Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok férfi inkább a k*rvákat becsüli, többre tartja a normális lányoknál?
Azért mert nekem is sikerült összefutnom pár idiótával, még nem fogom velük azonosítani az összes férfit, hál'istennek volt alkalmam az ellenkezőjükről is megbizonyosodnom.
Ismeretségi körömben, barátok, kollegák között is nagyon sok normális pasi van.
Tapasztalatom:
Ha tanácsot adok, próbálok segíteni, könyvre, cikkre hivatkozok általában semmi válasz a kérdezőtől, vagy cinikus lekezelő megjegyzés vagy a másik abszolút unintelligens magatartás, mikor a pofámba kapom priviben, hogy hazug vagyok hiszen, Nő vagyok.
75#
"
#66: Na igen, nem nektek kell elutaznotok egy randira, nem nektek kell fizetnetek, nem nektek kell mindent beleadnotok, hogy meghódítsatok egy nőt a randin, aztán a végén meg egy apró hibáért is mehettek a lecsóba."
- Kedves 75-ös
Nem neked kell mindent beleadni. Az már régen rossz, akii azt várja, hogy mindent te intézz csinálj, fizess, vagy menj le kutyába az nem pálya. Az ilyen nőre kár az idődet pazarolni.
Én nem utaztattam magam soha sehova, mindig taxival mentem, soha nem hívattam meg magam semmire, közösen álltuk az éttermet a mozit az első találkán. Kulturált stílusú párbeszéd zajlott le, érdeklő és nyitott voltam, mint általában.
Normális hangnemben történő elutasítás után ordenáré hangnemű smsek mentek hetekig.. Mert elutasítottam.
Te erről nem tehetsz. Mert nem vállalhatsz felelősséget más tetteiért, mint ahogy én sem tudom más nő tettét elszámolni neked.
Senkinek sem jár alanyi jogon barátnő vagy fiú barát aki nem hajlandó valamennyi érzelmi intelligenciát nyitottságot és figyelmet beleinvesztálni egy ismerkedésbe, ezek alól a nők sem kivételek.
100:
Oké, bólintunk, vannak kivételek. És, most ettől mi változott? A ci.gányok meg a migránsok között is vannak normális, dolgozni akaró, jó fej emberek, csak a 99% pénzt lop az idősektől és gyengéktől, ha ránézel megkésel, ésatöbbi. Ez alapján pedig előítéleteket alkotunk, általánosítunk, hozzáteszem megalapozottan. Egyszer sem mondtam, hogy már nincs normális, kedves nő az országban, de kitörölhetem vele, ha 100 lányból van 1 vagy 2 ilyen, főleg hogy az ilyen lányok aztán pláne rég hosszútávú kapcsolatban vannak.
Egyébként a 102-es is jókat ír. Alapvetően az a probléma, hogy míg minden nőnek, aki minimális higiéniát elkövet magával szemben, illetve a férfiak egy kis rétegének könnyedén összejön az ellenkező nemmel kapcsolatos sikerélmény, addig egy kevésbé törtető, háttérbe vonulósabb személyiségű, átlagos vagy az alatti külsővel rendelkező férfi vért hugyozhat, hogy egyáltalán egy haveri kapcsolatot össze tudjon kovácsolni magának.
"100 lányból van 1 vagy 2 ilyen, főleg hogy az ilyen lányok aztán pláne rég hosszútávú kapcsolatban vannak."
Ez azért enyhe túlzás! Sokkal több rendes lány vagy, maximum nem veszitek őket észre. Az én barátnőim között is nagyon sok normális lány van, és én is annak tartom magam például. Sem nekem, sem több rendes barátnőmnek nincs párunk, mert mi meg rendes férfiakat találunk nehezen a már általam említett sztereotípiák és hozzáállások miatt. Úgyhogy nagyon lesarkítod a helyzetet.
"Átlagos nő - ha félrekacsint -, akkor csak sumákol."
Nem akarok kotozkodni de amikor a ferfi kacsint felre (akar egy prostival)? Ő nem sumákol??
Épp itt írták előttem, hogy mindket nemben megtalalhatoak a laza erkolcsu,sumák egyének.
De azert te megint csak tovabb szítod a tuzet! Tovabbra is megszolod a noket. Legyszives ne itt eld ki a gyulloleted ha megkerhetlek.
Nem becsülik többre a normális nőket a prostiknál, egyszerűen nagyon erős különbség van aközött, hogy a férfiak és a nők szerint mi várható el egy "normális" nőtől.
A nők többsége szerint ehhez kb. elég annyi, hogy nem pakolják ki a mellüket.
A férfiak meg ennél azért lényegesen várnának el - pl. tiszteletet, korrektséget, egyenességet, udvariasságot.
Az alábbi kérdés 11. Válaszában pl. fel van sorolva néhány teljesen konkrét példa, hogy mi az - az amúgy nem túl magas - elvárások, amiket a mai nők nagyon nagy része nem tud teljesíteni.
http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
Férfi szemmel nézve a normális nő ott kezdődne, akiknél ezeknek az elvárásoknak a teljesítése ugyanolyan magától értetődően természetes - és hidd el, azokat a nőket, akikre ez teljesül, azokat igazi nőkként tisztelik a férfiak nagyon nagy többsége.
Aki viszont még ezekre sem képes (márpedig a tapasztalat azt mutatja, hogy a nők nagyon nagy többsége ide tartozik), azoknál nem egészen értem, hogy mire föl várnának el több tiszteletet, mint ami egy minőségi prostinak jár - elvégre ők sem adnak többet, és a prosti legalább korrekt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!