Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok férfi inkább a k*rvákat becsüli, többre tartja a normális lányoknál?
27#
Talán ha magabiztosabb lennel nagyobb sikered lenne a noknel.
Ismerek jo par olyan ferfit akik nem a leghelyesebbek, de megcsak nem is gazdagok es megis van baratnojuk.
Bàr ezeknek a pasiknak hihetlen humorerzekuk van. :) Nincs perc, hogy ne mosolyogtatna meg valamivel a masikat.A humorerzek melle akad eleg onbizalma is.
Hiaba nem egy Adonisz, megis oda vannak erte a nok.:)
Soha nem jártam még prostinál, de az alábbi okokat tudom elképzelni:
mindenki azt kapja, amire számít, nincsenek játszmázások, nincsen a szokásos 'én nő vagyok, tehát én vagyok az úrnő, te meg kis pincsi, kaparj és szórakoztass' lekezelő hozzáállás, ráadásul felteszem, hogy a normálisabb / profibb prostik azért képesek megadni azt az alap udvariasságot a férfiak irányába, amit a legtöbb hivatása szerint nem prostiban fel sem merül, hogy tán kéne, ellenben magával szemben 1000%ban elvárja.
Szóval én úgy képzelem, hogy ha valakinek az a hivatása, hogy a férfiak jól érezzék magukat vele, akkor (értelemszerűen nem az alsó kategóriásokról beszélek) az sokkal jobban oda fog figyelni a férfira, és megadni neki azokat a szükségleteket a szexen kívül is, amikre a legtöbb férfinek igénye van, viszont nagyon kevés nőtől lehet manapság megkapni (pl. a tiszteletteljes bánásmódot és az alapvető udvariasságot, a korrektséget, és hogy ne azt érezze, hogy neki, mint férfinak alapból alacsonyabb szintről kell indulnia, mint a NŐnek, így csupa nagybetűvel)
Ez nem igaz, húzd ki a fejedet a hátsódból.
N
27#
Azért nem becsulnek mert nem dugok penzert es nem teszem szet a labam akarkinek!
Neked miert nincs csajod?? Mi?
Még az is "ellenem szól",hogy nagyon bizalmatlan vagyok. Nem tudok akarkiben megbizni csak ugy 5 perc alatt. Ehhez nekem idő kell. Nem direkt csinalom!
Ahogy írtak az előző hozzászólok,hogy nekik pedig nincs turelmuk varni egy hasonlo kaliberu lanyra inkabb prostihoz mennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!