Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a barátomat a szexre?
Figyelt kérdés
Lassan 3 hónapja együtt vagyunk, de semmi nem történik...Még csak meg sem említi a szexet vagy más hasonló kielégítést. Smárolunk, esetleg tapizza a fenekem, de ettől tovább soha nem jutunk. Én 15/l ő 14/f MIND KETTEN SZÜZEK!Talán azért van a baj mert fiatalabb nálam? vagy nem szeret annyira hogy velem veszítse el? A fiúknak ez nem mindegy?2013. márc. 9. 15:03
1/7 anonim válasza:
neki még korai szerintem meg neked is
2/7 fospuska válasza:
azért, mert szűz és halvány gőze sincs,mit kell csinálni. legalábbis, hogy veled mit kellene,mi lenne a jó. de sürgős ez 15 évesen...?
3/7 anonim válasza:
Vagy talán nem akarja követni a sok elb@szott tinit.
4/7 anonim válasza:
Túl fiatal még és te is,a testi kapcsolat még rá ér,a fiú tisztában van ezzel,jobb lenne ha te is felfognád ezt.
Nyilván tudja,hogy mit hová és miért ,de még vagy nem meri,vagy azt gondolja ,hogy Te még úgy se lennél benne.
5/7 anonim válasza:
Szerintem az jelenti a gondot, hogy gyerekek vagytok még.
6/7 anonim válasza:
Úgy hogy ne egy kisfiúval járj! Ismerek olyan 15 évest, aki huszon- és harmincévesekre van rákattanva. Na ő tudja hogy mit akar! Nem egy pisissel szenvedni mint te!
7/7 anonim válasza:
Minek akarsz te még szexelni? Petting az más megfogod kivered neki, vagy leszopod tudni fogja mi a szitu. Ha meg annyira szexelni akarsz hát megmondod neki, hogy te Zoli én azt akarom, hogy dugjunk de izibe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!