Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nők, nektek van párotok? Hogy találtatok magatoknak pár így?
1.) A szépség relatív!!
2.) Aki csak a külsődbe szeret bele egyszer elhagy egy " szebbért ,, fiatalabbért. Viszont, ha a személyiségeddel fogod meg... Akár életre szóló is lehet..!!
Én sem vagyok egy " huuuh de bomba ,, mégis volt 4 komoly kapcsolatom.. !!
Tudom, hogy ez nem válasz a kérdésedre, de ha gondolod, elküldhetsz egy fotót magadról, azért egy képen is látszódik, ha valaki tényleg nagyon csúnya.
Ha ez megkönnyíti a dolgod, nem egy kanos gyikező vagyok, hanem egy nő, szívesen segítenék. Bár tudom, egy random fórumon nem könnyű kiszúrni, hogy tényleg nő-e az illető, vagy egy férfi, aki nőnek hazudja magát, tehát a dolog rajtad áll.
Ha szerinted szép vagy, akkor még annyi ötletem van, hogy rossz környéken keresgélsz vagy rossz a kisugárzásod/önképed, de kép nélkül nehéz biztosat mondani.
Párt meg úgyis fogsz találni, csak próbálj nem rágörcsölbi a dologra. Lehet, hogy sok idő lesz, ezt nem lehet megmondani.
6os és nő vagyok, egyik tükröm sem mutat szépnek, pedig van éppen elég.
Ha szép valaki azt tudja magáról, méltósággal viseli és mivel előnyökkel jár, előbb utóbb vissza is él vele.
Azok alapján, amit írtál, én sem gondolnálak rondának.
Ha képen nem is látszik, csak élőben... nem is tudom... rossz a kisugárzásod? Vagy maga a testbeszéd, azt sugárzod kifelé, hogy milyen kis szerencsétlen vagy, mert annak érzed magad, és akkor annak is látnak.
(Tudod, ez a tipikus duma, hogyha összehúzod magad elbújsz a világtól, csúnya kisegér leszel, míg a magabiztos csajokra felfigyelnek akkor is, ha nem olyan szépek... Ilyesmi is lehet benne.)
Egyébként abban az esetben, ha úgy gondolod, hogy a külsőddel nem tudsz hódítani, akkor érdemes ismerősi, baráti körben keresgélni.
Én pl mindig is tudtam magamról, hogy nem vagyok egy barbibaba, aki után megfordulnak a pasik, és emiatt önbizalmam se nagyon volt. Nyilván nem is próbált velem senki kikezdeni soha, míg minden barátnőt felszedtek körülöttem egy-egy buliban, vagy egyéb helyen. :) Ismerősi, baráti körben viszont ez soha nem feszélyezett, hiszen ott senkit nem érdekel, hogy nézel ki, nem azon alapul az ismeretség. Több párommal is úgy jöttem össze, hogy az ismeretségből mély barátság lett, ennél a pontnál már nyilván tudták rólam azt is, hogy milyen problémáim vannak, illetve hogy mennyire nulla ettől az önbizalmam, és mire kialakult köztünk a vonzalom, nem érdekelte őket - de engem sem. :)
Utolsó,hol ismerted meg őket ,ha szabad kérdeznem? :) nekem is az orrommal vannak gondjaim és szintén fogszabályzóra lenne szükségem,csak nekem mélyharapás miatt. Szintén egyetemre járok és oda kell a pénz, úgy vagyok,hogy azt a 2 évet ami van valahogy ki kell bírnom,aztán végre elmehetek "kezeltetni" magam...
Nagyon örülök,hogy neked sikerült ilyen jól kifognod ,alán még nekem is van remény :D
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nézhetsz ki.
Mondjuk én is ronda vagyok, és van párom egy éve, de előtte is volt már kapcsolatom.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!