Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A lányokat zavarja, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A lányokat zavarja, ha egy pasi átnéz rajtuk?

Figyelt kérdés
Körülveszik őt a férfiak, de az a férfi aki neki tetszik nem dicséri, nem bókol neki, hanem elkerüli, nem keresi a társaságát? Ez a nőből kivált egyfajta kíváncsiságot?
2014. dec. 6. 09:54
 1/10 anonim ***** válasza:
72%
Szomorú lesz, és ha arra vársz, hogy ő próbálkozik nálad, arra hiába vársz. Ha tetszik, és te is neki, akkor légy férfi és menj oda beszélgetni
2014. dec. 6. 09:56
 2/10 A kérdező kommentje:
1-es a kérdést kicsit elértetted
2014. dec. 6. 09:58
 3/10 anonim ***** válasza:
90%
Ha alapból átnéz akkor nem zavarja, mert akkor nem is tudjak a nok hogy gondolatban foglalkozik veluk. De ha eleinte kicsit flortoltek, kedveskedtek egymasnak, es a lany ugy erzi jo lenne a folytatas es utana kezd el igy viselkedni a fiu, akkor persze hogy kivancsi lesz, hogy miert.
2014. dec. 6. 10:03
 4/10 anonim ***** válasza:
72%

Ha tényleg ő tetszik neki egyszerűbb lenne odamennie fiúnak͵ mivel úgy is igent fog kapni͵ de a legtöbb lányt valamilyen szinten izgatja/kiváncsivá teszi͵ de egy idő után feladja és akkor már hiába.

Amúgy az első is a kérdésre válaszolt.

2014. dec. 6. 10:04
 5/10 A kérdező kommentje:
Ez első nem a kérdésre válaszolt...És amúgy kedves Dani nem volt a kérdésben az sem, hogy a lánynak is tetszene a fiú, nem kell belekölteni mindent.
2014. dec. 6. 10:09
 6/10 anonim ***** válasza:
a szerelem, szexben vagyunk, ha extra (vonzalommentes) esetekre vagy kíváncsi, akkor máskor fűzd bele a leírásba.
2014. dec. 6. 10:29
 7/10 anonim ***** válasza:
Csak ha tetszik neki az a pasi, vagy ha olyan típusú lányról van szó, aki mindenkit le akar nyűgözni.
2014. dec. 6. 10:37
 8/10 anonim ***** válasza:

Ha tetszik és kedvelem,akkor természetesen zavar,és böki a csőrömet,mi lehet az oka.Ha érzelmeim is vannak felé,és történt is már valami köztünk korábban,akkor baromira fáj(ebben a szituban vagyok jelenleg).Egy idő után viszont elkönyvelem tényként,és feladom.

Ha meg nem szimpatikus,akkor annyira nem érdekel.Úgyis csak az fogja felkelteni a figyelmem a sok közül,akihez vonzódom.Ha leszar,akkor is vonzódom hozzá,ha nem,akkor annál jobban örülök neki.Egyébként körülöttem is legyeskednek páran,de nekem csak az kéne,aki engem elkerül.Ez viszont nem a kérdésben leírt szitu,sajnos ennek megvan a története.Ő már nem lesz az enyém,és ebbe beletörődtem.

Szóval ne kerüld el azt a csajt,aki tetszik,mert egy idő után belefásul a dologba,és ha nem is most,de záros határidőn belül más mellett köt ki!

2014. dec. 6. 10:37
 9/10 anonim ***** válasza:
Egyebkent benne volt a kerdesben: "a ferfi aki neki tetszik"... amugy nalam az volt h szemezgetett velem aztan mintha abbahagyta volna de mar annyira erdekelt h irtam neki facen es onnantol sajnos csak en irtam de vegul beleuntam a dologba... na akkor irt h talalkozzunk es en megirtam neki h jo de innentol csak o ir. 2x talalkoztunk is aztan elkerte a szamomat h majd hiv aztan se nem irt se nem hivott... (egy suliba jarunk es o meg ezek utan is koszont nekem de olyan 1,5-2 het utan en nem koszontem neki vissza... es erre irtam ki ezt a kerdest: http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__ismerkedes__635..
2014. dec. 6. 11:23
 10/10 anonim ***** válasza:

"a férfi aki neki tetszik" ez szerinted mit jelent?

Meg kell tanulni fogalmazni...

2014. dec. 6. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!