Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő megcsalja a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megcsalja a párját, akkor arról a nőről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 12:01
1 2 3 4 5
 21/47 anonim ***** válasza:
71%
Igazából én nem akarok felmenteni senkit,de ezek a dolgok tényleg nem fehérek és feketék,ahogy írta már valaki.Az érzelmi dolgok összetettek,bonyolultak,és nem szeretek erkölcscsőszt játszani.Nem szabad úgy ítélkezni mások felett,hogy nem is ismerjük őket.Ez a legtöbbször visszaüt.Ki vagyok én,hogy másokat kapásból lek..ázzak,lestricizzek?Holott fogalmam nincs arról,mi vezetett odáig,hogy megtörténjen ,ami megtörtént.Nekem ez a véleményem.Nem vagyok már tizenéves egyébként,és láttam már pár dolgot.
2010. ápr. 20. 12:35
 22/47 anonim ***** válasza:
66%
Az ész azt diktálja hogy maradj,a szív meg megy mint a vadlovak!De az ész tudja hogy ott a gyerek, a család,a téged szerető párod,a kutya,a ház, a cseresznyefa stb.!És tudja hogy ez "csak" szerelem!A szív viszont érez!Nagyon nagyot üt ilyenkor!Általában kétséges a két szervünk párbaja!Aki azt mondja végül:-Egyszer élünk!-az átválthat másik sínre(vakvágányra?),a szívére hallgat,aki azt mondja:- nekem fontosabb mindennél amit eddig elértem(a párommal és a családommal), az az eszére is(és érdekes de a szív egy részére is) odafigyel!Ördögi és angyali egyben!Őrület! Ezért általánosítani nem szabad,emberek vagyunk,jósolni meg hogy mi lesz,nem tudunk!Ezért bebiztosítjuk magunkat(tolathassunk a vakvágányon,ami szép tájakra vitt, de nincs célja és megszűnik!)!Ezért nem szakít a szerelmes ember azonnal a régivel!(Szerintem)
2010. ápr. 20. 12:41
 23/47 anonim ***** válasza:
90%
Az utolsó szerintem nagyon szépen leírta.
2010. ápr. 20. 12:43
 24/47 anonim ***** válasza:
27%
Baromság. Aki megcsalja/megcsalta a párját az ássa el magát!
2010. ápr. 20. 12:44
 25/47 anonim ***** válasza:
61%

Aki ítélkezik mások felett,az is ássa el magát.

Ne ítélj,hogy ne ítéltess!Több biblia,több élettapasztalat,gyerekek!

2010. ápr. 20. 12:46
 26/47 anonim ***** válasza:
28%
Én csak közöltem a tényeket^^ És ő kérdezte a véleményünket.
2010. ápr. 20. 13:07
 27/47 anonim ***** válasza:
akkor mind2röl megvan a véleményem 18f
2010. ápr. 20. 13:09
 28/47 anonim ***** válasza:
2010. ápr. 20. 13:13
 29/47 A kérdező kommentje:
Egyébként örülök, akkor nem csak én gondolom igy, a párom szerint megeshet megcsalás azt mondja hogy attól még engem szeret!
2010. ápr. 20. 13:13
 30/47 anonim ***** válasza:
100%

Mint mindig, most is a saját barátnőmből indulnék ki:

Szomorú lennék és nem érteném, hogy miért nem tudta megbeszélni, hogy valami gáz van a kapcsolatunkban. Ez után pedig szakítanék, mert úgy gondolom, hogy van egyfajta határ egy kapcsolatban, amit tilos átlépni és ez az.

Nem tartanám ribancnak, de az összes szépet, amit addig láttam benne, bemocskolná számomra...

20F

2010. ápr. 20. 13:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!