Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ciki, ha még 16 évesen szűz...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ciki, ha még 16 évesen szűz vagyok? Ezt mondják a barátaim

Figyelt kérdés

Azzal piszkálnak, hogy már volt barátom és nem feküdtem le vele és hogy álszent vagyok, ez tényleg így van? Én nem érzem annak, de már az én korosztályomban alig van olyan, aki szűz.

16/L

2010. ápr. 24. 12:20
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Ugyanmár, inkább jóltetted, ha nem bíztál meg a srácban :) Szép kis barátaid vannak! Én 16 évesen vesztettem el, msot nagyonsok 17-18 éves barátnőm van, aki szűz, és volt már kapcsolatuk, senki nem piszkálta őket ezzel, nem is szégyellni való. Nyugi, majd jön olyan is aki megérdemli =)
2010. ápr. 24. 12:48
 12/18 anonim ***** válasza:

Atya úr isten kis csaj:)Aki azt mondta, hogy ciki azt küld el a kurv@ anyjába.Inkább legyél rá büszke.Aki meg irta, hogy nem sokára az lesz az meg egy gyökér.Én azt mondom tartogasd.Ahogy elnézem, te érettebben gondolkozol kivéve persze azt, hogy ezt meg kérdezted, hogy ciki vagy sem..

Tartogasd addig amíg azt nem érzed, hogy most van itt az ideje.A "barátnők" véleményére meg sz@arj magasról kis k@rvák ...

2010. ápr. 24. 13:16
 13/18 anonim válasza:
Szerintem is inkább büszke kellene rá legyél! Egyáltalán nem ciki, sőt...
2010. ápr. 24. 13:24
 14/18 anonim ***** válasza:
Ez a kérdés is arra utal,hogy a mai fiatalok mennyire arra adnak,hogy a suliban,a baráti körben mit mondanak,mit susmognak,"jujj te még szűz vagy? ciki!" .Pedig erre csak büszkének kellene lenni,ha valaki meg tudja őrizni a szüzességét! Nem kell foglalkozni senki véleményével,mindenki,igy te is magad érzed,mikor és kivel fekszel le először!Hogy sok 16 éves lány már nem szűz,arra nem kell büszkének lenni!Szerintem sok csaj úgy van vele,az sem tudja,igazából mi a szex,csak a lényeg,hogy elveszitse a legféltettebb kincset és kész.Őrizd csak meg amig lehet a szüzességedet! Nem szégyen az!
2010. ápr. 24. 15:35
 15/18 anonim ***** válasza:
dehogy ciki,valaki 20-on felül veszti el,én se feküdnék le akárkivel,nekem kell a szerelem hozzá a szeretet nem elég.Egyébként meg a te korodban sokat kamuznak,nem egy ismerősőm van akiket lehetet többször is csajjal látni,meg jártak és játszotta az eszét,hogy így meg úgy,ezt csinálta meg azt....,aztán kiderült kamu,a volt csajai megelégelték,mert visszahallották és elmondták mindenkinek milyen kamupók.Egyébként én is voltam ilyen fiatal és mi is kamuztunk és sokanak hiába jár állandóan buliba,meg esetleg nagy pofája van érettségi után jön csak össze.Mond azt voltál nővel ennyi,mindenki ezt teszi.
2010. ápr. 24. 16:01
 16/18 anonim ***** válasza:

Dehogy az bocs az utolsó vagyok és most eset le hogy lány vagy,akkor meg legyél rá büszeke,és ne foglalkozz velünk,mert hülyék,és tényleg fiúk és lányok egyaránt imádnak erről kamuzni.Csak igazi szerelemből legyél valalkivel együtt,és a látszat meg amit mondanak az sokszor csal,ezt ne feled.

Légy büszke rá!

2010. ápr. 24. 16:05
 17/18 anonim válasza:

Nehogy meggondolatlanul cselekedj! Azért lefeküdj vmi jöttmenttel, mert piszkálnak ezért! Legyél inkább büszke rá és mutasd is ki!

Azt írtad a BARÁTAID piszkálnak. Az ilyenek NEM barátok.

Képzeld el, ha tényleg Szerelmes leszel és beléd is Szerelmes lesz egy fiú, milyen büszke leszel magadra, hogy megtartottad magad neki! Hát még a fiú! Örülni fog, hogy nem egy olyan lánnyal Szerelmesek egymásba, akin már végigmentek.

Én közölném az állítólagos barátaiddal a helyedben, hogy te erre büszke vagy és nem vagy akkora szajha, mint ők, ha így gondolják. Nehogy hallgass rájuk! Tarts ki önmagad mellett, mert neked van igazad.

2010. ápr. 25. 09:18
 18/18 anonim válasza:
Dehogy ciki! Ne a "barataid" dontsek mar el hogy mikor fekudj le valakivel.. Majd ha keszen allsz ra... Ne hallgass rajuk..nagy gond is lehet belole... Ha bizol a partneredben es felkeszultel majd akkor.. Ez tok nagy baromsag ez a cikis dolog.. -.-
2013. febr. 16. 20:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!