Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy nagyon sok férfi inkább a k*rvákat becsüli, többre tartja a normális lányoknál?
Akkor én itt most alaposan rákontrázok a kérdésre:
Miért van az, hogy nagyon sok nő inkább a primitív vadparasztokat becsüli, többre tartja a normális férfiaknál?
Na erre varrjatok gombot "ti normális lányok".
Nincs olyan, hogy normális. Mindenkinek más a normális.
Azok a "normális lányok" valószínűleg ugyanolyan felszínesek, mint a primitív vadbarmaik.
Szerintem meg itt van a kutya elásva: "Helyes. Legalább századannyi energiát sem kell befektetnem ahhoz, hogy megdughassalak. Tulajdonképpen mindketten jól járunk."
Tehát: Sokan egyszerűen csak lusták ahhoz, hogy bármi kis energiát is belefektessenek a nő megszerzésébe, hogy kivárjanak, hogy kialakuljon a bizalom, a komolyabb érzések, nekik rögtön és azonnal kell, és így még a kisujjukat se kell megmozdítani, csak leperkálni egy kis pénzt. Nem kell hallgatni a nő "rinyálást", nem kell kedveskedni, stb., csak mehet vele a menet, és ennyi. És akkor, amikor a pasinak van hozzá kedve. Megértem, hogy sokan nagyokat csalódtak normálisnak hitt lányokban, sokakat kikosaraztak, stb., de ez nem azt jelenti, hogy a ténylegesen normális lányok nem is léteznek. Érdekes módon sokan képesek rendes párkapcsolatban élni, szeretetben/szerelemben, nekik mégiscsak sikerült normálisat találni! Ez egyszerűen csak hozzáállás és nézőpont kérdése. És vannak szerencsésebbek, meg szerencsétlenebbek társkeresés terén. De ennek a miértjeibe most inkább nem mennék bele, túl hosszú lenne...
24#
Szívemből szóltál :).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!