Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok férfi inkább a k*rvákat becsüli, többre tartja a normális lányoknál?
En meg azert, mert olyan betegsegem van, amit a megszokott orvostudomany alig ismer, diagnosztizalni se lehet rendesen, csak eddig ez a legvaloszinubb magyarazat. A normal orvosokat nem is erdekli, mi a panaszom, oda se figyelnek, nem is akarnak segiteni mert nem reumas oreg neni vagyok, akit megszoktak. A betegseg lenyege egy elszaporodott parazita, ami kvazi megeszi elolem a tapanyagot, hiaba zabalok, nem latszik meg, cserebe rendszeresen rosszul vagyok es egyeb tunetek. Gyogymodkent egy kieheztetos dieta a legjobb megoldas, csak ugye attol egy ev alatt le is fogytam a nagynehezen megszerzett 10 kilomat. Sajnos gyerekkoromban harapodzott el nagyon a dolog, akkor sem akart rajtam senki segiteni, de tudom, az en hibam, hogy 12 evesen nem forradalmasitottam az egeszsegugyet es cselekedtem felnott emberek (orvosok, szulok) helyett. Jo, mi? Guszta, mi? Es ezt kene reszletesen elmeselnem minden lanynak, hogy tudja, nem beleszaros igenytelen vagyok? Hiaba, beteg ember se kell nekik, persze altalaban meg megy a szoveg, hogy oket fogadjak el, ahogy vannak. Es azt is olyan konnyu mondani, hogy biztos minden a sikertelen sracok hibaja, mert mindenki elete ugyanolyan klises, es biztos az a 2 erv amit maximum ki tud preselni magabol ervenyes mindenkire.
Mindemellett en kuzdok folyamatosan az egeszsegemert es egy jobb kulsoert, de akiknek ez gyarilag megadatik, sosem fogja megerteni, milyen pechesnek szuletni. Empatia lvl nulla. Helyette van ignoralas meg lenezo pillantasok. Jo, mi?
"Milyen érzés, hogy közvetve segítesz egy olyan nőnek, akinek a "munkáját" teljes mértékben elítéled? :)"
Kicsit sem vagy előítéletes. Á, dehogyis. :)
Szerinted akinek a lába között punci van akkor már ugyanolyan mint a többi?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!