Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A lányokat zavarja, ha egy pasi átnéz rajtuk?
Ha tényleg ő tetszik neki egyszerűbb lenne odamennie fiúnak͵ mivel úgy is igent fog kapni͵ de a legtöbb lányt valamilyen szinten izgatja/kiváncsivá teszi͵ de egy idő után feladja és akkor már hiába.
Amúgy az első is a kérdésre válaszolt.
Ha tetszik és kedvelem,akkor természetesen zavar,és böki a csőrömet,mi lehet az oka.Ha érzelmeim is vannak felé,és történt is már valami köztünk korábban,akkor baromira fáj(ebben a szituban vagyok jelenleg).Egy idő után viszont elkönyvelem tényként,és feladom.
Ha meg nem szimpatikus,akkor annyira nem érdekel.Úgyis csak az fogja felkelteni a figyelmem a sok közül,akihez vonzódom.Ha leszar,akkor is vonzódom hozzá,ha nem,akkor annál jobban örülök neki.Egyébként körülöttem is legyeskednek páran,de nekem csak az kéne,aki engem elkerül.Ez viszont nem a kérdésben leírt szitu,sajnos ennek megvan a története.Ő már nem lesz az enyém,és ebbe beletörődtem.
Szóval ne kerüld el azt a csajt,aki tetszik,mert egy idő után belefásul a dologba,és ha nem is most,de záros határidőn belül más mellett köt ki!
"a férfi aki neki tetszik" ez szerinted mit jelent?
Meg kell tanulni fogalmazni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!