Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ezeket a lányokat ez nem zavarja?
Nem zavarja a tudat azokat a lányokat az utcán, akik olyan rövidnadrágot húznak, amikből kilóg a fenekük alja is, meg haspólót, hogy az idő, büdös, perverz férfiak( és persze a fiatalok is, csak hátha ez jobban érzékelteti) arra gondolnak mind, hogy rájuk néznek, hogy hogyan szopatnák őket térden állva, meg hogyan dugnák orrba szájba, amíg el nem kenődik a szemfestékük?
Nőként kérdezem, mert sosem értettem, miért kell így öltözni. A férfiak egyértelműen ezt látják bennük, cseppet sem zavarja őket?
Őszintén szólva, letojják.
Tégy így te is.
Engem mackónadrágban és átható olajszagúan, smink nélkül akartak megerőszakolni (konyhai kisegítő voltam, és munkaruhában rohantam a vasútra).
Hidd el, a beteg, perverz embereknek mindegy.
Nyáron járok mindenféle shortban, elég formásak a lábaim és a fenekem is, mert gyúrok, mellem is van, a derekam karcsú, ergó mindegy mit veszek fel, nem lehet nem észrevenni, hogy jó az alakom. Megnéznek, és? Mégis mit kéne felvennem, hogy neadjisten egyes férfiaknak ne jusson eszükbe a szex? Így is, úgy is eszükbe jut, mindegy miben vagy, ha szép az arcod és szép az alakod is.
És nem, rohadtul nem zavar, nem másoknak, hanem magamnak öltözöm fel és nem fogok 35 fokban a tűző napon hosszú ruhákba járni, csak mert egyes perverzeknek talán a szopatás jut először az eszükbe.
Mellesleg épp legutóbb télen sétáltam az utcán hosszú kabátban, lelassított egy teherautó és a pasi kiszólt az ablakon, hogy hogy megb*szna, pedig mondom, tél volt, nagykabátban voltam!
Még egy sztori, anyukám ment haza a munkahelyéről diákkorában, egy gyárban dolgozott, köpenyben volt, semmilye nem volt kinn és majdnem megerőszakolták, csak épp el tudott futni, mert arra járt valaki.
Ne haragudj, de ez a kérdés ezer sebből vérzik. Kb. olyan, mintha megkérdezném, hogy minek járnak a férfiak csinos slim fit ingben és minek gyúrják ki magukat hozzá, mert én arra felizgulok és még a végén elképzelem, hogy hogy ny*lna ki. :D Érted. Bocsánat a szóhasználatért. 25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!