Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Gyanús, ha valakinek nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyanús, ha valakinek nincs facebook profilja?

Figyelt kérdés

Társkeresőn ismerkedem, és eddig mielőtt személyesen találkoztam volna valakivel, mindig bejelöltük egymást facebookon, is, ahol sokat leveleztünk, napi kapcsolatba voltunk. A randi idejére úgy éreztem ismerjük egymást, és valamelyest bíztam is a srácokban. Most randira hívott egy srác, aki a társkeresőn kívül egy közösségi oldalon sincs fenn. Váltottunk pár levelet, de ennyi, gyakorlatilag semmit nem tudok róla, még a vezetéknevét sem. A facebook legalább ad egyfajta bizonyosságot, hogy tényleg az, akinek mondja magát, nem egy 70 éves perverz vagy egy pszichopata. Őszintén félek így ismeretlenül elmenni így egy találkozóra.

Mit gondoltok? Van okom az aggodalomra? Lányok, ti elmennétek így egy randira?

2016. szept. 16. 22:06
1 2 3 4 5 6
 21/55 anonim ***** válasza:
40%

Az 5,2 millió magyar felhasználó azt jelenti, hogy a szóba jöhető népesség nagy rész látható a facen - kb az is, hogy fake profil-e, vagy igazi.

Szóval megértem a habozásodat.

Ő mit mond erről?

Előbb adnék face linket ismeretlennek, mint telefonszámot... már csak azért is, mert egyszerűbb visszavenni.

Nincs miért elkapkodnod azt a randit.

2016. szept. 16. 23:19
 22/55 anonim ***** válasza:
66%
Anyám borogass!
2016. szept. 16. 23:45
 23/55 anonim ***** válasza:
36%

Másrészt ennyit a netes "ismerkedésről".

De, hogy a frászbuk adjon valamiféle hitelességet az is nonszensz.

2016. szept. 16. 23:47
 24/55 anonim ***** válasza:
69%

#12 Költőnő? ! Dehogy raksz össze!

Nem lesz még 200 hihető ismerősöd se, se egy árva bejegyzés 2 évvel ezelőttről....

2016. szept. 17. 00:25
 25/55 anonim ***** válasza:
66%
Magyarországon az emberek nagyjából 60%-ának nincs Facebook-profilja.
2016. szept. 17. 00:30
 26/55 anonim ***** válasza:

50% is jó, ha beszámítod, hogy az emberek legalább 20%-nak van legalább 1 kamu profilja :)

Egyébként pedig lehet manipulálni a facebookot, ügyesen vissza is lehet dátumozni a dolgokat. Megvannak a kiska-

puk, hogyan lehet akár 30 éves facebook profilt létrehoz-

ni :)

2016. szept. 17. 00:33
 27/55 anonim ***** válasza:
37%

pont ez a jó a kevés infóban,hogy ilyen szinten képes hatalmasra növelni az érdeklődési szintet és hogy nem lövi el a srác idő előtt azokat a fordulatokat amik normális esetben az első randi alapjai lehetnek majd.

plusz a levelezéssel és a gyors ki be lépéssel teljes egészében irányítja a helyzetet,érezteti,hogy nem eped,nem pedálozik magabiztos ami szintén vonzalomkeltő.

amúgy én akkor mondtam azt,hogy nincs fészem,amikor még nem volt kamu profilom,mert roha-dtul nem hiányzott volna,ha a felcsípett nőim lebuktatnának a feleségem előtt.

2016. szept. 17. 00:48
 28/55 anonim ***** válasza:
xDD már értem miért nem jottek a csajok randizni velem :D facem totál ures nincs fent rajta semmi csak pár barát és ennyi :D hmm akkor nem vagyok iteles hát ez van :/
2016. szept. 17. 00:52
 29/55 anonim ***** válasza:

A facebook profilok száma: 5,26 millió, ebből a 18-35 éves korosztályra 3,7 millió jut, azoknak a korcsoportoknak ez kb a jó 80%-a, mindegy, hogy ki mit gondol erről.

[link]

2016. szept. 17. 01:01
 30/55 anonim ***** válasza:
Regen volt msn,mikor felregeltem tarskeresore utana mindig ott folytattuk.Tudom volt iwiw meg myvip de en sem voltam egyiken sem. Ha mas nincs ott van a skype,par kepcsere esetleg videozhattok is,hogy lassatok egymast "elobe".
2016. szept. 17. 03:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!