Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit tennétek ha rajtakapnátok...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ha rajtakapnátok anyátokat amint épp megcsalja apátokat?

Figyelt kérdés
:(
2009. aug. 17. 21:19
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
hallgatnék
2009. aug. 17. 21:22
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
úgy tennék, mintha mi sem történt volna, nem vennék róla tudomást, a szüleitek magánügye és árulkodni nem illik ... akármennyire igazságtalanság és akármennyire fáj. a szüleid attól még ugyanúgy szeretehetnek téged, hogy ők ketten nem jönnek ki jól
2009. aug. 17. 21:24
 3/10 anonim ***** válasza:
59%

Én kihasználnám a helyzetet. Nem mondanám el, de lenne egy dolog amivel tudnám zsarolni anyut. Pl. azt mondom lécci engedj el ma egész éjjelre. -NEM. -Anya, ugye nem akarod hogy eszembe jussanak bizonyos dolgok...

Na jó tudom kicsit gonosz vagyok...

Szerintem én sem mondanám el, ne erre menjem rá a kapcsolatuk.

2009. aug. 17. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Fura, ez velem is megtörtént, bár nem pont így. Először is a szüleim már elváltak, és hallottam amikor anyám éppen egy másik pasival szeretkezik. (Úgy, hogy már van egy másik férje) Elég durva volt, de nem beszéltem róla. Néha eszembe jut, de nagyjából sikerült kiverni a fejemből a dolgot.Egyébként ugy gondolom, hogy felőlem aztán azzal csalja az új férjét akivel csak akarja, persze ha az apukámról lenne szó, nyilván másképp gondolnám. Hát nem irigyellek, ha úgy érzed, anyukáddal elég közel álltok egyméshoz, hogy ezt megebszéljétek, akkor tedd meg!
2009. aug. 17. 21:26
 5/10 anonim ***** válasza:
70%

Én nem hallgatnék, azért van a szám és a 2 kezem h cselekedjek berohannék hozzájuk, azt úgy fejbe rúgnám a palit h meg halna.. muter meg szépen hallgatna ha nem akarja h megtudja fater,

19/F

2009. aug. 17. 21:28
 6/10 anonim ***** válasza:
53%

en elmondanek minednt mindenkinek azert anyam ne csalja apamat se forditva ha akrnak dugni akkor dugjanak eggut vagy ha nem akarnak akkor ne dugjanak eggyutt s massal sem

17 L

2009. aug. 17. 21:38
 7/10 anonim ***** válasza:
biztos nem tudnék utána apám szemébe nézni ugyanúgy, szóval egy nagy beköpés lenne. Meg tuti lennék annyira mérges is anyámra.
2009. aug. 17. 23:41
 8/10 anonim ***** válasza:
Én kényszeríteném anyámat, hogy mondja el apámnak, mert ha nem én teszem meg. Számomra a megcsalás elfogadhatatlan, bárki is az illető! 16/L
2009. aug. 19. 12:41
 9/10 A kérdező kommentje:

köszönöm a válaszokat...

nem fogom elmondani apámnak. még a végén elválnak... azt nem akarom..

2009. aug. 19. 13:02
 10/10 anonim ***** válasza:
tuti beköpném, nehogymár igy megalázza a hátamögött!! ha meg nem tudod elmondani, fenyitsd be a mutert h mégegy ilyen,ha csak sanda gyanuját is látod h pasizna akkor az egész család előtt fogod a fater tudtára adni!!és biztos hogy egy ideig megvetném és ugy néznék rá mint egy véres rongyra
2009. aug. 20. 00:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!