Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a lányokat ez nem zavarja?
Nem zavarja a tudat azokat a lányokat az utcán, akik olyan rövidnadrágot húznak, amikből kilóg a fenekük alja is, meg haspólót, hogy az idő, büdös, perverz férfiak( és persze a fiatalok is, csak hátha ez jobban érzékelteti) arra gondolnak mind, hogy rájuk néznek, hogy hogyan szopatnák őket térden állva, meg hogyan dugnák orrba szájba, amíg el nem kenődik a szemfestékük?
Nőként kérdezem, mert sosem értettem, miért kell így öltözni. A férfiak egyértelműen ezt látják bennük, cseppet sem zavarja őket?
Én sosem vennék fel ilyen fenékalj mutogató nadrágot.
Nem csak, hogy közönséges, de nevetséges is.
Nem zavarja őket a dolog, kielégülést okoz nekik, hogy éhes férfi szemek legelnek a testükön.
Ez a tipikus ha nem tud villogni az eszével, akkor a testével teszi.
Válaszolók, akik a melegre hivatkoznak: Szerinted ha 2 centivel hosszabb lenne az a nadrág, csak annyira, hogy ne látsszon ki belőle a fenekük alja, akkor jobban melegük lenne?
Semmi gond azzal, ha valaki rövidnadrágot hord, amíg nem lóg ki belőle a feneke. Ha kilóg, az is az ő dolga, de szerintem meg (és sokan egyetértenek ezzel) ízléstelen, és nem jönnék össze ilyen lánnyal.
Egynehányuknak még gusztusosan reng a combjuk is,viccen kívül.Ha kiteszik az összes virgácsukat,legalább sportoljanak meg feszesítsenek,ne csak ne egyenek.Ha mást nem,lesz elég fizikum elfutni vagy tökön rúgni,ha valaki durvábban próbálkozik.
Mondjuk általában nem az agysebészek öltöznek úgy,mint a sarki néni,aki el akarja adni magát. Nekik nem kell kompenzálniuk az agyuk hiányát,arra is van eszük,hogy fogjanak meg valakit a stílusukkal.
Hát Titusz, hidd el nem vagyok híján jó külső terén, de én inkább az eszemmel fogok meg egy pasit.
Tudom, ez elég sokkoló és megdöbbentő kijelentés...
Hagyok rá időt, hogy feldolgozd ezt a traumát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!