Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Költenél pénzt a barátnődre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Költenél pénzt a barátnődre ha már nem érdekel téged?

Figyelt kérdés
Vennél neki ajándékot, mennétek kirándulni stb.. ha már nem érdekel téged a nő? Több éves kapcsolatról van szó. Ha már nem érdekel akkor nem is invesztálnál bele energiát és pénzt. Igaz vagy nem?
2014. jan. 12. 15:44
 1/9 anonim ***** válasza:
67%
Nem lennék kapcsolatban, ha már nem érdekelne! Legalábbis ha már annyira nem, hogy helyrehozni sem akarom. Te minek vagy?
2014. jan. 12. 15:46
 2/9 anonim ***** válasza:
43%
Nem lennék vele, bár pasiként meg lehet ezt magyarázni úgy is, hogy magi nincs ló jó a szamár is.
2014. jan. 12. 15:50
 3/9 anonim ***** válasza:
43%

Ha nem érdekel, akkor miért a barátnőd?

Gondolod, neki nem tűnik fel, hogy megváltoztál?

2014. jan. 12. 15:51
 4/9 A kérdező kommentje:
nem mondtam hogy a férfi vagyok. elméleti kérdés.
2014. jan. 12. 15:53
 5/9 anonim ***** válasza:
52%
Hátha a barátnő és a nő szó szerepel az nagy átlagba férfi kérdezőt takar azért.
2014. jan. 12. 15:54
 6/9 anonim ***** válasza:

én gondoltam hogy lány vagy :)

szerintem ha ajándékot vesz meg kirándul.. még mindig szereti, legalább is fontos neki a lány

2014. jan. 12. 16:23
 7/9 anonim ***** válasza:

Barátnőbe nem invesztálunk... birtokba, tyúktelepbe, ingatlanba igen.

Ha már nem érdekel, akkor nem vagyok vele, nincs is ilyen kérdés szerintem. (még "elméletben" sem.)

2016. szept. 26. 15:00
 8/9 Titusztitusz ***** válasza:
Én még olyankor se nagyon költenék rá,ha érdekelne,nemhogy olyankor,amikor már nemis érdekel...
2016. szept. 26. 15:19
 9/9 anonim ***** válasza:
Addig sem "invesztálnék", ugyanis p..át nem pénzért kell venni, hanem f...ért.
2016. szept. 26. 19:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!