Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért durva sex közben valaki?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért durva sex közben valaki?

Figyelt kérdés
Úgy értem hajhúzás,kicsi pofon.Erre izgul még jobban vagy azt sem tudja mit csinál? Amúgy jó ember lenne,de ez nekem visszataszító! Így finish a kapcsolat!
2016. szept. 8. 23:21
1 2 3 4 5 6
 1/57 anonim ***** válasza:
25%
erre izgul és? keress mást,más nemilyen az ágyba de paraszt.majd rájössz.
2016. szept. 8. 23:24
 2/57 anonim ***** válasza:
27%
Ez neked durva???? Ez semerre sincs a BDSM-től!!!!
2016. szept. 8. 23:26
 3/57 anonim ***** válasza:
29%

2-es:Ha a kérdező szeretetre, gyengédségre vágyik, akkor ez is durva.

Keress olyat, aki nem csak jó ember hanem gyengéden szeret, szerelemmel. Mióta vagytok együtt? Eddig mért tűrted?

2016. szept. 8. 23:35
 4/57 A kérdező kommentje:

Nekem ez nem jön be és én gondolom,késöbb még durvulna a helyzet! Ez második alkalommal volt,itt részemről vége!

Valaki kérdezte priviben mikortól csinálja,előjáték vagy mikor élvez? Hát nála előjáték nincs,nem ismeri,vagy szimplán önző -bunkó! Nekiugrik a dolognak és egy-kettő végez! A másikra sz.rik rá,bár felizgulni sem volt mitől!

2016. szept. 8. 23:37
 5/57 anonim ***** válasza:
33%
szeretetre,gyengédségre,na persze a mai pasik csakis olyanok:XD
2016. szept. 8. 23:38
 6/57 A kérdező kommentje:
5.Remélem ,hogy azért még nem minden férfi szadista állat!
2016. szept. 8. 23:42
 7/57 anonim ***** válasza:
22%

"szeretetre,gyengédségre,na persze a mai pasik csakis olyanok:XD"

Hát, 3-ból 2 pasit, akikkel dolgom volt, alig lehetett rávenni, hogy ne CSAK gyengédek legyenek (igénylem azt is, meg a durvulást is)

Kérdező, neki ez jön be, ennyi. Beszéltél vele arról, hogy zavar, vagy se szó, se beszéd kihajítod?

Amúgy ne aggódj, nem minden pasinak jön be ez.

2016. szept. 9. 00:20
 8/57 anonim ***** válasza:
33%

1, Azért durva valaki szex közben, mert az indítja be. Elég furcsa lenne, hogy mindenben mások vagyunk és a szexben lenne mindenki egyforma.

2, Amúgy jó ember lenne? Nem attól lesz valaki rossz ember, hogy durva vagy gyengéd az ágyban.

3, Nem szadista állat minden férfi.

2016. szept. 9. 01:45
 9/57 Fish1 ***** válasza:
54%

Elmondtad neki, hogy neked ez nem jön be?

Ha túl nagy a szakadék kettőtök közt ebből a szempontból, akkor nem egymást keresitek. Ettől függetlenül szerintem az lenne korrekt, ha elmondanád neki, mi nem tetszik.

2016. szept. 9. 03:31
 10/57 anonim ***** válasza:
9%
Amilyen a hozzáállása a kérdezőnek, szerintem nem mondja el.
2016. szept. 9. 05:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!