Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha egy nő megcsalja a párját,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő megcsalja a párját, akkor arról a nőről mi a véleményed?

Figyelt kérdés
2010. ápr. 20. 12:01
1 2 3 4 5
 1/47 anonim ***** válasza:
58%
Hát ennek több oka lehet: vagy azért csalta meg, mert a pasi elhanyagolta, és semmit nem tett érte (az ilyen érthető), vagy mert egy k.rva, vagy bosszúból, mert a pasija is megcsalta őt, vagy a fene tudja!!! Egy biztos, ne bántsunk meg olyan embert (megcsalással), akinek mi nagyon fontosak vagyunk, és bíznak bennünk!!! Mert ha ilyen történt, az én szememben ez ilyen "nők" büdös ri.ancok!!! 22/L
2010. ápr. 20. 12:06
 2/47 anonim ***** válasza:
29%

Az hogy egy büdös krva és nem érdemli meg sem a pasiját (meg hogy pasija legyen) sem pedig a szerelmet! Minek él az ilyen?

17/L

3/47 anonim ***** válasza:
29%

Szerinted?!?!?!?

RIBANC!!!!!!!!

25/F

4/47 anonim ***** válasza:
88%
Semmi sem fekete vagy fehér. Azért számít az előzmény, a kapcsolatuk, stb.
2010. ápr. 20. 12:07
 5/47 anonim ***** válasza:
46%

De ha valami gond van 1 kapcsolatban akkor azt megkell beszélni és nem egyből félrelépni!-.-" Mindent meglehet beszélni és ha valami nem megy azt nem kell erőltetni.

17/L

2010. ápr. 20. 12:10
 6/47 anonim ***** válasza:
64%
Nem feltétlenül ribanc!Lehet hogy "csak" szerelmes!Aki már érzett ilyet, tudja milyen KEGYETLENÜL szép!Nagyon nehéz ellenállni(bár nem lehetetlen)!
2010. ápr. 20. 12:12
 7/47 anonim ***** válasza:
70%

Tökhótmindegy, hogy pasi csalja e a nőjét, vagy a nő a pasiját. Mindkettő gerinctelen dolog. Miért nem lehet előtte szakítani? Soha nem értettem, miért jó másnak a háta mögött kavarni a szart? Teljesen mind1, hogy mik voltak az előzmények, és hogy milyen volt a kapcsolat, tegyünk már meg annyit az embertársainknak hogy nem a háta mögött cseszünk ki vele.

Megcsalni csak a beszari, mindenféle bátorságot nélkülőző emberek szoktak. Akár nő, akár férfi. Azért beszari, mert képtelen döntést hozni. Lusták hozzá, ennyire se tiszteli társát.

2010. ápr. 20. 12:17
 8/47 anonim ***** válasza:
56%

Ha másba szerelmes miért nem szakít akkor a pasijával?

17/L

2010. ápr. 20. 12:17
 9/47 anonim ***** válasza:
59%
Ugyan az mint egy pasiról.
2010. ápr. 20. 12:18
 10/47 anonim ***** válasza:
45%

szerintem semmi sem ad ép értelmes magyarázatot a megcsalásra, ha egy nő érzi hogy képes megcsalni a barátját akkor miért nem szakít a barátjával? vagy legbutább módszer hogy megcsalt engem én is megcsalom ezzel csak lesüllyed az ő szintjére, vagy ittas volt és azért csalta meg, attól a másiknak ugyan olyan rosszul esik...és még sorolhatnám szerintem nincs magyarázat a megcsalásra!!!!!!!

ennyi

17/L

2010. ápr. 20. 12:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!