálunk az a felállás, hogy a párom főz. Minek erőltessük a hagyományos szerepeket, amikor én utálok főzni és nem is csinálom túl jól, ő meg szereti is és finomakat is alkot? A munkahelyemen már csak nevetnek a többiek, ha mondom hogy hoztam kaját, mert pontosan tudják, hogy nem én főztem. Vagy ha igen, akkor nem fog ízleni.
Soha nem állnék le olyan férfivel, aki szerint attól vagyok jó nő, hogy a konyhában poshadok. És mielőtt felmerül a kérdés: a gyerekeknek szerintem apa főztje legalább olyan jót tesz, mint anyáé, és ha minden jól megy, úgyis apa megy gyedre majd. Az itteni válaszok tükrében szerencsés vagyok, hogy ilyen intelligens, segítőkész, haladó szellemű férfivel áldott meg a sors.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!