Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megmondjam a legjobb barinőmnek, hogy a pasija megcsalja?
Figyelt kérdés
Elég komoly kapcsiról van szó 2éve tart.2009. aug. 12. 19:16
3/10 anonim válasza:
Igen, mondd meg neki.
Két dolog történhet:
1. a csaj kidobja a pasiját, vagy megbocsát neik de nem fog benne megbízni
2. a pasi kimagyarázza, és a lány veled fog össezveszni, mert "kavarni akartál".
Tudod azt szokták mondani, hogy nem mindig jól sül el, ha az ember jót akar valakinek. :(
4/10 A kérdező kommentje:
Pont a 2.verziótól félek mert,a lány fülig szerelmes.
2009. aug. 12. 19:34
5/10 anonim válasza:
1,csak akkor szólj ha 100%an tutira biztos vagy benne.
2, 'a 2.verzió' lehetséges, de egyszer kiderül, és bocsánatot fog tőled kérni. És rájön, hogy te igaz barátnő vagy! :)
6/10 anonim válasza:
Ha van elég bizonyítékod, akkor az 1. eset fog megtörténni, nem a 2.
Ha a csaj a saját szemével látja, talán nem a pasinak fog hinni.
7/10 anonim válasza:
Ha attól félsz, hogy nem fog hinni neked, szerezz bizonyítékot. Mondjuk lefényképezhetnéd, ahogy egy másik lánnyal enyelegnek.
8/10 anonim válasza:
én akkor mondanám el neki, ha látnék a fiún további megcsalásra is hajlandóságot. Lehet 1 alkalom miatt nem rondítanék bele a kapcsolatukba...
9/10 anonim válasza:
engem is csalt a barátom az egyik barátnömel fél év után derült ki a csaj vágta a képembe... az összes barátom tudta de senki nem szólt.. nagyon dühös voltam rájuk mert ugy éreztem h roszat akarnak és csak vesztegettem az idömet azzal a pasival szerintem mond el neki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!