Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ciki, ha még 16 évesen szűz vagyok? Ezt mondják a barátaim
Azzal piszkálnak, hogy már volt barátom és nem feküdtem le vele és hogy álszent vagyok, ez tényleg így van? Én nem érzem annak, de már az én korosztályomban alig van olyan, aki szűz.
16/L
nem ciki, de amikor kiirod a kérdést, feldob egy csomó hasonlót ott is nézz körül, mert lehet,hogy most egy sokkal fontosabbat szeretnél kérdezni de azt majd csak egy óra mulva.
De am egyáltalán nem ciki..^^
figyelj EGYÁLTALÁN NEM KÖTELEZŐ elveszteni a szüzességed 16 évesen. ahogy érzed, akkor kell megtenni.
azért mert más lefeküdt valakivel ennyi idős korában, nem biztos hogy ezt jól tette.
azért ne feküdj le valakivel, hogy te is elmondhasd magadról, hogy már nem vagy szűz. annak ennél többnek kéne lennie szerintem
majd ha TE úgy érzed, hogy itt az ideje, és a partner is megvan hozzá, akkor tedd meg.
NE A KÖRNYEZETED MONDJA MÁR MEG HOGY MIKOR KÉNE ELVESZÍTENED A SZÜZESSÉGED!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!