Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most én nem vagyok már normális, vagy igazam van, hogy szóvá teszem?
Felnőtt emberek vagyunk. Kedden eljött a párom testvére hozzánk, aki már szintén felnőtt ember (lenne), és minden kérdezés nélkül benyúlt a hűtőnkbe, hogy mi van itthon valami ehető. Erre igencsak felkaptam a vizet, mert minimum ILLIK megkérdezni, vagy megvárni, hogy mi kínáljuk meg valamivel, de nem, ő fogta magát és csak úgy kiment a konyhába, és benyúlt a hűtőnkbe. És ez már nem egyszeri eset. Ezekután ti szóvá tennétek, legalábbisa párotoknak, vagy mit tennétek?? Annyira felidegesített, mert nem arról van szó, hogy sajnálom, csak szerintem itt alapvető illemekről van szó.
24 N
En ezert nem engedem be a lakasba a csaladtagjait.
Egy bunko. Nem illik hivatlanul odammeni sehova. Sem a hutobe benyulni. Meg akkor se, ha csaladtag.
Teljesen igazad van.
N
Még nem fogta fel, hogy a tesójának már mással van élete, és nem közös az otthonuk.
Igen, illene megkérdeznie, hogy miből ehet, és nem önkiszolgálni magát.
Család válogatja.
Nálunk pl. ilyenből nincs gond.
Mindenki azt vesz ki a hűtőből amit akar, nem szólunk érte egymásnak.
Jó persze mi azonnal megkérdezzük egymástól,hogy éhes-e stb. :D nem kell kivárni, hogy feltalálja magát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!