Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok férfi inkább a k*rvákat becsüli, többre tartja a normális lányoknál?
63%-os, azt hiszel, amit akarsz. De az, hogy valaki tényleg képes azt hinni, hogy minden nő egyforma, nem utal túl nagy intelligenciára. Velem aztán fogadhatnál, én nem fogok lefeküdni egy kőbunkóval, azt 100%-osan állítom. Persze tudom, csak hazudok, biztos én ismerem rosszul magam, te pedig így látatlanban, úgy hogy még csak nem is ismerkedtünk, sokkal jobban tudod, hogy én mihez hogyan viszonyulnék, mikor hogy cselekednék. És persze csak azért, mert nő vagyok.
Ami pedig az esélyeket illeti, neked biztosan nem adnék esélyt. És tudod miért? Közel sem a külsőd miatt, nem érdekel, hogy nézel ki. Így látatlanban is megmondom, hogy nem kellenél. Az itteni megnyilvánulásaid, mentalitásod és gondolkodásmódod miatt! Nekem ilyen nőgyűlölő, pesszimista, primitív gondolkodású ember nem kell. Akkor se, ha egy Adonisz. De tudom, hogy emiatt nem vagyok normális lány én se, persze. Számodra az a normális, akinek TE kellenél. Csak arra kellene rájönni, hogy megfelelő kisugárzással, kellő magabiztossággal, humorérzékkel, jó stílussal és intelligenciával igenis le lehet hengerelni a normális lányokat. És nem elsődlegesen a külsővel. A vonzalom nyilván fontos egy kapcsolatban, de azt nem minden nő csak a "tökéletes" testű és arcú férfiak iránt képes érezni. De neked ezzel a hozzáállással marad a prostizás. És nyugodtan legyek a szemedben/hasonló gondolkodású srácok szemében normálatlan lány, nem érdekel. :)
írtam a 105 nek hogy szia hol vannak azok a normális lányok ? szívesen ismerkednék velük! a válasz rá : Szia!
Nem fogom egyik barátnőmnek se megadni a facebook-profilját egy teljesen idegennek! És a sajátomat se fogom csak úgy osztogatni! aha ezek aztán a normális lányok... nem csodálkozom hogy nincs pasijuk ezek után...
133#
Senki nem mondta,hogy a ferfiak a hibasak mindenben!
" esélyt te sem adtál volna nekem. Ennyit rólad is."
63%-os, ha ennyire tirpák vagy ne csodálkozz, hogy nem jön össze senkivel. És még a kérdezőnek kellene neked bármit is bizonyítani? Fordítva ülsz a lovon öcskös.
F
"De gondolom,akkor is én voltam a hibás, mert miért nem voltam a csaj esete, igaz?"
Nem voltál hibás csak mostmár nyugodj meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!