Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha kiderülne a nagy szerelmete...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha kiderülne a nagy szerelmetekről, hogy aids-es elhagynátok?

Figyelt kérdés
Ha legyengülne és a kórházban derülne ez ki róla. Az utóbbi időben gyengébb volt, de ő nem gondolta hogy ettől. Állítólag a gyógyszerektől javulhat az állapota. Ti elhagynátok?
2016. szept. 17. 21:02
1 2 3
 11/22 A kérdező kommentje:
Óvszerrel a barátnőm miatt védekeztek, mert nem szed hormont. Szóval nem a pasi erőltette. Gyenge volt az utóbbi időben de erre nem gondoltak.
2016. szept. 17. 21:35
 12/22 A kérdező kommentje:
Pár éve kapta el. Reméljük, hogy felépül az orvos szerint javult az állapota.
2016. szept. 17. 21:42
 13/22 anonim válasza:
91%
Nagyon nehéz kérdés. Ha én lennék a lány helyében, akkor attól is függne hogy mik a kilátásai, milyenek a kezelés lehetőségei, igyekeznék annyi objektív információt begyűjteni a betegségről, amennyit csak lehet és ennek fényében döntenék. Amennyiben, ahogy írod, kialakult nála a betegség (és nem "csak" HIV fertőzött), emberileg, barátilag támogatnám, amennyire tőlem telik, de nem maradnék vele együtt a párjaként. Soha többet nem tudnám elengedni magamat mellette, nemhogy szex közben, hanem a mindennapi együttélés során sem, hiába tudom, hogy csak vér/testnedvek útján fertőz. Hiába érezném, hogy életem szerelme, nekem fontos lenne, hogy tudjunk előre tervezni (közös lakás, közös gyerek), kialakult AIDS betegséggel pedig, akármennyire bővültek is a kezelés lehetőségei, nem nagyon tudnánk. A fő ok azonban nekem is az lenne, hogy ennyire intim kapcsolatban nem érezném magamat biztonságban mellette.
2016. szept. 17. 21:50
 14/22 anonim ***** válasza:
Amíg nem kap vírusellenes kezelést, addig ne szexeljenek sehogy, és a fiú esetleges vérzése esetén is nagyon vigyázzanak, hogy a lány ne kapja el (pl. gondolom, eddig se használtak közös borotvát, fogkefét, ezután se tegyék, sebkötözésnél vigyázzanak). Ha vírusellenes kezelést fog kapni, akkor gyakorlatilag nem fog fertőzni, de továbbra is használjanak feltétlenül óvszert. Konzultáljanak a kezelőorvossal mindketten és pszichológussal is. Így talán megmenthető a kapcsolat, ha tudják, mikor mit lehet csinálni.
2016. szept. 17. 21:52
 15/22 anonim ***** válasza:

Rohadtul rettegek a betegségtől, de tudom, hogy megfelelő kezelés mellett - ha még nem AIDS-es, "csak" HIV+, akkor akár évtizedekig is teljes életet élhet. Sőt, egy orvos egyszer azt nyilatkozta, hogy ha választani lehet, hogy cukorbeteg legyen vagy HIV+, utóbbit választaná, mert sokkal teljesebb és hosszabb életet élhetne úgy.

Természetesen mellette maradnék, de képtelen lennék így nemi életet élni.

2016. szept. 17. 21:53
 16/22 A kérdező kommentje:
A barátnőmnek azt mondta az orvos, hogy jók a párja esélyei. Barátnőm is úgy van vele, hogy fél de szereti is. Azzal nyugtatja magát, hogy eddig nem kapta el, de nem tudja hogy fogja érezni magát ha hazamegy a srác.
2016. szept. 17. 22:00
 17/22 anonim ***** válasza:

Ha az aids már kialakult, akkor még orálozni se kéne, mert az is para lehet, ha mondjuk a lány szájában vmi sérülés van. A gumik meg ki tudnak szakadni!!! A tesztek az utolsó közösülés után 2-3 hónappal mutatnak 100%os negatív eredményt. A gyógyszerek kordában tudják sokaknál tartani a betegséget.

Nem maradnék vele, mert mindig attól félnék, hogy kiszakad a gumi.

2016. szept. 17. 22:03
 18/22 anonim ***** válasza:
Ha ott derülne ki, akkor nem arról lenne szó, hogy hazudott, szóval nem hagynám el, de az biztos, hogy én is kivizsgáltatnám magam.
2016. szept. 17. 22:12
 19/22 Bence_ ***** válasza:

Barátnő már gyereket se akar?

Pasi eddig tudta, hogy hív+?

2016. szept. 17. 22:13
 20/22 anonim ***** válasza:

Szerintem itt fogalom zavar van. Az aids és a hiv két külön dolog, időben felismert HIV-el gyógyszeres kezelés mellett még sokáig vígan lehet élni (egészséges utód nemzésére is van esély), aki viszont már aids-es annak vége, mivel a HIV fertőzésnek az az utolsó szakasza egy AIDS-es embernek jobb esetben van 2 éve hátra.

Ha nagyon szerelmes lennék ápolgatnám, vele tölteném a maradék idejét.

2016. szept. 18. 01:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!