Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Most én nem vagyok már normáli...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most én nem vagyok már normális, vagy igazam van, hogy szóvá teszem?

Figyelt kérdés

Felnőtt emberek vagyunk. Kedden eljött a párom testvére hozzánk, aki már szintén felnőtt ember (lenne), és minden kérdezés nélkül benyúlt a hűtőnkbe, hogy mi van itthon valami ehető. Erre igencsak felkaptam a vizet, mert minimum ILLIK megkérdezni, vagy megvárni, hogy mi kínáljuk meg valamivel, de nem, ő fogta magát és csak úgy kiment a konyhába, és benyúlt a hűtőnkbe. És ez már nem egyszeri eset. Ezekután ti szóvá tennétek, legalábbisa párotoknak, vagy mit tennétek?? Annyira felidegesített, mert nem arról van szó, hogy sajnálom, csak szerintem itt alapvető illemekről van szó.

24 N

2016. márc. 17. 14:54
 1/7 anonim ***** válasza:
Gondolom mivel családtag, úgy hitte ez nem okoz majd problémát. Látom nem első eset, és mondtad a párodnak is. Őmint mondott ?
2016. márc. 17. 15:12
 2/7 anonim ***** válasza:

En ezert nem engedem be a lakasba a csaladtagjait.

Egy bunko. Nem illik hivatlanul odammeni sehova. Sem a hutobe benyulni. Meg akkor se, ha csaladtag.

Teljesen igazad van.

N

2016. márc. 17. 15:28
 3/7 anonim ***** válasza:
nállam a szüleim sem nyulnak a hűtőbe,én sem ,kérdezés nélkül ,nálluk.illikszabályok :p vannak. ilyen alapon befeküdhetne az ágyadba is.
2016. márc. 17. 15:49
 4/7 anonim ***** válasza:

Még nem fogta fel, hogy a tesójának már mással van élete, és nem közös az otthonuk.

Igen, illene megkérdeznie, hogy miből ehet, és nem önkiszolgálni magát.

2016. márc. 17. 16:47
 5/7 anonim ***** válasza:

Család válogatja.

Nálunk pl. ilyenből nincs gond.

Mindenki azt vesz ki a hűtőből amit akar, nem szólunk érte egymásnak.

Jó persze mi azonnal megkérdezzük egymástól,hogy éhes-e stb. :D nem kell kivárni, hogy feltalálja magát.

2016. márc. 17. 17:09
 6/7 anonim ***** válasza:
Igen, szóvá tenném. Basszus, a saját anyám hűtőjébe nem nyúlkálok bele csak úgy, amikor meglátogatjuk. Teljesen alap, hogy megkérdezem.
2016. márc. 17. 17:19
 7/7 anonim ***** válasza:
mi családon és baráti körön belül nem sajnáljuk az ilyesmit, ha ennyire zavar, nem értem miért nem akkor szóltál rá az illetőre. Gyerekes, hogy a pároddal üzengetnél neki.
2016. márc. 17. 17:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!