Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért durva sex közben valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért durva sex közben valaki?

Figyelt kérdés
Úgy értem hajhúzás,kicsi pofon.Erre izgul még jobban vagy azt sem tudja mit csinál? Amúgy jó ember lenne,de ez nekem visszataszító! Így finish a kapcsolat!
2016. szept. 8. 23:21
1 2 3 4 5 6
 21/57 A kérdező kommentje:

Ami probléma volt,ezt ott akkor megoldotta,otthagytam a p.csába,úgyhogy velem tuti nem fekszik többet össze!

Szerintem csak mással is 1-2 alkalommal,mert bízom benne,hogy azért ez így egy nőnek sem tetszik-tetszene!

Csupán kíváncsi voltam,hogy ez a szad.sta féle sex mire jó? Ettől izgul vagy elveszti a fejét és azt sem tudja milyen rendezvényen van?!

Tudom,hogy van ilyen nőben,ffiben egyaránt,de gondolom eleve úgy keres partnert,társat!

Álmomba nem jutott eszembe,hogy egy ilyen szituba csöppenek! Tanultam belőle,legközelebb nyíltan rákérdezek,milyen perverz hajlami vannak?:)

Itt nem láttam értelmét ragozni,mert ő ilyen típus és a kedvemért nem fog és nem is tud megváltozni! Legfeljebb másnál keresné mellettem ,ezt a számára tökéletes s.xet! Annak meg megint semmi értelme!

Mi nem egymást kerestük....

2016. szept. 9. 14:14
 22/57 Titusztitusz ***** válasza:
Mondjuk én a "szex közben durva" illető kapcsán más dolgokra szoktam gondolni,de akkor nevezzük így a "hajhúzós-pofozkodós" figurákat is...Viszont szerintem az ilyesmi dolgokat csináló ürgék egyszerűen csak SZADISTA hajlamokkal bírnak titokban,avagy akár nyíltan is...
2016. szept. 9. 14:54
 23/57 anonim ***** válasza:
Azért nem értelek kérdező - ez a kettőtök dolga, attól hogy mi itt mit válaszolunk, nem lesz jobb vagy rosszabb, nem mi lépünk te helyetted.
2016. szept. 9. 15:11
 24/57 A kérdező kommentje:

22-Ennyi! :)

23-Ennyi erővel akkor semmit nem lehet kiírni,mert az mindig két ember dolga!

Kérdeztem valamit,arra vártam választ,nem arra,hogy helyettem döntsön valaki,vagy tanácsot adjon,hogy mit tegyek!? Én már döntöttem akkor és ott! Akinek meg ez a fajta s.x bejön,őszintén csak sajnálni tudom,mert valami születési rendellenesség ott van! Oké,nem tehet róla,de akkor is! :)

2016. szept. 9. 15:19
 25/57 Titusztitusz ***** válasza:
65%
Kérdező...Azért arrol se feledkezzünk meg,hogy a SZADISTA ürgéknek megvan azért elvileg a nekik való partner,mégpedig a MAZOHISTA NŐK személyében...
2016. szept. 9. 15:26
 26/57 A kérdező kommentje:

25.Nem feledkezem,de általában ők így keresik,láttam már ilyen hirdetést! De azok sem tiszták,valami bibike van...

Persze,nem tehet róla,ezért sajnálatra méltó!

2016. szept. 9. 15:58
 27/57 Titusztitusz ***** válasza:
Csak arra akartam utalni,hogy az egyik elmebetegnek megvan a magához való "párja" egy őt kiegészítő másik elmebeteg személyében,de NORMÁLIS nőnek semmi keresnivalója nincs NORMÁLIS ESETBEN szadista faszi mellett...Ez ARANYSZABÁLY mindig...
2016. szept. 9. 17:34
 28/57 anonim ***** válasza:
16%
Nem is tudom, miért hagytál ott egy ilyen pasit? Ő ejtett rád, te meg semmit nem jeleztél neki. Még nem tartok ott, vagy akármi. Így nézve, pont össze illetek.
2016. szept. 9. 20:37
 29/57 anonim ***** válasza:
53%

Kérdező és Titusztitusz... Aki nem úgy szexel, ahogy ti, az kattant? Ez most komoly?

Nincs náluk semmi bibi és nem elmebetegek. Normálisak, csak mást szeretnek az ágyban. Elvileg ebbe a kategóriába felnőttek vannak, nem ártana úgy viselkedni. Egy felnőtt normális esetben képes felfogni, hogy nem vagyunk egyformák.

2016. szept. 9. 21:09
 30/57 Titusztitusz ***** válasza:
29-es...Most tedd a szívedre a kezed...Szerinted NORMÁLIS egy olyan ember,aki a partnerét szex közben ÜTI-VERI,A HAJÁT CIBÁLJA,FOJTOGATJA,MEG HASONLÓKAT CSINÁL? Szerinted NORMÁLIS egy ilyen ember? De őszintén...
2016. szept. 9. 21:14
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!