Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok férfi inkább a k*rvákat becsüli, többre tartja a normális lányoknál?
"Ha meg valaki görcsösen akar ismerkedni ilyen-olyan oldalakon vagy random az utcán, mert nem jár olyan helyekre, ahol egyébként ismeretséget köthet nőkkel, az nyilván sokkal nehezebben fog ténylegesen normális nőt találni. Az olyan oldalakon logikus, hogy nagyon kevés az olyan, aki tényleg komoly kapcsolatot akar, és nem a külsőt nézi elsősorban! Az utcán meg szintén tök logikus, hogy kevés esélyetek van, amikor a nőnek nyilván dolga van, és nem csak jókedvében mászkál, hogy szembejöjjön vele álmai lovagja! "
Szokásos női logika. Ha nem ismerkedsz, akkor azért vagy hülye, ha ismerkedsz, akkor meg rágörcsölsz, akkor azé' vagy hülye. Valahogy azt viszont sosem sikerül leírni, hogy akkor mégis hol ismerkedjen az ember fia? A fenti felsorolásból egyedül a bulikat hagytad ki, de jobb is, konkrétan sosem értettem, hogy lehet egy olyan helyen ismerkedni, ahol egymás hangját nem hallják az emberek...
"Az meg szintén nem igaz, hogy MINDEN nő inkább választja a jó pasit, aki egy kőbunkó, minthogy a rosszabb kinézetű, de ezerszer többet érő férfi mellett döntene. De persze fölöslegesen magyarázom, mert úgyse hiszi itt el sok hímnemű. Jó pár rossz tapasztalatuk volt, ezért eldöntötték egyszerűen, hogy az ÖSSZES nő ilyen és pont. Így könnyebb nekik, legalább van kiket szidni a sikertelenségért. Pedig egyáltalán nem minden nő felszínes, és paraszt! De hát mindegy... "
Igen, ahogy írtad ez tapasztalat. Saját és látott. És nem egyoldalú, ezt látjuk a fiatal, a harmincas és az idősebb korosztály női képviselőinél is. Ezer meg egy példát tudnék mondani ilyenre a széles ismertségi körömből, míg ellenpélda így hirtelen egy se jut eszembe.
"Az meg tény, hogy ahhoz szerencse is kell, hogy valaki pont találjon olyat, aki tényleg normális, mert több van az álszent, felszínes nőkből. De megsúgom, hogy fordítva is így van: egy normális nőnek is nehéz normális pasit találnia, aki nem veri át, nem szédíti, rendesen bánik vele, stb. Mert bunkó pasiból is többet látni, tapasztalni."
A különbség ott van, hogy míg a nők a passzív fél, ergo minimális energiabefektetéssel csak fogadni és döntenie kell a "jelentkezőkből", addig a férfi aktív. Én például éveket öltem egy nőbe, akivel tökéletes volt a lelki és szellemi összhang, bizonyítottan vonzódtunk is egymáshoz, úgy is mondhatnánk, tökéletesen összeillettünk, a végén mégis hoppon maradtam. Neki közben voltak más udvarlók, és bár látszólag nagyon szeretett, röviddel a szakításunk után férjhez ment. Nekem meg valahogy már nincs kedvem görcsösen próbálkozni, hogy a te szavaiddal éljek, azért, hogy az aranyos nők még jobban tönkretegyék az önbizalmamat.
"A különbség ott van, hogy míg a nők a passzív fél, ergo minimális energiabefektetéssel csak fogadni és döntenie kell a "jelentkezőkből", addig a férfi aktív."
Most komolyan elvárjátok,hogy egy nő fusson utánatok? Ő hívjon el randizni vagy ő szólítson le? Vagy ha arra kerul a sor ő kerje meg a kezetek?
Ez mindig így volt,hogy a ferfi kezdemenyez az ismerkedesnel. Vagy rosszul latom? Nem akarok szerepet cserelni.
Teny es valo,hogy a ferfiaknak nehezebb az ismerkedes es a noknek csak "valogatni" kell. Ezt elismerem. Nem lehet könnyű. De akkor se kellene minden not egy kalap ala venni.
Tolunk is a ferfiak nagyresze csak szexet akar. Nekunk ez olyan mint nalatok az elutasitas.
En is sokszor kerultem olyan helyzetbe, hogy normalis ferfi csak szexet akart. Pedig en mar tobbet ereztem. Ez nem egyszeri alkalom volt.
A legrosszabb, hogy ok tenyleg normalisak voltak. Egyszeruen csak "laza kapcsolatot" kerestek mint manapsag sok ferfi.
Eletemben 2-3 ferfi akart tolem komolyat.
Ne hozzuk ide könyörgöm az idősebb bácsikákat, mikor még se internet, de még csak tv se volt, a nők meg úgy ugráltak, ahogy apuci fütyült, mert a nagy feminizmus se volt sehol. Pont annyi értelme van, mintha arról vitatkoznánk az F1 kapcsán, hogy Juan Manuel Fangio (ötszörös világbajnok, 50-60 évvel ezelőttről) vagy Lewis Hamilton a jobb pilóta. Egyszerűen összehasonlíthatatlan, mert mások voltak a körülmények, más volt a technika, az elvárások, a feltételek, minden. Anno a nőnek kuss volt, ma meg tövig van nyalva a kis lyukatok, az elvárások teljesen irreálisak, és még 50 év ebben a tendenciában, és a férfiak csak a nők szolgái lesznek.
S nem, rohadtul nem várjuk el, hogy ti fussatok utánunk, annyit várnánk el, hogy legyetek ti is kedvesek, küldjetek egyirányú, egyértelmű jeleket, hogy zöld vagy piros a lámpa, és lehetőleg ne a legfájdalmasabb módon küldjetek el minket a véreres faxba. Biztos óriási elvárások az időnként, bátorságunkért és nem utolsó sorban pénzünkért, amit pusztán egy ismerkedésbe bele kell ölnie egy férfinek...
Meg ezt az "én normális lány vagyok" témát is hagyjuk szerintem, 10-ből 9 lány ezt állítja magáról, aztán 8ról kiderül, hogy egy romlott, utolsó riban.c. Most ezt ne vegye senki magára, nem személyeskedés, de így szokott lenni.
"Bátorságunkért és nem utolsó sorban pénzünkért, amit pusztán egy ismerkedésbe bele kell ölnie egy férfinek... "
A penz a penz. Mindig a penzt hozzatok fel! Ezert nem szoktam fizetos helyeken randizni a pasikkal. :D Nekem pl. egy park simán megfelel.
A bátorságért? Próba szerencse. Ha akarsz valamit tenned kell érte.
Mellesleg sose utasítottam vissza egy ferfit se alpari stilusban! Igyekeztem mindig normalisan kozolni az illetovel. Az mas teszta, hogy ő utana mindennek lehordott,hogy milyen valogatos vagyok. Pedig nem errol volt szo. Nem passzoltunk.Ő ezt nem látta be.
#99: "Nekem pl. egy park simán megfelel."
Ó, igen, a park, mindig csak az a park... :D Meg mellette a fagyis, a vattacukros, a büfé, aztán a dohánybolt, aztán az éjjel-nappali, aztán ha már arrafelé sétálunk egy kis ajándékbolt, egy kis mobilbolt, egy kis ékszerbolt. Minden csak az ártatlan, tök ingyenes kikapcsolódással, a parkkal indul, igen. :D
#102: Igen, teljesen jól látod! Én teljes mértékben megértem a problémájukat, de hiába tépem a számat, képtelenek felfogni, hogy mit mondok! Képtelenek felfogni azt, hogy NEM MINDEN NŐ ILYEN. Természetesen megértem, hogy rengetegszer csalódtak, rengetegszer kaptak bunkó elutasításokat, de ők meg azt próbálják már megérteni, hogy attól függetlenül, hogy sok ilyen nő van, akkor se mindenki ilyen! Itt támadnak az összes válaszomra, amikor egy szóval sem cáfolom meg őket, egyszerűen szeretném, ha ők meg azt látnák be, hogy ne a teljes női nemet hibáztassák, mert ezzel a hozzáállásal még inkább nem lesz senkijük sem. És szegény Kérdező is csak ezt próbálja hangsúlyozni, úgy tűnik, fölöslegesen...
Engem speciel nagyon idegesít, hogy a legtöbb férfi úgy áll hozzám, mintha én is a felszínes, bunkó kis libák sorába tartoznék, igazából összesen azért, mert nő vagyok. És szerintem jogosan esik rosszul, mert nincs igazuk. Csak meg se próbálnak megismerni, rögtön elkönyvelik, hogy én is olyan vagyok, és úgyis csak a szexre lennék jó. Aztán amikor az ilyen közeledéseket elutasítom, mert nem akarok holmi kis kaland lenni, akkor én vagyok a h*lye beképzelt kis p*csa, akit nem lehet megkapni! Pedig, de, meg lehet kapni, csak nem mindegy, hogy mire! És mivel számtalanszor tapasztaltam már ezt a hozzáállást, ezért érthető módon nehezebben bízom meg a férfiakban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!