Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért durva sex közben valaki?
Igen, normális. Csak mások az igényei. Ha tetszik, ha nem, egyes emberekbe biológiailag ez van belekódolva. Másokba nincs.
De egy nálatok is egyoldalúbban gondolkodónak már az sem normális, ha valaki kutyában csinálja, mert lealacsonyítónak érzi, hogy nem látják egymás arcát. Most akkor ki és milyen jogon határozza meg, hogy mi normális és mi jó az ágyban? Hogy gondoljátok, hogy ti eldöntitek? Ha a 2 fél élvezi és normálisnak tekinti, akkor ti mi alapján mondjátok meg, hogy nem az?
Inkább az a durva, amilyen lenézően beszéltek olyan emberekről, akik valamiben mások. Semmiben sem vagytok jobbak, ha ennyire frusztrál mások szexuális élvezete. Engem nem érdekel, ki hogy csinálja, ha élvezik és jó nekik. Ha valaki gyengéden szereti? Hajrá. Ha valaki durván? Hajrá.
34! Ha Te azt élvezed,hogy fájdalmat okoznak,ne lepődj meg ha az emberek nagy többsége nem néz normálisnak! Lelki fájdalmat okozni sem dicsőség,testi fájdalmat meg egyenesen undorító! Attól,hogy valaki kutyapózban csinálja,nincs testi fájdalom! Érzed-érted a különbséget?
Felőlem éppen fuldokolhatsz is amikor szorítják a nyakadat,nem érdekel,a párod meg biztos arra izgul ha kigúvad a szemed!Hát ne haragudj,de nekem ez undorító! Egészségetekre! :)
33. Persze,hogy veled értek egyet,eddig sem jött be a t.rrorizálás ,ezután sem fog! Náluk valami nem fejlődött ki,lemaradtak egy fokkal a fejlődésben! De lehet kettővel,mert az állatok sem csinálnak ilyet!
Hahó, nem magamról beszéltem, hanem másokról. Nekem nem ér véget ott a világ, hogy nekem ez vagy az tetszik, ami meg más, az rossz.
Szóval, ha a kutyásat megmagyarázod a te szintednek, akkor jó? Megértettél az általam írt mondatokból bármit is? Pont arról beszélek, hogy neked van egy szinted és az a jó. Másnak meg a te szinted már nem jó vagy kevés.
Ahhoz képest, hogy nem érdekel, mit csinál más az ágyban, itt elmebetegezed őket hozzászólások óta.
Egyszer azért elmehetnél egy szexuálpszichológushoz. Mert amit most csinálsz, kb. olyan, mintha más lenne a szomszéd házának a színe, ezért ők lemaradtak a fejlődésben és állatok. A helyzet az, hogy nem más maradt le a fejlődésben, mert mást szeret csinálni. Te maradtál le a fejlődésben, mert csak azt tartod jónak, ami neked bejön. Semmi gond azzal, hogy neked nem jön be a durva szex. De a hozzászólásaid alapján, azért társaságban ezt a szöveget ne erőltesd, mert nem fognak komoly és érett felnőttnek tartani.
A pirosat meg nyomkodd csak. Sajnálatos módon a frusztrációt nem szünteti meg, hiába próbálkozol.
(Azért látom, a feltett kérdéseim túl nehezek voltak, mert válasz nem érkezett rájuk...)
Értelmeztem, ezért tudtam összetetten reagálni az írásodra. Ellenben te a feltett kérdésre is képtelen voltál, csak degradálást írtál olyanról, ami más, mint amit te szeretsz.
Az előbb szociológus voltál, most már pszichológus is? Add vissza az ez irányú diplomád, mert nem megy a dolog. Nincs hajlamom a dologra.
Jós sem vagy, mert már volt ilyen partnerem. Nem jött be a dolog, nem izgatott fel. Ettől még elfogadom, ha valakinek ez tetszik és nem bélyegzem meg, mert nem vagyok 2 bites gondolkodású.
# 38:
kár olyannal foglalkozni, mint amilyen a kérdező (ő, valami oknál fogva, csak itt éli ki magát, ahelyett, hogy keresne egy másik pasit magának).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!