Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy hiaba vagyok szep, baratsagos, jol oltozott, ha nem teszem ki mindenemet, akkor eszre se vesznek?
A bulikban meg altalaban mindenhol hiaba vagyok szepen, csinosan feloltozve, mindig azokra szallnak a pasik, akiknek melluk, fenekuk kinn van, 10 kg vakolat van az arcukon es alig birnak az ormotlan magas cipojukben jarni.
Es sokszor nem csak par honapra tartjak ezeket a csajokat, hanem hosszabb tavra. MIert? Mit csinalok rosszul?
Bulikba mondjuk elsősorban nem azért mennek a pasik, hogy párt keressenek, hanem egy jó kufirc céljából és persze, hogy akik visszafogottan öltöznek azon azt látják, hogy őket úgyse kapják meg e célra.
Előbb-utóbb úgyis észre fog venni valaki, akinek normális lány kell, nem a plázacicák.
Nagyon rossz helyen próbálkozol,és valószínűleg Te is csak a legjóképűbb,bunkó gyerekeket veszed észre,mert ők szoktak így viselkedni,és ilyen lányok után futni.
Az értelmesebb férfiaknak baromira nem kellenek ilyen magamutogatós pi**ák...
24/F
Bullshit.
Amúgy meg nem bulikban kell ismerkedni, ugyanis ott a cél az alkalmi szex.
Buliban ismerkedett meg velem a mostani elettarsam es az elozo is. Komoly a kapcsolat: hazassagot es gyerekeket tervezunk. Legutobb szolidan voltam smink nelkul, az elozo elettarsam miniszoknya, magassarku, kivagott top es vakolat.Elso pertol megmondta, h komoly kapcsolatot keres es ugy is viselkedett.
Ugy gondoltam, h nem lehet buliban ismerkedni komoly kapcsolathoz, de az elet nem ezt igazolja.
Valszeg a ruhad egy domina not mutat, es felnek odajonni. Vagy divatja mult. Vagy sokkal idosebbnek nezel ki benne.
Vagy a smink nelkul sokkal fiatalabbnak latszol.
No vagyok es szerintem kuldened kellene fotot, h valaszolni tudjunk. Termeszetesen nem felszedes celbol neznem meg a fotod :D
Igazából vagy megtartod a saját egyéniséged, és türelmesebb leszel, vagy másolod a többit, kirakod ami van + 10 kg smink, elmész akármilyen buliba, aztán összejön az alkalmi, meg lehet, hogy valami hosszabb kapcsolat is.
Azt már te döntöd el, hogy feladod-e a saját értékrended, egyéniséged érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!