Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy nagyon sok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy nagyon sok férfi inkább a k*rvákat becsüli, többre tartja a normális lányoknál?

Figyelt kérdés

2016. aug. 26. 23:10
 131/165 anonim ***** válasza:
28%

63%-os, azt hiszel, amit akarsz. De az, hogy valaki tényleg képes azt hinni, hogy minden nő egyforma, nem utal túl nagy intelligenciára. Velem aztán fogadhatnál, én nem fogok lefeküdni egy kőbunkóval, azt 100%-osan állítom. Persze tudom, csak hazudok, biztos én ismerem rosszul magam, te pedig így látatlanban, úgy hogy még csak nem is ismerkedtünk, sokkal jobban tudod, hogy én mihez hogyan viszonyulnék, mikor hogy cselekednék. És persze csak azért, mert nő vagyok.

Ami pedig az esélyeket illeti, neked biztosan nem adnék esélyt. És tudod miért? Közel sem a külsőd miatt, nem érdekel, hogy nézel ki. Így látatlanban is megmondom, hogy nem kellenél. Az itteni megnyilvánulásaid, mentalitásod és gondolkodásmódod miatt! Nekem ilyen nőgyűlölő, pesszimista, primitív gondolkodású ember nem kell. Akkor se, ha egy Adonisz. De tudom, hogy emiatt nem vagyok normális lány én se, persze. Számodra az a normális, akinek TE kellenél. Csak arra kellene rájönni, hogy megfelelő kisugárzással, kellő magabiztossággal, humorérzékkel, jó stílussal és intelligenciával igenis le lehet hengerelni a normális lányokat. És nem elsődlegesen a külsővel. A vonzalom nyilván fontos egy kapcsolatban, de azt nem minden nő csak a "tökéletes" testű és arcú férfiak iránt képes érezni. De neked ezzel a hozzáállással marad a prostizás. És nyugodtan legyek a szemedben/hasonló gondolkodású srácok szemében normálatlan lány, nem érdekel. :)

2016. aug. 28. 11:17
 132/165 anonim ***** válasza:
34%

írtam a 105 nek hogy szia hol vannak azok a normális lányok ? szívesen ismerkednék velük! a válasz rá : Szia!

Nem fogom egyik barátnőmnek se megadni a facebook-profilját egy teljesen idegennek! És a sajátomat se fogom csak úgy osztogatni! aha ezek aztán a normális lányok... nem csodálkozom hogy nincs pasijuk ezek után...

2016. aug. 28. 11:22
 133/165 anonim ***** válasza:
23%
A megoldás az, hogy a hapsik mindenért hibásak, de a nők semmiben sem. Így nincs általánosítás, csak kijelentés, és így minden nő megnyugodhat.
2016. aug. 28. 11:38
 134/165 A kérdező kommentje:

133#

Senki nem mondta,hogy a ferfiak a hibasak mindenben!

2016. aug. 28. 11:43
 135/165 anonim ***** válasza:
61%
"Csak arra kellene rájönni, hogy megfelelő kisugárzással, kellő magabiztossággal, humorérzékkel, jó stílussal és intelligenciával igenis le lehet hengerelni a normális lányokat. És nem elsődlegesen a külsővel. A vonzalom nyilván fontos egy kapcsolatban, de azt nem minden nő csak a "tökéletes" testű és arcú férfiak iránt képes érezni." Ez mind szép és jó csak az a helyzet hogy egy jóképű egyénnek feleannyira sincs szüksége ezek a tulajdonságok közül hogy felszedjen egy "normális" lányt. Míg egy átlagos srácnak ha csak egy is hibádzik ezek közül már vesztett ügye van.
2016. aug. 28. 11:47
 136/165 anonim ***** válasza:
72%
na, akkor a 131-esnek mondom, hogy eddig közel sem ilyen stílusom volt, volt humorom is,normálisan álltam a dolgokhoz, és mit értem el? Jó voltam bohócnak,vagy lelki szemetes ládának. De hogy valamelyik nő is komolyabban gondolta volna velem, na azt már nem, inkább sírtak az után,hogy a mit tudom én melyik pasi milyen szemét volt velük,de olyan helyes, annyira hiányzik. Ez így egy idő után összegyűlik az emberben, aztán vesz egy fordulatot.
2016. aug. 28. 11:54
 137/165 anonim ***** válasza:
66%
Hogy a fenébe legyen vki magabiztos ha ezt a magabiztosságot a folyamatos visszautasítások megtörték. A magabiztosságból következik a jó kisugárzás ami ugye a fenti okot olvasva már hiányzik. Régen gondolom nekik is volt magabiztosságuk,egyfajta kisugárzásuk,stílusuk de a folyamatos kudarcok megtörték őket. Az illető akkor is ezeket a tanácsokat osztogatná ha őt ennyiszer utasították volna vissza? Kétlem.
2016. aug. 28. 12:05
 138/165 anonim ***** válasza:
76%
137-es legalább tisztán látja a dolgokat. Igaz, már sokan mások is, de ő most összefoglalta a lényeget. Írtam már jó pár ilyen vagy ehhez hasonló témájú kérdéshez, hogy nem a hasamra ütök és nyomom a negatív válaszokat, hagy idegeskedjenek itt a nők, hanem ezeket átéltem, nem egy nőnél, nem egy féle módon próbáltam ismerkedni. De gondolom,akkor is én voltam a hibás, mert miért nem voltam a csaj esete, igaz?
2016. aug. 28. 12:10
 139/165 anonim ***** válasza:
67%

" esélyt te sem adtál volna nekem. Ennyit rólad is."

63%-os, ha ennyire tirpák vagy ne csodálkozz, hogy nem jön össze senkivel. És még a kérdezőnek kellene neked bármit is bizonyítani? Fordítva ülsz a lovon öcskös.

F

2016. aug. 28. 12:13
 140/165 A kérdező kommentje:

"De gondolom,akkor is én voltam a hibás, mert miért nem voltam a csaj esete, igaz?"

Nem voltál hibás csak mostmár nyugodj meg. :)

2016. aug. 28. 12:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!