Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan vegyem rá a barátomat,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy több pénzt adjon?

Figyelt kérdés

Együtt élünk a párommal másfél éve, ő programozóként dolgozik és elég jól keres, én egy OKJ tanfolyamot végzek épp, ezért nem dolgozom. Alap dolgokat fizeti, étel, albi, bérletem, stb. de ruhákra meg egyebekre nem sokat ad. :S Már kezd kicsit frusztrálni, hogy elég régen voltam úgy igaziból shoppingolni. Kicsit kezd így elmenni a kedvem az együttéléstől is, mert nem ilyen sóhernak ismertem meg. :(

(Nyilván, ha elkezdek majd dolgozni, akkor ruhákra nem kell majd olyan sokat adnia, de addig is járnom kell valamiben...)

2016. júl. 8. 18:36
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
100%
Szét fognak szedni a válaszolók :D
2016. júl. 8. 18:39
 2/38 A kérdező kommentje:
Miért?
2016. júl. 8. 18:40
 3/38 anonim ***** válasza:
87%
Szerencse, hogy "felnőtt" korodra lett barátod, szar lehetett addig csupaszon járni. Amúgy kamu ?
2016. júl. 8. 18:41
 4/38 anonim ***** válasza:
91%
Jaj, szegénykém, hogy bírod ezt ki...nincs új ruhácska, a szemem könnybe lábadt.. Majd nem sokára elkezdelek sajnálni,de előtte még elszívok egy cigit. Másnak mindenért tennie kell az életben, neked meg már adva vannak az alap dolgok, albi, kaja, bérlet. Még új ruha... van aki kétszer is meggondolja,hogy egy tetves új farmert vegyen e magának, te meg természetesnek vennéd,hogy mások fizessék neked.
 5/38 anonim ***** válasza:
70%
Ha ha.
 6/38 cukilányka 0.0 ***** válasza:
6%

Mondd meg neki, hogy számodra fontos az anyagi biztonság, ezért te fogod kezelni a pénzét, ha szeretne együtt élni veled, és számolj fel THM-et!

20L :)

2016. júl. 8. 18:42
 7/38 A kérdező kommentje:
Nyilván előtte a szüleim vettek nekem ruhákat... De apu szerint mivel már nem velük lakom, nem az ő dolguk. :( Anyu azért szerencsére küld egy kis pénzt, de az se túl sok, meg apu ha rájön, leszidja, szerinte önállóbbnak kéne lennem, de hát még tanulok!
2016. júl. 8. 18:43
 8/38 rrrrrreennnnn ***** válasza:
90%

Emberek,Asszonyok,Férfiak,Hölgyek,Hajadonok,Függetlenek,Heterok,Melegek,Lânyok,Fiúk,Magyarok és Külhoniak,meg Mindenki,akit nem soroltam!!!!

Bele ne kezdjetek a 10 oldalas kommentekbe,a kérdés merő provokatív szhar kamu!!!

2016. júl. 8. 18:46
 9/38 anonim ***** válasza:
83%

"Kicsit kezd így elmenni a kedvem az együttéléstől is, mert nem ilyen sóhernak ismertem meg. :("

Ja, hogy te ezért élsz a barátoddal?

10/38 anonim ***** válasza:
71%
Trollface detected. :D
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!