Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért durva sex közben valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért durva sex közben valaki?

Figyelt kérdés
Úgy értem hajhúzás,kicsi pofon.Erre izgul még jobban vagy azt sem tudja mit csinál? Amúgy jó ember lenne,de ez nekem visszataszító! Így finish a kapcsolat!
2016. szept. 8. 23:21
1 2 3 4 5 6
 31/57 A kérdező kommentje:
30 Válaszolok Én! Dehogy normális!Ezt Ők is tudják,csak saját maguknak sem merik bevallani! Ha meg nem,betegebbek mint gondoltam! Ez ha tetszik,ha nem,ez nem egészséges dolog! Normális ember nem üti-veri a párját,se a hétköznapokban,sem a s.xben! Kicsit crazy !
2016. szept. 9. 22:11
 32/57 A kérdező kommentje:
28. Te ott voltál? Honnan veszed,hogy nem jeleztem? Szerinted hagytam volna magam tovább pofoztatni,hajamat húzgáltatni? Pofozza,húzgálja az a..ukájának,ne nekem! P.rverz á..at!
2016. szept. 9. 22:15
 33/57 Titusztitusz ***** válasza:
36%
Szia kérdező...Örülök annak,hogy már legalább kettőnk számára "nem egészen normális dolog az",amiröl írtál a kérdésedben...Ennek örülök akkor, mások meg gondoljanak amit akarnak,kit érdekel?
2016. szept. 9. 22:16
 34/57 anonim ***** válasza:
66%

Igen, normális. Csak mások az igényei. Ha tetszik, ha nem, egyes emberekbe biológiailag ez van belekódolva. Másokba nincs.

De egy nálatok is egyoldalúbban gondolkodónak már az sem normális, ha valaki kutyában csinálja, mert lealacsonyítónak érzi, hogy nem látják egymás arcát. Most akkor ki és milyen jogon határozza meg, hogy mi normális és mi jó az ágyban? Hogy gondoljátok, hogy ti eldöntitek? Ha a 2 fél élvezi és normálisnak tekinti, akkor ti mi alapján mondjátok meg, hogy nem az?

Inkább az a durva, amilyen lenézően beszéltek olyan emberekről, akik valamiben mások. Semmiben sem vagytok jobbak, ha ennyire frusztrál mások szexuális élvezete. Engem nem érdekel, ki hogy csinálja, ha élvezik és jó nekik. Ha valaki gyengéden szereti? Hajrá. Ha valaki durván? Hajrá.

2016. szept. 9. 22:28
 35/57 A kérdező kommentje:

34! Ha Te azt élvezed,hogy fájdalmat okoznak,ne lepődj meg ha az emberek nagy többsége nem néz normálisnak! Lelki fájdalmat okozni sem dicsőség,testi fájdalmat meg egyenesen undorító! Attól,hogy valaki kutyapózban csinálja,nincs testi fájdalom! Érzed-érted a különbséget?

Felőlem éppen fuldokolhatsz is amikor szorítják a nyakadat,nem érdekel,a párod meg biztos arra izgul ha kigúvad a szemed!Hát ne haragudj,de nekem ez undorító! Egészségetekre! :)

33. Persze,hogy veled értek egyet,eddig sem jött be a t.rrorizálás ,ezután sem fog! Náluk valami nem fejlődött ki,lemaradtak egy fokkal a fejlődésben! De lehet kettővel,mert az állatok sem csinálnak ilyet!

2016. szept. 9. 23:15
 36/57 anonim ***** válasza:
73%

Hahó, nem magamról beszéltem, hanem másokról. Nekem nem ér véget ott a világ, hogy nekem ez vagy az tetszik, ami meg más, az rossz.

Szóval, ha a kutyásat megmagyarázod a te szintednek, akkor jó? Megértettél az általam írt mondatokból bármit is? Pont arról beszélek, hogy neked van egy szinted és az a jó. Másnak meg a te szinted már nem jó vagy kevés.

Ahhoz képest, hogy nem érdekel, mit csinál más az ágyban, itt elmebetegezed őket hozzászólások óta.

Egyszer azért elmehetnél egy szexuálpszichológushoz. Mert amit most csinálsz, kb. olyan, mintha más lenne a szomszéd házának a színe, ezért ők lemaradtak a fejlődésben és állatok. A helyzet az, hogy nem más maradt le a fejlődésben, mert mást szeret csinálni. Te maradtál le a fejlődésben, mert csak azt tartod jónak, ami neked bejön. Semmi gond azzal, hogy neked nem jön be a durva szex. De a hozzászólásaid alapján, azért társaságban ezt a szöveget ne erőltesd, mert nem fognak komoly és érett felnőttnek tartani.

A pirosat meg nyomkodd csak. Sajnálatos módon a frusztrációt nem szünteti meg, hiába próbálkozol.

(Azért látom, a feltett kérdéseim túl nehezek voltak, mert válasz nem érkezett rájuk...)

2016. szept. 9. 23:35
 37/57 A kérdező kommentje:
36.Értelmezz is,ne csak olvass! Látom a hajlam megvan benned is az ez irányú sex felé!:) Idő kérdése és nyugi,meg lesz hozzá a partner is!/ha eddig nem volt/ :) Sok sikert
2016. szept. 10. 00:11
 38/57 anonim ***** válasza:

Értelmeztem, ezért tudtam összetetten reagálni az írásodra. Ellenben te a feltett kérdésre is képtelen voltál, csak degradálást írtál olyanról, ami más, mint amit te szeretsz.

Az előbb szociológus voltál, most már pszichológus is? Add vissza az ez irányú diplomád, mert nem megy a dolog. Nincs hajlamom a dologra.

Jós sem vagy, mert már volt ilyen partnerem. Nem jött be a dolog, nem izgatott fel. Ettől még elfogadom, ha valakinek ez tetszik és nem bélyegzem meg, mert nem vagyok 2 bites gondolkodású.

2016. szept. 10. 01:00
 39/57 anonim ***** válasza:

# 38:

kár olyannal foglalkozni, mint amilyen a kérdező (ő, valami oknál fogva, csak itt éli ki magát, ahelyett, hogy keresne egy másik pasit magának).

2016. szept. 10. 06:41
 40/57 Titusztitusz ***** válasza:
18%
Szia kérdező...Szerintem ne állj le vitatkozni szellemileg csökkent értelmüekkel,mert NINCS SEMMI ÉRTELME...Sajnos az un. "liberális gondolkozásmódnak" és agymosásnak még mindig elég sok híve van,dehát ez van egyenlőre...De szerencsére az ilyeneket megismerni egyböl...Számukra ugye MINDEN "normális",és tolerálandó dolog,legyen az bármely perverzió,aberráltság,elmebetegség...Ezeknek még az is "normális dolog",ha mondjuk egy nő kutyával izélteti magát,vagy ha egy 70 éves vén szivar 12 éves kislányokra gerjed..."Merthát mi van abbol"? Meg "ők így szeretik,hát miért ne csinálhatnák"? Hát...Lelkük rajta,csinálják akkor,csak nézd úgy mindig a dolgot hogy "csak neked hagyjanak MINDIG békén"...Az elveikkel is,meg az undormány valójukkal is...Ennyi...
2016. szept. 10. 10:33
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!