Hiszem, hogy nem vagyok szerethető. Igazam van? Normális vagyok?
Szépnek, csinosnak és okosnak gondolom magam, ezzel nincs is baj. Szerintem elég különleges is vagyok. Magamra, a külsőmre nem sajnálok semmi pénzt - egyszerűen szeretem önmagam, megérdemlem a drága dolgokat, és hát ki tudja mikor halok meg.... Közben pedig mást képtelen vagyok szeretni. Nem kötődöm egyetlen emberhez sem - családom, barátnőim, barátaim. A minap édesapám infartust kapott. Miután megtudtam napokig be se mentem hozzá a kórházba, mert egyszerűen nem érdekelt. Az egyetlen dolog, ami nagyon is izgatott az volt, hogy ezután vajon kitől kapok pénzt, ha esetleg nem jönne rendbe... Mindenben és mindenkiben a pénzt látom, hogy azon aztán csinosítgathassam a megjelenésem.
Tisztában vagyok vele, hogy egy ocsmány lény vagyok. Nem vagyok szerethető. A barátomban sem bízom, pontosan azért, mert erősen kétlem, hogy szeret.
18/L
Ha tudod, hogy mi a probléma, akkor miért nem változtatsz?
Ha nem akarsz változtatni, akkor mi a kérdés?
azért vagy ilyen mert mindent könnyen megkapsz
ha küzdened kéne nem lennél ilyen öntelt
Azzal már egy lépéssel közelebb vagy a megoldáshoz, ha belátod, hogy hol benned a hiba. Hidd el, hogy a külső nem minden... Lehet valaki nagyon szép és csinos, de mi lesz ha majd dolgoznod kell? Szerintem inkább koncentrálj a tanulásra...
Különben is, az igazi szépség belülről fakad (Tudom, elég közhelyes, de akkor is igaz!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!