Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mennyi pénzt szánj a barátnődre?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi pénzt szánj a barátnődre?

Figyelt kérdés

Tudom hogy ez egy nagyon nehéz kérdés, hiszen senki sem szereti számolgatni a forintokat, főleg abban az esetben ha olyan emberre költi akit szeret, azonban nagyon ráfázhatunk az életben ha egy báránybőrbe bújt farkassal hoz össze a sors aki kihasznál.

Arra lennék kíváncsi hogy gazdasági szemmel nézve ami nagyon nehéz persze, szerintetek mennyi lenne az átlagos összeg amit havonta a párjára szánjon egy férfi aki dolgozik.

Ez bonyolult kérdés, sokat is agyaltam rajra, ugyanis sajnos engem kihasználtak, volt hogy 40-50 ezer forintot költöttem havonta a barátnőmre elvakultan, így vetődött fel a kérdés bennem, és sok gondolkodás után arra jutottam hogy megközelítőleg 20000Ft-ot helyes egy férfinak a párjára költenie havonta ha igazán szereti, de nem akarja hogy később megbánja ha kihasználták.

Lehet vitatkozni, sőt erről szól a gyakorikérdések, érdekel a véleményetek, a nyelvtani hibákért előre is elnézést kérek.

2016. júl. 29. 07:35
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
33%
Semennyit.Van neki saját keresete.Mivel együtt élek vele,közös a kassza.Ha kell valamire azt megbeszéljük.
2016. júl. 29. 07:42
 2/37 anonim ***** válasza:
39%
en nokent irom, semennyit se!
2016. júl. 29. 07:46
 3/37 anonim ***** válasza:
100%

nekem az exem elvárta egy idő után, hogy én fizessek neki mindent, persze viszonzást soha nem kaptam...pont nem érdekel mennyi ment el rá, nem a pénz bánt...hanem, hogy milyen volt...

ha jól érzem magam valakivel és pont fizetni akarok valamit akkor fizetek...később nem bánom meg, persze nem nagy összegekről beszélek...

pl ha legjobb barátommal elmegyek mekizni, vagy boltban vásárolunk, akkor simán megtehetem, hogy fizetek én...

szerintem itt nem a pénzen van a hangsúly! hanem azon, hogy megéri e valakire azt a pénzt, azt az időt, azt a kedvességet rászánni!!!

23F

2016. júl. 29. 07:49
 4/37 anonim ***** válasza:
0%

Egy normális, rendes barátnőre egy forintot sem kell költened!

Mindent megveszek magamnak ami kell, sosem vártam el, sőt nem is akarom, hogy a barátom rám költse a pénzét!

Tudod vannak ilyen lányok is, csak őket nem a diszkóban szeded össze. :)

2016. júl. 29. 08:00
 5/37 A kérdező kommentje:
A válaszol alapján, akkor még nekem nem volt dolgom rendes nővel.
2016. júl. 29. 08:04
 6/37 anonim ***** válasza:

Laza kapcsolatnál /dugó pajti:)/ Amennyit kedvem tartja. Elvárás nem lehet.

Komoly kapcsinál, általában, megbeszélt közös költségek vannak. Ez nem azt jelenti, hogy szigorúan felezünk. Mikor, mennyit tudunk bedobni. Itt sem lehetnek elvárások, hogy ezt, vagy azt vedd meg nekem, fizesd ki, új ruha, új teló kell, stb. Az más dolog, hogy önszántamból vannak ilyen meglepik, ajándékok.

Összességében soha nem határoztam meg ilyet, hogy ennyit vagy annyit költök egy nőre. Mert mondjuk meghívom egy étterembe, azt én akartam én fizetem, azért, hogy ketten jól érezzük magunkat. Innentől, ez nem úgy jön le nekem, hogy egy nőre költöttem.

2016. júl. 29. 08:05
 7/37 anonim ***** válasza:

Én sosem vártam el, hogy a barátom fizessen, igyekeztem mindent felesben. Persze ha néha erősödött, akkor egy- egy olcsóbb dolognál hagytam, de csak mert tudtam, hogy ettől férfinak érzi magát (és olcsóbb alatt most tényleg csak két gombóc fagyit értek maximum). Viszont volt olyan, hogy ha én találtam ki valami programot, én hivtam meg őt.

Ami jobban költség az maximum a szülinapi meg karácsonyi, de olyankor is elmondom hogy nekem nem kellenek nagy dolgok sőt kézzel készítettnek még jobban is örülök de ahhoz sajnos a ferfiak lusták

2016. júl. 29. 08:18
 8/37 A kérdező kommentje:
Itt gyakori kérdéseken az összes nő egy angyal, a férfiak meg nagyon jól választottak. Remélem nekem is összejön egyszer egy normális barátnő. A válaszokat köszönöm.
2016. júl. 29. 08:23
 9/37 anonim ***** válasza:
5%
Minél csúnyább vagy, annál többe kerül egy barátnő. Aki extra jóképű, az megteheti, hogy egyáltalán nem költ rá, de ilyenből kevés van.
2016. júl. 29. 08:36
 10/37 anonim ***** válasza:
Férfiak jól választottak? Nem mindig volt jó választás, de ha éreztem, hogy lehúzás szaga van a dolognak, kész vége a kapcsolatnak. Nem kötelező olyannal lenni, akinek napi szinten sokezres igényei vannak.
2016. júl. 29. 08:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!