Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyanús, ha valakinek nincs facebook profilja?
Társkeresőn ismerkedem, és eddig mielőtt személyesen találkoztam volna valakivel, mindig bejelöltük egymást facebookon, is, ahol sokat leveleztünk, napi kapcsolatba voltunk. A randi idejére úgy éreztem ismerjük egymást, és valamelyest bíztam is a srácokban. Most randira hívott egy srác, aki a társkeresőn kívül egy közösségi oldalon sincs fenn. Váltottunk pár levelet, de ennyi, gyakorlatilag semmit nem tudok róla, még a vezetéknevét sem. A facebook legalább ad egyfajta bizonyosságot, hogy tényleg az, akinek mondja magát, nem egy 70 éves perverz vagy egy pszichopata. Őszintén félek így ismeretlenül elmenni így egy találkozóra.
Mit gondoltok? Van okom az aggodalomra? Lányok, ti elmennétek így egy randira?
Nekem nincs hivatalos profilom, csak kamu névvel, ilyenre kell gondolni pl. hogy Kerti Eper.
És akkor én most nem vagyok ember? Vagy pszichopata őrült vagyok?
Van párom, családom, barátaim és attól hogy nem nyomom mindenki pofájába a személyes adataimat, attól még van életem.
Pont telibe fosom a fb-t, hogy arra a jobb esetben 10 percre milyen névvel vagyok fent.
Miért az fb határozza meg az embereket?
Ez végtelen ostobaságra vall...
Nem baj, mostanában ez a trendi, fb függő agyhalottnak lenni. 24L
#31, azt nem mondanám, - más se állította, hogy nem vagy ember... pszichopata se, de láthatóan van egy kis defekted. Itt is látszik, - nem kell ahhoz facebook, csak ott a neved mellett látszana.
Agresszívan visszatámadsz pár el nem hangzott állításra, "telibefosod" az ismerőseidet, és elrejted a "személyes adataidat".
A kérdező is ettől tart, hogy randizzon-e egy Kerti Eperrel...
Az egyik ismerősöm, gyönyörű hajnali képeket tett fel az imént, a másik meg ezt
"Ha koffein és cigaretta nélkül el tudod kezdeni a napot.
Ha mindig kedves vagy bármelyik tagod fájjon.
Ha minden nap képes vagy ugyanezt megtenni.
Ha megérted, hogy szeretteid épp most nem tudnak időt szakítani rád.
Ha hazugságok nélkül szembe tudsz nézni a világgal.
Ha a feszültséget képes vagy legyőzni orvosi segítség nélkül.
Ha el tudsz lazítani pia vagy fű nélkül
Ha elmondhatod magadról hogy nincs benned előítélet.
Akkor majdnem elérted a fejlődésnek azt a szintjét, ahol a kutyád áll."
- egyik se tol a pofámba semmit, én meg nem gondolom, hogy ezekben bármi kóros volna. Örültem, hogy így kezdődik a nap.
Szociális háló... aki ilyen harciasan marad ki belőle, az azért ad okot aggodalomra.
33-as, direkt nem írtam le, mi az oka annak, hogy nincs a nevemmel fb profilom, de hát te annyira jó vagy, hogy látatlanban ítélkezel mások felett.
Hidd el, tettek azért, hogy ne regeljek a saját nevemmel...
Szóval foglalkozz a saját dolgoddal!
Mondom.... ne feszülj már annyira!
Majd kérek tanácsot, ha tanácstalan leszek, hogy mivel foglalkozzak.
A szóhasználatodnak mi az oka, az a kérdés?
Kedves kérdező leányka!
Segítek, hogy összeálljon a kép. A férfi akivel ismerkedni próbálsz, valószinűleg nem a monitor előtt éli az életét. Ezért nincs szüksége fészbukra, nincs fent a chaten. Az internetet arra használja, hogy belép, megnéz pár dolgot, válaszol a leveledre, majd kilép és megy a dolgára. Egyébként ez egy nagyon jó példa. Egy életrevaló férfi személyesen akar találkozni, nem pedig írogatni. Sok sikert hozzá, telefonszámot azért ajánlom, hogy cseréljetek és beszélgessetek tali előtt. Hajrá. Talán kincset találtál.
Hát te nagyon paranoiás vagy, hallod. :D
Simán elmennék a randira, ha szimpatikus. Nyilván nem a lakásomra fogom hívni az éjszaka kellős közepén, hanem fényes nappal, semleges helyszínen találkozok vele. Ha nem szimpatikus, akkor meg nem találkozok vele többet. Ha pedig nem az, akinek mondta magát, akkor meg kapásból lelépek - de ilyen még nem fordult elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!