Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy több pénzt adjon?
Együtt élünk a párommal másfél éve, ő programozóként dolgozik és elég jól keres, én egy OKJ tanfolyamot végzek épp, ezért nem dolgozom. Alap dolgokat fizeti, étel, albi, bérletem, stb. de ruhákra meg egyebekre nem sokat ad. :S Már kezd kicsit frusztrálni, hogy elég régen voltam úgy igaziból shoppingolni. Kicsit kezd így elmenni a kedvem az együttéléstől is, mert nem ilyen sóhernak ismertem meg. :(
(Nyilván, ha elkezdek majd dolgozni, akkor ruhákra nem kell majd olyan sokat adnia, de addig is járnom kell valamiben...)
Mondd meg neki, hogy számodra fontos az anyagi biztonság, ezért te fogod kezelni a pénzét, ha szeretne együtt élni veled, és számolj fel THM-et!
20L :)
Emberek,Asszonyok,Férfiak,Hölgyek,Hajadonok,Függetlenek,Heterok,Melegek,Lânyok,Fiúk,Magyarok és Külhoniak,meg Mindenki,akit nem soroltam!!!!
Bele ne kezdjetek a 10 oldalas kommentekbe,a kérdés merő provokatív szhar kamu!!!
"Kicsit kezd így elmenni a kedvem az együttéléstől is, mert nem ilyen sóhernak ismertem meg. :("
Ja, hogy te ezért élsz a barátoddal?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!