Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyanús, ha valakinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús, ha valakinek nincs facebook profilja?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismerkedem, és eddig mielőtt személyesen találkoztam volna valakivel, mindig bejelöltük egymást facebookon, is, ahol sokat leveleztünk, napi kapcsolatba voltunk. A randi idejére úgy éreztem ismerjük egymást, és valamelyest bíztam is a srácokban. Most randira hívott egy srác, aki a társkeresőn kívül egy közösségi oldalon sincs fenn. Váltottunk pár levelet, de ennyi, gyakorlatilag semmit nem tudok róla, még a vezetéknevét sem. A facebook legalább ad egyfajta bizonyosságot, hogy tényleg az, akinek mondja magát, nem egy 70 éves perverz vagy egy pszichopata. Őszintén félek így ismeretlenül elmenni így egy találkozóra.

Mit gondoltok? Van okom az aggodalomra? Lányok, ti elmennétek így egy randira?

2016. szept. 16. 22:06
1 2 3 4 5 6
 11/55 A kérdező kommentje:
Nem csak az a gond, hogy nincs facebook profilja, hanem az is, hogy a társkeresőn olyan szűkszavú leveleket ír, alig mesél magáról. Például a chaten sosincs fenn, csak belép, ír egy levelet, és kilép. Hosszasan még egyszer sem tudtunk elbeszélgetni, konkrétan annyit tudok róla csak hogy hány éves, hol él, hol dolgozik, és hogy szeretne találkozni velem személyesen.
2016. szept. 16. 22:23
 12/55 Költőnő? ***** válasza:
32%
No perc alatt összerakok egy kanadai dokkmunkásról egy profilt. Szted?
2016. szept. 16. 22:23
 13/55 anonim ***** válasza:
96%
Az is lehetséges, hogy fenn van, hiszen a teljes nevét sem adta meg, vagy fiktív névvel. Beszéltetek telefonon, kamerán azért? Nem árt óvatosnak lenni abban teljesen igazat adok neked. Ha még a hangját sem hallottad csak egy kép van róla és alig ismered akkor egy kicsit húzhatod még az időt, mondd el neki hogy többet szeretnél róla tudni. Ha rossz érzésed van vagy bizonytalan vagy akkor még várjatok.
2016. szept. 16. 22:25
 14/55 anonim ***** válasza:
100%

Magambol kiindulva sosem szerettem ha egy tarskeresőn a facebook privát oldalamat kérték azonnal, ugyanis nem szeretem ismeretlen embereknek kiteregetni a magánéletemet egyből, ez egy ismerkedő oldal.

Én váltanék vele beszélgetést skypon vagy vibervideon ha ennyire bizonyztalan vagyok, és randi előtt jó pár telefonos beszelgetés is elzajlik ezekelőtt.

Ha lezajlik az első randi és valóban tetszünk egymásnak és lesz folytatása akkor bejelöljük egymást facebookon.

Persze lehet van felesege vagy barátnőjével közös fotoi fent amiket nem szeretné hogy meglásd.

Sok mindent lehet találgatni miért nem, de randizni eltudsz menni olyan helyre is ahol sok ember van és így nem érhet baj.

A netes találka egy ismeretlen emberrel első randi ez van mindenkinel előfordulhat olyannak adja ki magat amilyen nem.

2016. szept. 16. 22:29
 15/55 anonim ***** válasza:
57%

Ha nem akar kicsit beszélgetni, minek vele találkozni, mi fogott meg benn? Az autós képei? :D Ez utóbbi csak rossz vicc volt, reflektálva a gyikos csúnyafiúk miatt kialakult nőgyűlölő hangulatra :D

Van egy ismerősöm aki rendszeresen netről randizik, ő például a hosszabb levelek híve, a csetet nem kedveli, az is opció.

2016. szept. 16. 22:37
 16/55 A kérdező kommentje:
Az fogott meg benne, hogy abban a kevés levélben kedves volt, udvarias, szépen fogalmaz, ez már ritkaságszámba megy az ilyen oldalakon. Telefonszámot cserélni szerintetek nem lenne kockázatos? Mert akkor lehet azt felvetem a találkozó előtt.
2016. szept. 16. 22:42
 17/55 anonim ***** válasza:
78%

" elvégre gmailre általában a saját nevükkel szoktak regisztrálni az emberek,"

:) Mindenkinek van jó pár fiókja, legalább is, ha nem akarja regisztrációknál a valódit használni a spam áradat miatt.

Szerintem menj el. Nyilvános helyen semmi bajod nem lehet, ha beültök valahova egy kávéra.

Honnan tudod, hogy nincs fent, ha a nevét sem tudod még? Lehet, csak mondta, mert nem akarja, hogy mindenki bejelölgesse, amíg nem is találkoztak, elkerülendő esetleg egy hisztisebb nő "bosszúját", ha mégsem úgy alakulnak dolgok.

2016. szept. 16. 22:43
 18/55 anonim ***** válasza:
16%

#14 hát te komoly vagy :DD amúgy igen az, gyanús.. mert már a 13 éveseknek is van facebookja :D

én 11 évesen csináltam facebookot mert jó hogyha van :D és lehet hogy van neki csak nem akarja valamiért megadni mondjuk nem ő volt a társkeresős képen

Amúgy találkoz vele nagy baj nem lehet belőle, de olyan helyen találkoz vele ahol mások is vannak pl.étterem :D

17F

2016. szept. 16. 22:56
 19/55 anonim ***** válasza:

Telefonszám, ha nem előfizetéses, simán megadhatod :)

Lehet szűkszavú az ember, de ne ismerkedés alatt tegye.

Viszont arra nem gondoltál, hogy lassú szegénykém?

Óvatosan megszerkesztett leveleket használ?

És ha nem is ő írta az üzeneteket, hanem valamelyik

barátnője, aki megsajnálta, hogy 2 sort nem tud leírni?

Lehet kérdéseket feltenni, de egy beszélgetéssel tudnád

kideríteni, akár telefonon, akár személyesen, hogy milyen

ember, vagy legalábbis iránymutatásnak első soron nem

rossz. Nagyon sok dolog nincs egy üzenetben/levélben,

amit nem látsz, pedig igencsak fontos.

2016. szept. 16. 23:00
 20/55 anonim ***** válasza:
Találkozz vele nyilvános helyen nappal és megvan oldva. Nekem sincs face-m, skye-om, viberem, okostelóm, 28 N vok, nem érdekelnek ezek a dolgok. Igaz, nincs kiterjedt barátiköröm, néha egyedül megyek ide-oda, programra, nem hiányoznak a szelfik. Akinek ez nem tetszik, tehet egy szívességet!
2016. szept. 16. 23:05
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!