Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat, hogy több pénzt adjon?
Együtt élünk a párommal másfél éve, ő programozóként dolgozik és elég jól keres, én egy OKJ tanfolyamot végzek épp, ezért nem dolgozom. Alap dolgokat fizeti, étel, albi, bérletem, stb. de ruhákra meg egyebekre nem sokat ad. :S Már kezd kicsit frusztrálni, hogy elég régen voltam úgy igaziból shoppingolni. Kicsit kezd így elmenni a kedvem az együttéléstől is, mert nem ilyen sóhernak ismertem meg. :(
(Nyilván, ha elkezdek majd dolgozni, akkor ruhákra nem kell majd olyan sokat adnia, de addig is járnom kell valamiben...)
#31 Azért, mert a legtöbb nő nem szereti az ilyen nőket, akik eltartattják magukat mással, és még nekik áll feljebb, hogy kevés a pénz.
Azért az átlag nő nem ilyen. Az átlag nő megkeresi magának a ruhára, és egyéb kiadásaira való pénzt. Vagy kevesebbet költ, ha nem teheti ezt meg.
Ne irjatok azt h kamu kerdes, mert tenyleg van nyari OKJ, egyik baratnom is jovoheten kezd.
En (egy heten belul) 20 eves lanykent irom neked azt, hogy a mi csaladunk jo anyagi hatterrel rendelkezik, nem kellett volna soha egy percet se dolgozzak, de en nem akartam penzt kerni toluk es igy mar lassan 1 eve diakmunkan vagyok, tehat tanulok is mellette (penzügy szak). Ez meg hogy te eltartatod magad a paliddal, meg anyud is kuldi a penzt es elszorod hat az mar eleg r#banc viselkedesre vall. Biztos az a fajta kenyes lany vagy akiknek a kozeleben en rosszul vagyok es forog a gyomrom :D
Szallj le a foldre mert az elet kemeny, foleg ilyen hozzaallassal. ;)
bocsi, de minek költöztél oda?
ha tanulsz, akkor maradjon otthon. nekem alapból nem lenne pofám így letartatni magam, nem hogy még ruhákért kuncsorogjak. biztos lehet az okj mellett dolgozni (hostess, statiszta, raktáros, adatrögzítő, call centeres....)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!