Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért durva sex közben valaki?
Ami probléma volt,ezt ott akkor megoldotta,otthagytam a p.csába,úgyhogy velem tuti nem fekszik többet össze!
Szerintem csak mással is 1-2 alkalommal,mert bízom benne,hogy azért ez így egy nőnek sem tetszik-tetszene!
Csupán kíváncsi voltam,hogy ez a szad.sta féle sex mire jó? Ettől izgul vagy elveszti a fejét és azt sem tudja milyen rendezvényen van?!
Tudom,hogy van ilyen nőben,ffiben egyaránt,de gondolom eleve úgy keres partnert,társat!
Álmomba nem jutott eszembe,hogy egy ilyen szituba csöppenek! Tanultam belőle,legközelebb nyíltan rákérdezek,milyen perverz hajlami vannak?:)
Itt nem láttam értelmét ragozni,mert ő ilyen típus és a kedvemért nem fog és nem is tud megváltozni! Legfeljebb másnál keresné mellettem ,ezt a számára tökéletes s.xet! Annak meg megint semmi értelme!
Mi nem egymást kerestük....
22-Ennyi! :)
23-Ennyi erővel akkor semmit nem lehet kiírni,mert az mindig két ember dolga!
Kérdeztem valamit,arra vártam választ,nem arra,hogy helyettem döntsön valaki,vagy tanácsot adjon,hogy mit tegyek!? Én már döntöttem akkor és ott! Akinek meg ez a fajta s.x bejön,őszintén csak sajnálni tudom,mert valami születési rendellenesség ott van! Oké,nem tehet róla,de akkor is! :)
25.Nem feledkezem,de általában ők így keresik,láttam már ilyen hirdetést! De azok sem tiszták,valami bibike van...
Persze,nem tehet róla,ezért sajnálatra méltó!
Kérdező és Titusztitusz... Aki nem úgy szexel, ahogy ti, az kattant? Ez most komoly?
Nincs náluk semmi bibi és nem elmebetegek. Normálisak, csak mást szeretnek az ágyban. Elvileg ebbe a kategóriába felnőttek vannak, nem ártana úgy viselkedni. Egy felnőtt normális esetben képes felfogni, hogy nem vagyunk egyformák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!