Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ronda nők, nektek van párotok? Hogy találtatok magatoknak pár így?
Erről egy vicc jut eszembe
Móricka és a haverjai azon vitatkoznak, hogy melyikük
apja áll a legmagasabban a ranglétrán.
-Az én apám annyira okos, hogy az emberek doktor úrnak szólítják-dicsekszik Pistike
-Az én apám olyan bölcs, hogy tiszteletes úrnak szólítják-mondja Lacika
Mire Móricka: Az én apám olyan ronda, hogy ha meglátják azt mondják Atyaúristen!
Mint írtam képen nem látszik! Ez csak élőben ,mivel a képeken én sem látom magam rondanáak ,de más sem, vagy legalábbis ha úgy néznék ki egy szavam nem lenne.
Én inkább a kérdésre szerenék válaszokat :)
Szerintem meg kamu kérdés.
Ha annyira kétségbe lennél esve a rondaságodat illetően, hogy nem kellesz senkinek, akkor igyekeznél cáfolatot gyűjteni róla.
Na persze,ki hallja szívesen ,hogy igen ronda vagy,ilyen rondát még nem láttam? A másik az,hogy én tényleg abban a hitben éltem sokáig,hogy nem vagyok ronda,plusz az,hogy én a tükörben szépnek látom magam és csak akkor esek kétségbe ,ha hallom az utcán vagy akárhol az ellenkezőjét. ÉS nem képzelem be,nagyon tisztán hallom néha.
Ált.suliban mondta rám 2 teljesen idegen srác,az volt az első.Középsuliban senki nem mondott ilyet,max az ellenkezőjét fiúk,hogy szép vagyok,akkoriban volt több barátom is.Majd egyetem ami most is van,itt volt egy srác aki kijelentette,hogy ronda vagyok,de vele összevesztem, és itt csak az utcán hallom emberktől,meg volt már rá példa,hogy társaságunkban valaki enyhe célzást tett rá,meg amúgyis feltűnik ,hogy engem kerülnek a pasik a többi lányhoz mennek oda,hozzám senki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!