Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt szánj a barátnődre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt szánj a barátnődre?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez egy nagyon nehéz kérdés, hiszen senki sem szereti számolgatni a forintokat, főleg abban az esetben ha olyan emberre költi akit szeret, azonban nagyon ráfázhatunk az életben ha egy báránybőrbe bújt farkassal hoz össze a sors aki kihasznál.

Arra lennék kíváncsi hogy gazdasági szemmel nézve ami nagyon nehéz persze, szerintetek mennyi lenne az átlagos összeg amit havonta a párjára szánjon egy férfi aki dolgozik.

Ez bonyolult kérdés, sokat is agyaltam rajra, ugyanis sajnos engem kihasználtak, volt hogy 40-50 ezer forintot költöttem havonta a barátnőmre elvakultan, így vetődött fel a kérdés bennem, és sok gondolkodás után arra jutottam hogy megközelítőleg 20000Ft-ot helyes egy férfinak a párjára költenie havonta ha igazán szereti, de nem akarja hogy később megbánja ha kihasználták.

Lehet vitatkozni, sőt erről szól a gyakorikérdések, érdekel a véleményetek, a nyelvtani hibákért előre is elnézést kérek.

2016. júl. 29. 07:35
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

Szoval a ferfi havonta +20eFt tobbet kolt, mint a no ra?

Akkor a no is vesz neki dolgokat...plane nem kihasznalas:)

Am annyit nem ertek, hogy ha eddig 40-50e tudtal ra kolteni akkor csak nem vagy szegeny...es te is kaptal 20-30e ertekben valamit. Ha meg kihasznalasnak erzed akkor ne csinald...

Szemelyes velemenyem, hogy ha egyutt lennek valakivel en amit szeretne megadnek neki es jol esne ha az illeto is nekem.

Ne csak penzben fejezze ezt ki, de engem jo erzessel tolt el ha nem sajnalja el tolem az ajandekot, az idejet. Ha valaki nem tud ram "aldozni" arra en sem...soher emberrel nem tudok mit kezdeni, en ha van mibol szeretek masokat meglepni/kenyeztetni, a paromnak is a kedveben jarnek: kell neki valami es nekem van ra penzem, hat megveszem, nem erdekel mennyibe kerul:D

Lehet emiatt tamadni es igen, vannak kivetelek: ha valaki nagyon szegeny.

2016. júl. 30. 17:22
 32/37 anonim ***** válasza:
Ja lemaradt, hogy 27es voltam.
2016. júl. 30. 17:22
 33/37 A kérdező kommentje:

Utolsó előtti:

Igen annyival többet, de rosszul érted, mert akkor én 40-50-el adtam neki többet, azt már sokalltam nagyon. Átlagos magyar keresetem van, csak nagylelkű voltam avval akit szeretek.

A véleményedet köszönöm, én is valahogy így gondolom ahogy te, csak volt aki átjátszott és arra utólag nagyon sajnáltam a pénzem, úgy érzem ha nem léptem volna át a +20 havit akkor könnyen elengedtem volna bosszankodás nélkül

2016. aug. 1. 05:59
 34/37 anonim ***** válasza:

Kérdező, így kicsit sarkított, amit írtál. Ráköltöttél a párodra mondjuk 60ezret, mert te fizetted az összes drága éttermet, meg romantikus hajókázást meg a VIP koncertet (most mondtam valamit, helyettesítsd be), míg ő csak egy huszast költött rád azzal, hogy háromszor főzött neked drága vacsorát, mikor nála aludtál.

Az alapján, amit írtál, akkor ha egyel kevesebb koncertre/étterembe mentek el, akkor nyugodt szívvel legyintesz, hogy óóóó, ez semmi, már nem számít?

Érzed te is, hogy ez így mennyire bután hangzik?

Maga az alapgondolat nagyon lovagias, hogy férfiként te akarsz többet költeni, az meg, hogy határt szabsz neki, az teljesen logikus és természetes.

De ebben a formában leírva kicsit fura. :)

2016. aug. 1. 12:18
 35/37 A kérdező kommentje:
Igen én úgy gondolom hogy a férfi szánjon többet a párjára, és ezt az összeget kell valahol meghatározni, mert nagy pofára esés lesz a végén. Én személy szerint havi 20000Ft körül legyintek és megyek tovább, de ezek után a válaszok után már azt is sokallom, látva hogy mennyien nem költenek semmit a párjukra.
2016. aug. 1. 18:15
 36/37 anonim ***** válasza:
Ha mas nem kolt azert te kolthetsz...tedd amit jonak latsz. Most ha ugy erzed eddig kihasznaltak es nem akarsz egy nore kolteni akkor nem kell. Aztan nehogy a vegen te sirj, hogy elhagytak, mert smucig voltal 😅
2016. aug. 2. 08:30
 37/37 anonim ***** válasza:

"a 20000Ft-ot úgy értettem, hogy ennyivel legalább többet költs a párodra mint ahogy összességében Ő költ rád."

Ekkora marhaságot... Bocsi, nem bántásból :D De nekem ez nőként nagyon fura. Szerintem az a jó, ha kb egyenlő összeget költenek egymásra a felek.

2016. aug. 2. 09:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!