Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezeket a lányokat ez nem zavarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a lányokat ez nem zavarja?

Figyelt kérdés

Nem zavarja a tudat azokat a lányokat az utcán, akik olyan rövidnadrágot húznak, amikből kilóg a fenekük alja is, meg haspólót, hogy az idő, büdös, perverz férfiak( és persze a fiatalok is, csak hátha ez jobban érzékelteti) arra gondolnak mind, hogy rájuk néznek, hogy hogyan szopatnák őket térden állva, meg hogyan dugnák orrba szájba, amíg el nem kenődik a szemfestékük?

Nőként kérdezem, mert sosem értettem, miért kell így öltözni. A férfiak egyértelműen ezt látják bennük, cseppet sem zavarja őket?

2016. aug. 10. 14:43
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:

27-es, de ha nincs kinn a feneked a rövidnadrágból, mert nekem nincs kinn, akkor is megbámulnak. Mert nem lapos, hanem formás, kerek fenekem van és szépek a lábaim. Egy kicsit sem lóg ki a seggem, elhiheted.

De mondok egy tegnapi példát. Tegnap ugye esett és hideg is volt, hosszú farmerban voltam és hosszúujjú, laza blúzban, a munkahelyem előtt álltam és telefonáltam. Három pasi ki-be járkált az épületbe, valami költöztetpk vagy szerelők lehettek és ahányszor elmentek mellettem, majd' kiesett a szemük. Még a karom bőre sem volt kint és tegnap a sminkem is annyi volt, hogy lealapozóztam magam, mert siettem reggel.

2016. aug. 11. 10:50
 32/39 anonim ***** válasza:

Összegezném 25 év tapasztalatát: ha egy nő jól néz ki, akkor a férfiak megbámulják, mindegy, milyen ruha van rajta, hacsak nem valami nagyon koszos, igénytelen véglet, de tekintsünk el a nagyon szélsőséges esetektől.

A legtöbb férfinak, ha meglát egy jó nőt, a szex az első gondolatai között van és ez független a ruhától.

És ezeket nem azért mondom, mert világszépe vagyok, hanem mert a férfiak mércéje sokszor olyan, hogy ha megüt egy szintet, akkor már jó.

A másik, amennyi túlsúlyos, löttyedt nő van az országban, egy formás, izmos nőt nem könnyű nem észrevenni. Ruhától függetlenül.

2016. aug. 11. 10:58
 33/39 anonim ***** válasza:
Van, akinek nem a minőség, hanem a mennyiség a fontos... nagy számok törvénye alapján neki tetsző fickó is megstíröli :D.
2016. aug. 11. 11:33
 34/39 Titusztitusz ***** válasza:
30-as...Szövegértéssel hogy állsz? Ha nem vetted volna észre,magammal CSAK PÉLDÁLÓZTAM...Miszerint NEM MINDEN FÉRFIT lehet levennie a lábárol egy hölgynek PUSZTÁN A NAGY "ESZÉVEL"...Még csak az kéne, hogy a fórumtársnő RÁM pazarolja a nagy eszét...Nekem tökéletesen elegek az olyan hölgyek is,akik a KÜLSEJÜKKEL akarnak örökösen tévutakra vinni...Foglalkozok is én tán olyan nőkkel,akik az "eszükkel" hódítják meg a szegény férfiakat...Ugyanmár...Ilyenekkel kapcsolatosan még csak a gondolat se kísért meg...Szóval ne légy paranoiás...
2016. aug. 11. 15:16
 35/39 anonim ***** válasza:

Titusz, ezek szerint le vagy ragadva a külsőségeknél.

Aki a nőnek a testét vizsgálgatja, az csak egy eszköznek tekinti.

A megnézem és a paraméterezés között különbség van. Ahogy írtad megnézel a nőn mindent, tán még a veséibe is belefókuszálsz a röntgenszemeddel.

Hát ez nagyon jó!

Nincs is több kérdésem...

2016. aug. 11. 18:02
 36/39 Titusztitusz ***** válasza:
35-ös...Szokd már meg valamikor a gondolatot te is,hogy a legtöbb férfi VALÓBAN csak eszközként tekint egy nőre...Ha nem így állna a dolog,akkor már eleve nem is tudna eleget tenni a "fajfentartási" kötelezettségeinek...Légy erős:Ez az igazság...A szerelmi vallomások,hallivúdi filmek,rózsaszín lányregények,szerelmes versek világa az egy ÖNÁLTATÓ VILÁG...Meg a finom hazugság-taktikázás világa...Persze ilyenkor nem mondom azt hogy a férfiak nem tudnak ÉRZELMEK MENTÉN szerelmesek lenni,csak azt akarom mondani,hogy a SZEXUÁLIS KÉSZTETÉSEIK nem igazán a nő lenyűgöző intelligenciájátol szoktak beindulni,hanem inkább a nő fenekének az izgató formáitol...Például...Nem tudom,érthető volt-e a mondandóm? Ugye igen?
2016. aug. 11. 18:17
 37/39 anonim ***** válasza:

Persze, biztos felkelti a férfiak érdeklődését a formás fenék, mert gondolom ezt akartad hallani, hát valószínűleg igen.

Ellenben nem mindenki van ennyire ráfeküdve a témára, ha megnéz egy nőt.

Végignézi és hello, nem filozofál rajta órákat mint egyesek, hogy húú de megd_gnám...

2016. aug. 11. 18:21
 38/39 anonim ***** válasza:

Én értem amit Titusztitusz mond. Egy férfi sem fordul meg egy nő után azzal, hogy húú figyeld azt a lelket, vagy figyeld azt az IQ-t ott...de az tény hogy a normálisabbja, miután megnézte a külsőt foglalkozik kicsit a belső értékekkel is. Feltéve ha rendes kapcsolatot akar. Ha nem akkor nyilván tárgytalan.

Na csak hogy leküzdjem a kettőtök közti kommunikációs szakadékot :D

2016. aug. 17. 13:54
 39/39 Titusztitusz ***** válasza:
Szia 38-as...Örülök annak,hogy akkor legalább te érted azt,amit mondani szerettem volna...Éshát igazad van tökéletesen... NORMÁLIS ESETBEN a férfiak érdeklődését MINDIG a hölgy külseje szokta felkelteni LEGELŐSZÖRIS...Aztán amikor a férfi "megállapítja azt" nyíltan avagy csak magában,hogy "de jó se.gge van ennek a nőnek", UTÁNA szokott csak érdeklődni azután is, hogy KICSODA-MICSODA az adott hölgy,és EZEK UTÁN szokott jönni az,hogy "milyen esze"és egyébb belső tulajdonsága van az illető nőnek...MINDEN felsorolt tulajdonság fontos valóban,de ABBAN A SORRENDBEN, ahogy azt írtam...És SZERINTEM EZ ÍGY IS A NORMÁLIS,ÉS A TERMÉSZET RENDJE...Bár engem is sokszor szapultak egykoron a hölgyek amiatt,hogy először miért a lábukat, feneküket vettem alaposan szemügyre,és miért nem mondjuk arra voltam kiváncsi LEGELŐSZÖRIS, hogy mi a kedvenc versük pl.,de én sohasem foglalkoztam ilyesmi akadékoskodásokkal...Tudomásul vettem azt,hogy a nők már csak ilyenek,viszont nem kell túl komolyan venni a mondókáikat...Mert ha meg a kedvükre tettem volna,és a KÜLSEJÜKET FIGYELMEN KÍVÜL HAGYVA először a gyerekkori álmaik után érdeklődtem volna,akkor meg azért sértődtek volna meg..."Hogy micsoda "FÉRFI" már az olyan,akit nem a nő testének a formái,és a nyílásaikba való behatolás lehetőségei foglalkoztatnak,és nyűgöznek le legelőszöris,hanem mondjuk attol alél el,és "jön szexuális izgalomba" ha a hölgy bevallja neki,hogy mondjuk kislányként imádta a "Mazsola és Manócska" mesesorozatot...Vagy hogy van 3 doktori fokozata,és beszél 7 idegen nyelven folyékonyan"...Szóval a nőket ISMERNI KELL...És sose azt kell nézni hogy MIT MONDANAK,hanem azt,hogy KÖZBEN MIT GONDOLNAK...Mert a két dolog az esetek döntő többségében HOMLOKEGYENESEN KÜLÖNBÖZNI SZOKOTT...És ez szintén ÍGY A NORMÁLIS,és a természet rendje...
2016. aug. 17. 14:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!