Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek nagyon ciki volt,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek nagyon ciki volt, fiúk ti is röhögtetek volna?

Figyelt kérdés

A vonaton velem szembe ült egy srác. És nekem meg egyszer csak megszólalt az a hang a telefonomon, tudjátok, mikor a Pou éhes. Először csak mosolygott, de aztán nem bírta tovább, úgy kitört belőle a nevetés, mondta, hogy ne haragudjak, nem rajtam röhög, csak olyan vicces volt.

Szerintetek nagyon gáz volt? :D

2016. márc. 13. 20:37
 1/10 anonim ***** válasza:
29%
szó szerint gáz volt! jah persze pou éhes volt :D
2016. márc. 13. 20:39
 2/10 anonim ***** válasza:
82%
Miért? Én is játszom Pou-val 😊 A férjem a múltkor azon rötyögött az ágyba, amikor már aludni készültünk, hogy😄 a tableten etetem s ő boldogan csámcsogott 😊 Ne vedd sértésnek, hiszen elnézést kért 😊
2016. márc. 13. 20:47
 3/10 anonim ***** válasza:
nem ciki, de röhögtem volna
2016. márc. 13. 20:49
 4/10 anonim ***** válasza:
Szerintem ez inkább aranyos, semmint ciki :)
2016. márc. 13. 20:53
 5/10 ~OnLány~ ***** válasza:
Nem ciki,én is játszottam még régebben,imádtam hallgatni a csámcsogását,meg amikor simogattam cukin szuszogott,vagy mit csinált :D
2016. márc. 13. 21:03
 6/10 anonim ***** válasza:
43%
köszönhetően a többi válaszadó fordításából és a csodálatos gugliból sikerült felfejlődjek arra a szintre hogy tudjak válaszolni: gáz volt.
2016. márc. 13. 21:18
 7/10 RRR ***** válasza:
édes lehetett a szitu:DDDD
2016. márc. 13. 21:23
 8/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem ciki, 12-13 évesen a szüleid még nem engedik, hogy igazi háziállatot tarts, hát ráfanyalodsz a virtuálisra, ez kifejezetten cuki.

Ha viszont felnőtt vagy.. és lustaságból/önzésből ahelyett, hogy kihoznál valami rossz sorsú szerencsétlent egy menhelyről, vagy ha erre nincs módod, akkor legalább bejárnál heti egyszer önkénteskedni, te inkább a telefonos vackoddal bohóckodsz... az nagyon felszínes jellemről árulkodik.

2016. márc. 14. 01:07
 9/10 anonim ***** válasza:
Szerintem elmosolyodtam volna. :)
2016. márc. 14. 08:19
 10/10 anonim ***** válasza:
Ugyan így reagáltam volna :D
2016. márc. 14. 10:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!