Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a lányokat ez nem zavarja?
Nem zavarja a tudat azokat a lányokat az utcán, akik olyan rövidnadrágot húznak, amikből kilóg a fenekük alja is, meg haspólót, hogy az idő, büdös, perverz férfiak( és persze a fiatalok is, csak hátha ez jobban érzékelteti) arra gondolnak mind, hogy rájuk néznek, hogy hogyan szopatnák őket térden állva, meg hogyan dugnák orrba szájba, amíg el nem kenődik a szemfestékük?
Nőként kérdezem, mert sosem értettem, miért kell így öltözni. A férfiak egyértelműen ezt látják bennük, cseppet sem zavarja őket?
Szerinted abban a világban, ahol az interneten cam sexelnek, napi 3 selfiet felraknak a facere, mert az olyan jó, 14 évesen talpig sminkben szaladgálnak érdekli őket?
Sajnos nem...Akkor szembesülnek azzal, hogy milyen a világ, amikor valaki behúzza őket a bokorba, vagy ne adj Isten elrabolják...
Vagy nem értem, nekik ez tetszik?
Ma is láttam egy így öltözködő lányt, nem tudom elhinni, hogy őt az töltötte el elégedettséggel, amikor a gombás körmű gumipapucsos hagynemondjam milyen férfi OLYAN tekintettel méri végig nyíltan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!