Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a legjobb barátomba. Mi a teendő? Neki is van barátnöje és nekem is barátom. Megmondjam neki? 17L
hat ez bonyolult szitu....szerintem egybarattal nem csokolozik az ember...vagyis en nem tudnak csokolozni a legjobb baratommal...mar nem tekintenek ra ugyazutan mint elotte....
meg szerintem nem kellet volna osszehoznod ot azzal acsajjal...
szerintem uljetek le es beszeljetek meg hogy mi legyen tovabb...
lehet hogy o maskepp gondolja a dolgokat mint te
Miután kétszer is elcsattant csók, onnantól már csak barátok biztosan nem lesztek...
Nagyon gondoljátok át a dolgot, mivel mind a kettőtöknek van párja, így nem csak rátok lehet kihatással. Te felelősséggel tartozol a párod iránt, aki a kezedbe adta a szívét, a srác úgyszintén felelősséggél tartozik a párja iránt. Nem tehetitek meg, hogy csak úgy, mindent félredobtok. Ilyen alapokra építve nem lehetne hosszú életű a kapcsolatotok, hiszen ha az ember egyszer tudott felelőtlen lenni egy másik ember szívével, akkor máskor már jóval könnyebben fog váltani partnert.
Tehát ezt a dolgot inkább onnan közelítsétek meg, hogy megéri-e. Én a helyedben első sorban beszélnék a mostani pároddal, megmondanám, hogy mi történt és ( miután azt fontolgatod, hogy a legjobb barátod kedvéért elhagyod, tehát a mostani párodat nem szereted annyira ebből fakadóan) szépen megbeszélnéd vele, hogy a lelkiismereted nem engedi, hogy ezek után a mostani pároddal minden változatlanul menjen tovább és szakítanátok.
Ez után beszélnél a legjobb barátoddal, hogy Ő mit gondol erről a dologról.
Így tiszta, így korrekt.
Miután, ha jól értem, a srácnak még csak kialakulóban a kapcsolata (1 hét az semmi), így minden megbántódás nélkül kihátrálhat, bár a kihátrálásnak is vannak korrekt és kevésbé korrekt változatai és inkább az előbbit kéne választani. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!