Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért durva sex közben valaki?
" Hát nála előjáték nincs,nem ismeri,vagy szimplán önző -bunkó! Nekiugrik a dolognak és egy-kettő végez! A másikra sz.rik rá,bár felizgulni sem volt mitől!"
Ezek után én is kiraknám, mint a macskát egészségügyi sétára, pedig nekem hajhúzás és a vad szex még be is jönne!
Kérdező, neked se legyen bűntudatod, ha nem passzoltok, nem passzoltok, nem kell erőltetni. Pont úgy nem lehet összehangolni, ha valaki a durvább szexet szereti, a másik meg a gyengédet, mintha az egyik a havi egyet igényli, a másik a napi hármat.
De az előjáték hiánya, meg hogy tojik a másik igényeire, alapból kizáró ok! Egy felnőtt férfinak ne kelljen már magyarázni, hogy ez miért kell. Az régen rossz, ha ezt kérni kell.
Az rajtad múlik, hogy mikor szakítasz, elmondod-e neki, hogy ilyen téren nem felel meg az igényeidnek, vagy kitalálsz valami kifogást, de én a helyedben tiszta vizet öntenék a pohárba.
11es leírta a tutit! Nehogy már én kérjem,vezessek rá egy 50 éves embert,hogy mi kell egy nőnek!
Ha második együttlétkor ilyen,milyen lenne a későbbiekben? Nekem ez nem jön be! Még a hajhúzás kicsit ,de az sem úgy,ahogy ő csinálta és ez a bunkó módon a másiknak nekiugrás,pofon...ez eldöntött mindent!
Itt és akkor én befejeztem,otthagytam!
Pont azért mert meglett férfi,talán az elején el kellett volna mondania,hogy neki ez tetszik,erre izgul,vagy csak simán egy önző senki!
Kedves kérdező!
Azért mert te szűklátókörű vagy még sok nőnek bejön ez. Én is szeretem ha szorítja a nyakam közben ésatöbbi.
Meg kéne tanulni értelmes felnött emberek módjára kommunikálni:
"Figyelj má' Józsi jó lenne ha felizgatnál mielött durrbumm berakod és nekem amúgy sem jön be a durva szex"
Na...dióhéjban ennyi
30N
De honnan a fenéből kéne tudnia, hogy neked mi tetszik? Sok nő izgul erre.
Elképesztő, hogy felnőtt emberek nem képesek kinyitni a szájukat, és elmondani a kínjukat a másiknak!
"Figyelj má' Józsi jó lenne ha felizgatnál mielött durrbumm berakod és nekem amúgy sem jön be a durva szex"
Én szóljak egy 50 éves férfinak,hogy talán fel kéne kicsit izgatni,kicsit játszadozni kellene a másikkal? Hagyjad már! Igazi tajparaszt! Ez alap,ha ő nem tudja,már nem is fogja és nem is akarja! Sex kultúrája nulla!
Kedves Kérdező,
téged nagyon sért ez a dolog, úgy látom.
A kérdésed is inkább ítélkező, de ez a te dolgod.
Anélkül, hogy minősíteném ennek a férfinak a szexuális szokásait- azért jellemzően nem tudjuk nagyon irányítani azt, hogy mi az, ami felfűt bennünket szexuálisan, mire indulunk be- ez ízlés kérdése.
Egyszerűen nem illetek össze- semmivel sem jobb vagy rosszabb a vágyódása, mint a tiéd, csak MÁS.
A te szexuális kultúrád egyébként miben magasabb szintű az övénél? Hogyan jelezted neki azt, hogy neked mik az igényeid? Illetve akkor, ott, amikor a leírtak megtörténtek veled és neked kellemetlen volt (vagy kiábrándító, esetleg megdöbbentő/fájdalmas stb.), miért nem jelezted neki?
Ezeket azért főleg így 50 körül meg kell és meg is lehet beszélni- illetve nem kell semmit ELVISELNI, ELTŰRNI, ami neked nem jön be, csak azért, mert "amúgy jó ember".
A szex örömszerzésről, kölcsönösségről szól és szerintem minden belefér, ami mindkét félnek jó.
(ha meg valamelyiknek nem, az legyen kedves nyissa ki a száját, mutassa, mondja, hogy őt mi hozza izgalomba, mert senki nem születik úgy, hogy ezt ránézésre meg tudja állapítani a partneréről)
A problémád másik vetülete: ha jól értem ez egy kezdődő kapcsolat, 1-2 alkalommal voltatok együtt. Azért a szex is egy tanulási folyamat, egymás igényeinek, testének megismerése, egymásra hangolódás, összecsiszolódás stb.
Szerintem a lehető legritkább esetben van olyan, hogy két ember ízlése, igényei hajszálpontosan egyformák. AZ első alkalmak inkább kísérletezések, megismerés, "próbálgatás", nem?
Vagy a te mérhetetlenül magas szintű szexuális kultúrádban ez nem így van? :)
Lehet, hogy abban igazad van, hogy a partnered önző volt, de az is lehet, hogy egyszerűen csak rágörcsölt arra, hogy valami "extrémet" mutasson neked (főleg, ha korábban ilyen jelzést is adtál, hogy ez neked bejön, vagy egyszerűen csak nem jelezted, hogy ez neked nem jön be, ő meg belelendült és folytatta).
Nem mentegetem, mert neked nem volt jó élmény az együttlét és ez a lényeg.
...de hogy ilyen stílusban egy fórumon adj hangot az elégedelenségednek és rögötn "finish a kapcsolat" ahelyett, hogy (amennyiben TÉNYLEG "amúgy jó ember") megpróbálnátok ezt egymás közt megbeszélni- nos ez nekem nem arra utal, hogy nagyságrendekkel magasabb szexuális kultúrád lenne, de remélem, tévedek.
(Miből gondolod egyébként, hogy egy 50 éves embernek KIZÁRÓLAG az életkorából adódóan tudnia KELLENE, hogy neked mi jó? :)
39N
17! Röviden: Neki honnan kellene tudni,hogy nekem mi a jó? Én úgy gondolom,hogy egy együttlétnél ott kezdjük,hogy simogatjuk,puszilgatjuk egymást,vágyat ébresztve,nem pedig úgy,hogy áll a f..z és behatolunk minden előzmény nélkül!Ezt el kell mondani egy embernek?Az már régen rossz! Nem hiába régóta nincs senkije ,senki nem marad mellette!Talán magába kellene szállnia és elgondolkodni,hogy miért?Erre szokták mondani: Mit ér a vagyon,ha benne ül a m.jom! :)
Ilyen embernek,gondolom világ életében ilyen volt,hiába is magyaráznád,hogy egy nőnek vannak igényei! Ezen nem tudna és lehet nem is akarna változtatni! Max,ideig óráig menne neki a dolog! Nekem erre se időm,se kedvem,se türelmem!Zsákutca,amiből fél-egy év után is ugyanígy jönnék ki! Ő ezt szokta meg,ilyen korban ,de talán hamarabb is nagyon nehéz ezen változtatni,mert ez van belerögződve,szerinte ez lehet a természetes! Egy s.ttyó ,önző senki volt,van és lesz!
Nem,nem bánt a dolog,csak eszembe jutott és én még ilyennel nem találkoztam! Ha fogok is,ezer % ,hogy őt is otthagyom secc-perc alatt! Mások az igényeim és elvárásaim! Ennyi az egész! Én jobban díjazom az érzéki,gyengéd,szép lassú szeretkezést,mint egy v.dállat módjára 2-3 perc alatt végződő ...nem is tudom mi ez ! Nekem ne mond, hogy ez bármelyik nőnek bejönne! Aki írta itt,hogy szorítják a nyakát,stb,gondolom ott is van előzmény,pozitív,nem igy kezdi a párja,hogy fojtogatja! Ha igen,az szomorú és undorító,számomra perverzió,beteg ember!
17. válaszoló vagyok ismét.
Ok, értem amit írsz, az értékrendem, a szexuális igényeim nekem is a te igényeidhez állnak közelebb, de a hozzáállásod, véleményed stílusa nem.
Egyébként nem is kell, nem bíróság ez :)
Azért így a kommentjeidből derülgetnek még ki plusz infók- nagyon nem ugyanaz már a szituáció, mint a kiírásban, máskor érdemes talán minden lényes infót megosztanod, ha értelmes véleményeket vársz (amik nem biztos, hogy ínyedre lesznek azért).
Az, hogy a te értékrended szerint durvább volt a szex teljesen más, mint amit itt legutoljára írtál, hogy a pasi tk. bevágta és kész.
Akkor ott mit csináltál? Akkor ott hogyan reagáltál?
Komolyan kérdezem és tényleg érdekel.
Megálltál, abbahagytad, jelezted, hogy ez így nem OK?
Vagy azért ment tovább az aktus, te meg magadban azt vártad, hogy mikor megy el végre?
(ha így volt, akkor már ne is haragudj, de azon túl, hogy itt jól kipanaszkodod magad, sok teendő nincs, nem kell vele összefeküdni legközelebb és a probléma megoldódott :)
Neked igényed a puszilgatás, ölelgetés- másnak meg nem. Ettől nehogy már rosszabb ember legyen és lehordjad a sárga földig (mondom ezt tényleg úgy, hogy a te igényeid közelebb állnak hozzám, de akkor is- kicsit sem érzed, hogy ez így utólag nagyon nem elegáns?)
Az, hogy emiatt lenne egyedül vagy igaz, vagy nem.
Nyilván te már nem leszel a partnere, ha ezt a rossz szexuális tapasztalatot ennyire a szívedre veszed és igényed van arra, hogy itt kiírd magadból.
Semmi baj, az élet megy tovább és a legjobb, amit tehetsz az az, hogy nem ócsárolod tovább ezt a számodra elégtelen teljesítményű férfit, hanem elegánsan, nyugodtan továbbmész és keresel egy olyan partner, aki neked megfelel.
Nem tudom, mennyi idős vagy, milyen tapasztalattal a hátad mögött (az 50+ férfiből gondolom, hogy talán nálam is idősebb), de azért azzal te is tisztában vagy ugye, hogy irreális elvárás az első 1-2 alkalommal a tökéletes, szinkonban működő gyönyör és az az elvárás, hogy a férfinek TUDNIA KELL, hogy neked hogy jó, mi jó (etekintetben a férfiak picit szerencsésebbek :)
Egyébként ha ilyen szidalmazó, rossz véleményed van a férfiról és te TUDTAD, hogy amiatt nincs régóta kapcsolata, hogyan teljesít az ágyba, akkor bennem azért felmerül a kérdés: MIÉRT feküdtél le vele ilyen sitty-sutty? Miért nem vagy magadra annyira igényes, hogy megvárod, amíg mindkettőtökben felerősödik a vágy?
Mennyire volt a randizások alatt szikra, testi vágyakozás, esetleg érintések, játékok, összebújás?
Ha semmennyire, vagy épp tényleg egy találkozás után ugrottál az ölébe, akkor nincs min csodálkozni :)
Minden jót azért és ne pörögj ezen a témán többet.
Ilyen volt, megvolt, szereztél egy nagyszerű tapasztalatot- legalábbis arra, hogy nem árt a mélyebb ismerettség sem (vagy ha szexkapcsolatot akarsz, mert neked belefér, akkor meg nyilván előre pontosan egyeztetni kell!), ideje továbblépni.
39N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!