Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezeket a lányokat ez nem zavarja?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezeket a lányokat ez nem zavarja?

Figyelt kérdés

Nem zavarja a tudat azokat a lányokat az utcán, akik olyan rövidnadrágot húznak, amikből kilóg a fenekük alja is, meg haspólót, hogy az idő, büdös, perverz férfiak( és persze a fiatalok is, csak hátha ez jobban érzékelteti) arra gondolnak mind, hogy rájuk néznek, hogy hogyan szopatnák őket térden állva, meg hogyan dugnák orrba szájba, amíg el nem kenődik a szemfestékük?

Nőként kérdezem, mert sosem értettem, miért kell így öltözni. A férfiak egyértelműen ezt látják bennük, cseppet sem zavarja őket?

2016. aug. 10. 14:43
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:
100%
Szia! Pont tegnap a West End McDonadld'sában láttam egy lányt, alacsonyabb, max 20 éves, nőies alakú, lazacszínű rojtos haspóló, és terepszínű sort, de olyan de olyan rövid, mint egy bugyi. Én még ilyet nem pipáltam. Le merném fogadni, hogy kényelmetlen is. Elöl normális hosszúságúnak tűnt a nadrág, de hátul, a feneke fele-harmada kinn volt. Rossz volt nézni. Kínos, hogy ennyire feltűnési viszketegsége van. Ennyire öntelt, vagy épp önbizalomhiányos, aki a kúrnivágyó visszajelzésekből hízlalja a máját. Amúgy, nekem is van olyan rövidnadrágom, amiből a fenek alja sajnos kikandikál, nem is szeretem, de ilyet adtak a boltban. Folyton lejjebb húzogatom, ha az van rajtam. Szerintem gáz az utcán mutogatni az alfelünket. Haspólót pedig csak nagyon ritkán veszek fel, ha különleges esemény van, és pl. a barátommal flangálok.
2016. aug. 10. 16:42
 22/39 anonim ***** válasza:

Én sosem vennék fel ilyen fenékalj mutogató nadrágot.

Nem csak, hogy közönséges, de nevetséges is.

Nem zavarja őket a dolog, kielégülést okoz nekik, hogy éhes férfi szemek legelnek a testükön.

Ez a tipikus ha nem tud villogni az eszével, akkor a testével teszi.

2016. aug. 10. 17:05
 23/39 Titusztitusz ***** válasza:
0%
22-es...Szerinted egy NŐNEK az "eszével" szokás férfiakat csábítani? Hát...Ma ezen a kérdésen csak pislogok, mint béka a levesben...Mi fog jönni itt még? Ti aztán vagytok egy nők...Te meg a kérdező...
2016. aug. 10. 17:10
 24/39 anonim ***** válasza:
100%

Válaszolók, akik a melegre hivatkoznak: Szerinted ha 2 centivel hosszabb lenne az a nadrág, csak annyira, hogy ne látsszon ki belőle a fenekük alja, akkor jobban melegük lenne?

Semmi gond azzal, ha valaki rövidnadrágot hord, amíg nem lóg ki belőle a feneke. Ha kilóg, az is az ő dolga, de szerintem meg (és sokan egyetértenek ezzel) ízléstelen, és nem jönnék össze ilyen lánnyal.

2016. aug. 10. 17:18
 25/39 anonim ***** válasza:
"az idő, büdös, perverz férfiak( és persze a fiatalok is, csak hátha ez jobban érzékelteti) arra gondolnak mind, hogy rájuk néznek, hogy hogyan szopatnák őket térden állva, meg hogyan dugnák orrba szájba, amíg el nem kenődik a szemfestékük? " Te beteg vagy! Ezen az mitsem változtat, ha magadat az erkölcs élharcosának tünteted fel.
2016. aug. 10. 18:04
 26/39 anonim ***** válasza:

Egynehányuknak még gusztusosan reng a combjuk is,viccen kívül.Ha kiteszik az összes virgácsukat,legalább sportoljanak meg feszesítsenek,ne csak ne egyenek.Ha mást nem,lesz elég fizikum elfutni vagy tökön rúgni,ha valaki durvábban próbálkozik.

Mondjuk általában nem az agysebészek öltöznek úgy,mint a sarki néni,aki el akarja adni magát. Nekik nem kell kompenzálniuk az agyuk hiányát,arra is van eszük,hogy fogjanak meg valakit a stílusukkal.

2016. aug. 10. 18:05
 27/39 anonim ***** válasza:
100%

Hát Titusz, hidd el nem vagyok híján jó külső terén, de én inkább az eszemmel fogok meg egy pasit.

Tudom, ez elég sokkoló és megdöbbentő kijelentés...

Hagyok rá időt, hogy feldolgozd ezt a traumát.

2016. aug. 10. 19:03
 28/39 Titusztitusz ***** válasza:
0%
Szia 27-es...Elhiszem hogy te az "eszeddel" szoktad csábítani a "pasikat",dehát ez egy dolog...Aki ERRE a tulajdonságodra bukik,hát lelke rajta,de engem azért ha történetesen még szabad volnék,inkább a lábad,a melled,meg a hátsód érdekelne legfőképpen...Az "eszed" csak ezek után jöhetne...HA jöhetne...(Remélem sikerült nagyobb lelki trauma nélkül feldolgoznod ezt a valszeg iszonyú sokkot okozó hírt...)
2016. aug. 10. 19:13
 29/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom, engem sima hosszú farmerben is megbámulnak, iszonyat megalázó :/
2016. aug. 10. 23:38
 30/39 anonim ***** válasza:
83%
Titusztitusz, aztán szerinted kit érdekel, hogy neked mi jönne be? :DD nem téged akar meghódítani a 22-es :)
2016. aug. 10. 23:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!