Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert van az, hogy hiaba vagyok szep, baratsagos, jol oltozott, ha nem teszem ki mindenemet, akkor eszre se vesznek?
A bulikban meg altalaban mindenhol hiaba vagyok szepen, csinosan feloltozve, mindig azokra szallnak a pasik, akiknek melluk, fenekuk kinn van, 10 kg vakolat van az arcukon es alig birnak az ormotlan magas cipojukben jarni.
Es sokszor nem csak par honapra tartjak ezeket a csajokat, hanem hosszabb tavra. MIert? Mit csinalok rosszul?
Figyel aranyom nem biztos h mindenki úgy lát téged ahogyan te magadat., vagy ahogyan azt te gondolod.
A vidámabb, kedvesebb, élettel teli, és még 1x kedvesebb, érdeklődő, barátságos lányokhoz jobban oda mernek menni a férfiak is, mint aki csak éppen kasukkol és leskelődik kacsintgat csak a másikra és vár a csodára.
Hát tündérkém azért megnéznélek egyszer élőben , hogy valóban úgy is nézel e ki és viselkedsz is.
Vannak akik lazábbak és könnyebb velük az ismerkedés veled szerintem nehezebb lehet.
Ha ilyen fain csaj vagy, akkor kezdeményezz te a kiszemelteddel, és ne gyere a hülye ócska dumával, hogy jajj há én nő vagyok és az nem az én dolgom...
lépj te! És meglátod, hogy nem kell várnod semmire és nem fog eljönni a világvége.
Hitler is azt hitte, hogy mindig mindent jól csinál.
"Legutobb szolidan voltam smink nelkul, az elozo elettarsam miniszoknya, magassarku, kivagott top es vakolat.Elso pertol megmondta, h komoly kapcsolatot keres es ugy is viselkedett. " --- ez valami meleg bárban volt?
Szerintem a kérdező nem meleg, tehát esetében a te élettörténeted nem példaértékű. Nem ítéllek el, konkrétan sz***ok rá, viszont férfi és nő kapcsolatok kicsit másként működnek :)
Szerintem rossz helyen akarsz ismerkedni, ha sexnél többet keresel.
Valamint ne csak várd a csodát,ha meglátsz egy normális fiut menj oda te.
Ha pedig ez nem megy, akkor tedd ki te is a cickókat hátha rájuk tapad valaki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!