Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért durva sex közben valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért durva sex közben valaki?

Figyelt kérdés
Úgy értem hajhúzás,kicsi pofon.Erre izgul még jobban vagy azt sem tudja mit csinál? Amúgy jó ember lenne,de ez nekem visszataszító! Így finish a kapcsolat!
2016. szept. 8. 23:21
1 2 3 4 5 6
 51/57 Titusztitusz ***** válasza:
32%
Ne foglalkozz bolondokkal,meg libsikkel, kérdező...Látod,valamelyik még mindig ott tart,hogy "dehát minek is elmebeteg ő"? OLYAN NÉZETEKKEL,mint amilyeneket vall...Édes istenem...Na ugyan minek...Szóval én már szóba sem állok ezekkel,mert teljesen felesleges...De annak örülök,hogy akkor legalább te is megmaradtál még ép elméjünek egy ilyen mai,teljesen eltorzult értékrendü világban...Gratula neked,és minnél hamarabbi sikeres, boldog kapcsolatot majd egy olyan férfivel, aki méltó lesz majd hozzád mindig...Szia...
2016. szept. 10. 18:16
 52/57 anonim ***** válasza:
63%

Kérdező. Attól, hogy nem tudsz válaszolni egy kérdésre, még nem lesz más elmebeteg. Elmondanád, melyik pszichés betegséget sikerült rajtam diagnosztizálnod? Tényleg érdekel. Ha elmondod, felkeresek vele egy pszichológust...

... amit amúgy neked is ajánlanék. Nemrég csináltak egy kis vizsgálatot facebookon a folyamatosan libsizők között. Megállapították, hogy többségüknek érettségije sincs. Egy kis részüknek van csak szakmája. Facebook profiljukon általában az "Élet iskolája" szerepel az iskolák alatt. Szociális életük fejletlen, párkapcsolataik sikertelenek és magányosak. A hibát mindig másban keresik, saját sikertelenségükért is mindig mást okolnak. Szeretik, ha van egy közös ellenségkép, aki mindenről tehet. Problémamegoldó képességeik fejletlenek, az iq teszteken általában átlag alatti eredményeket produkálnak. Kommunikációs képességeik kimerülnek a másik ostorozásában és saját tévedhetetlenségük hangoztatásában. Úgy érzik, az egész társadalomnak tudják, hogy mi a jó, de még egy barátnőt/barátot sem képesek találni.

2016. szept. 10. 18:29
 53/57 A kérdező kommentje:

Maradjunk annyiban,az Én fb profilomban :Oxford -Varázslóképző Iskola van megadva! :)Sőőt,hozzáteszem,mint:Vezető!:)

Nyugi,Te ott szénné lennél égetve,pedig hidd el,van türelmem a h-lyékhez ! :D Pááá

2016. szept. 10. 20:47
 54/57 A kérdező kommentje:
Titusztitusz :)Köszi,így lesz! :)
2016. szept. 10. 20:52
 55/57 anonim ***** válasza:

Vicces, hogy Tituszka osztja itt az általánosan elfogadott elveket, holott még helyesen írni se tud. Mondatszerkezetről vagy tagolásról már említést se teszek.

Egyébként az egyszerű emberek korlátoltak és egyszerűek szexuálisan is. Persze ezt ők nem látjak a saját önnön korlátolt egyszerűségükből fakadóan.

2016. szept. 10. 21:14
 56/57 anonim ***** válasza:
39%
Na, nem tudom meg, hogy mi a pszichológia betegségem? :D Pedig az előbb mennyire hangoztattátok, hogy van... Most akkor ha van, mi? :D
2016. szept. 10. 21:17
 57/57 anonim ***** válasza:
Szerintem sem, sajnálom :(
2016. szept. 10. 21:28
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!