Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok! Ugye a barátnőtökkel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok! Ugye a barátnőtökkel nem tudnátok így beszélni szex közben?

Figyelt kérdés
"Sz*pj*ál te kis k*. rva!", "Szétb*sz#m a s##gged úgy, hogy járni sem tudsz utána!"....Izgatna az ilyesmi mocskos beszéd, de az ember párjával (több éves kapcsolat) ez hülyén jönne ki, igaz? Nem is őt képzeltem el maszti közben, hanem egy izmos, nagydarab (kidobó alkatú) csávót ahogy a diszkó WC-jében rak és így beszél velem....N

2016. aug. 4. 08:04
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
100%
lol :DDD
2016. aug. 4. 08:05
 2/20 anonim ***** válasza:
72%
Van még lejjebb ezen az oldalon?
2016. aug. 4. 08:08
 3/20 anonim ***** válasza:
93%
Én szoktam így, de igen, ez inkább amolyan szerepjáték, közben mondhatni nem saját magunkat adjuk. Ez egy szerep. :) 26/F
2016. aug. 4. 08:11
 4/20 A kérdező kommentje:
Minek vagy ebben a kategóriában, ha ennyi kicsapja nálad a biztosítékot?:D Ajánlom a 'Vallás' témakört.
 5/20 anonim ***** válasza:
91%

hát ha szeretné NÉHA tudnám így is, de általában nem férne bele...inkább a vadabb szexbe fér bele, én meg többször szeretem a lágyabb érzéki szeretkezést...

de ilyen fojtogatós, meg durvább dolgokat már esélytelen lenne...a szavakba még belemegyek, de a többi durvaság már egyáltalán nem férne bele...

23F

6/20 A kérdező kommentje:
3: :) ;)
2016. aug. 4. 08:12
 7/20 anonim ***** válasza:
62%

Lol.

Én úgy tudnám értékelni ha sokan mellékelnének egy képet is magukról mikor ki írnak ide ilyeneket.

2016. aug. 4. 08:12
 8/20 A kérdező kommentje:
7: Minek is?:) Ennek az oldalnak ez a célja: "Amit máshol nem mernéd, itt megkérdezheted." Problem?
2016. aug. 4. 08:14
 9/20 anonim ***** válasza:
91%

Ha a párom megkért rá, akkor olykor-olykor tudnék. De magamtól, és állandó jelleggel nem... Annál jobban tisztelem a párom. De annyira is tisztelem, h teljesítem a vágyait, (akár az ilyen jellegűt is, ha erre van igénye) viszont neki is el kell fogadnia, meg kell értenie, h én alapból nem ilyen vagyok, érte megteszem mert szeretem, de ne várja el, h állandó jelleggel ez menjen!

29/f

2016. aug. 4. 08:16
 10/20 anonim ***** válasza:
én magamtól biztos hogy nem de ha a csaj mondaná h neki ez izgató akkor simán :)) mert ha ő akarja akkor ugye abból nem lesz megsértődés meg ilyenek ... gondolom
2016. aug. 4. 08:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!