Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magyar lányokat zavarja ha egy pasi néger esetleg ázsiai csajjal járt?
Hagyjátok már abba ezt a nevetséges rasszista hozzáállást.
Mindegy milyen bőrű, attol még lehet kedves, jófej, vicces, bármi és az hogy valaki fehér nem zárja ki azt a lehetőséget hogy egy bunkó pedofil gyermekrabló.
"Mindegy milyen bőrű, attol még lehet kedves, jófej, vicces, bármi"
Igen, de ettől még semmi keresnivalója sincsen Magyarországon, kivéve, ha egyetemen tanul. Nekünk nem voltak gyarmataink, nem hódítottunk jelentős területeket, semmi keresnivalójuk sincsen itt. Nem támogatom a mocskos libsi multikultit.
semmi keresnivalójuk nincsen itt?! szép hozzáállás! és mi újság a te rokonaiddal vagy barátaiddal akik Ausztriában, Angliában vagy Németországban dolgoznak, mert ott sokkal több a lehetőség? mert biztos vagyok benne, hogy neked is vannak ilyen ismerőseid!
a másik pedig az hogy nem a bőrszín határozza meg egy ember nemzetiségét. tudod, fekete is lehet magyar.
"és mi újság a te rokonaiddal vagy barátaiddal akik Ausztriában, Angliában vagy Németországban dolgoznak, mert ott sokkal több a lehetőség?"
Egyetlen rokonom sem hagyta el az elmúlt években az országot... És igazad van nem a bőrszín határozza meg a nemzetiséget, de eddig kemény egy darab fekete magyarral találkoztam ,és ő is csak erős jóindulattal volt magyarnak nebezhető.
még egy vicc: a "szétröhögtem" egy t-vel írandó, ráadásul egybe ;)
de még szerencse hogy úgy, ahogy a bőrszín, a helyesírás sem határozza meg, hogy ki magyar és ki nem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!