Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő megcsalja a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megcsalja a párját, akkor arról a nőről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 12:01
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
64%
Nincs Róla negatív véleményem,mivel egyrészt nem ismerem annyira,hogy tudjam,mi motiválta,másrészt nem ismerem a körülményeket,mi miért és hogyan történt,stb.Harmadrészt nem szívesen ku..ázom le a saját nőtársaimat,mert ezzel saját magamat is minősíteném.Meg döntőbíró sem vagyok,hogy ítélkezzek mások élete és cselekedetei felett.Amit ma nagy elánnal,habzó szájjal leszólsz,az még visszatérhet a Te életedbe éppen,mint a bumeráng.Lehetsz nagyon bölcs 17 évesen,de nem tudhatod,40 évesen,vagy 20 év házasság után hogyan alakul az életed,és mit fogsz megtenni,vagy nem megtenni.
2010. ápr. 20. 12:23
 12/47 anonim ***** válasza:
5%

én 12:22vok

és még valami a hűs nem egy tulajdonság, hanem egy döntés

te döntöd el hogy hűséges vagy e...

2010. ápr. 20. 12:24
 13/47 anonim ***** válasza:
42%

Biztos ugyanaz, mint egy pasiról?

Ha egy nő panaszkodik megcsalásról, szinte legtöbbször azt olvasom, hogy jaj, hát szeretethiánya van, biztos nem törődsz vele, masszírozd a lábát, legyezd lapulevéllel... a nőkkel nem lehet ugyanez a helyzet???

Ugyanaz az ítélet kell férfinak és nőnek egyaránt. Vagy mindkettőt mentsük fel, vagy mindkettő egy rohadt qrva.

2010. ápr. 20. 12:24
 14/47 anonim ***** válasza:
74%
A döntéseidet pedig számos tényező befolyásolhatja.
2010. ápr. 20. 12:25
 15/47 anonim ***** válasza:
54%
az lehet, de egyik ok sem lehet annyira befolyásolható, hogy hazudjak valakinek akiről tudom hogy szeret engem...
2010. ápr. 20. 12:27
 16/47 anonim ***** válasza:
44%

Jajj kit érdekelnek a körülmények? Ha megakarom csalni akkor megcsalom úgyis. De ha tudom magamról hogy hűséges vagyok és nemfogom akkor az úgyis van. Hiába innám le magam a sárga földig akkor se csalnám meg a pasim soha senkivel mert nekem sokkal jobban fájna mint neki és soha nem lennék rá képes. És okom se lenne rá, de ha valami bajom van vele akkor megbeszélem vele és nem omlok egyből más karjaiba.

17/L

2010. ápr. 20. 12:28
 17/47 anonim ***** válasza:
6%

"A döntéseidet pedig számos tényező befolyásolhatja"

Igen, csak a megcsalásnál pont az a helyzet, hogy nem sikerült döntést hoznia. Bele megy a játékba egy másikkal, míg az előző története sincs még lezárva. Azaz képtelen volt meghozni azt a döntést amit ilyenkor kell. Fél attól, hogy esetleg az új nem jön be, és akkor egyedül marad. Ezért beszari, és ezért egoista ember az ilyen.

2010. ápr. 20. 12:28
 18/47 anonim ***** válasza:
38%
Gerinctelen... De ugyanez, ha pasiról van szó. Szerintem legyen annyi gerinc mindkettőben, hogy vagy próbálják meg megbeszélni mi a rossz a kapcsolatukban, vagy pedig szakítsanak dugás előtt. Semmi sem mentheti fel ez alól, nincs olyan ok. Persze az kicsit más, ha úgy "csalta meg", hogy mondjuk, csak mással csókolózott. Valakinek ez is megcsalás, de ez talán még lenyelhető.
2010. ápr. 20. 12:29
 19/47 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj, itt vannak előzmények a kapcsolatban, bár szerintem egyszerűbb, ha szakít először az ember fia, lánya, és akkor nem megcsalás lesz az a dugás, hanem már szabad emberként élvezheti, és a párjának sem lesz olyan rossz érzés, ha egyáltalán megtudja, és ráadásul nincs is sok köze akkor már hozzá!

Én így látom. 20/f

2010. ápr. 20. 12:33
 20/47 anonim ***** válasza:
34%

Persze az kicsit más, ha úgy "csalta meg", hogy mondjuk, csak mással csókolózott.

Miért lenne más? vagy te minden ismerősöddel csókolózol vagy mi? Mert szerintem csak a barátnőddel szoktál. Ez így természetes szerintem ugyanúgy megcsalás hisz a csók csakis a párodnak jár és nem holmi lotyóknak stb istenem...

2010. ápr. 20. 12:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!